Αποκαλύψεις και βαθιές αλλαγές 14-15/11

zwdia-provlepseis-astrologia

Αποκαλύψεις και βαθιές αλλαγές 14-15/11 .

Αποκαλύψεις και βαθιές αλλαγές : 14 Νοεμβρίου – Ήλιος εξάγωνο Πλούτωνας .

Η αποφασιστικότητά σας είναι αρκετά ισχυρή τώρα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε ένα βαθύτερο επίπεδο ενέργειας και επιμονής.

Η προσωπικότητά σας μπορεί να είναι πιο ισχυρή τώρα, πράγμα υπέροχο… αν πρέπει να κάνετε ισχυρή εντύπωση, αλλά ίσως όχι τόσο… σε καταστάσεις που απαιτούν ευελιξία ή λεπτότητα.

zodia-taro-45

Έχετε μεγαλύτερη ικανότητα να βλέπετε κάτω από την επιφάνεια των καταστάσεων τώρα, αν και μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο να τα συνδυάσετε και να καταλάβετε τι σημαίνουν όλα αυτά.

Μπορεί να ανακαλυφθούν μυστικά ή να αγγίξουν τον πυρήνα των ασυνείδητων προτύπων (δικών σας και άλλων). Ωστόσο, θα πρέπει να εργαστείτε για να συλλέξετε τους καρπούς αυτών των δυνατοτήτων… επειδή ορισμένες από τις ιδέες και τα οφέλη, ενδέχεται να μην γίνουν εμφανή αργότερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

14 Νοεμβρίου – Ήλιος εξάγωνο Δίας (23,14 μοίρες Σκορπιού / Αιγόκερω)

Αυτή είναι μια περίοδος, που η κατανόησή σας για τη μεγάλη εικόνα και τη θέση σας μέσα απ’ αυτήν, έχουν τη δυνατότητα να κολλήσουν. Με αποτέλεσμα, η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμησή σας, να είναι αρκετά υψηλές αυτό το διάστημα.

Η ικανότητά σας να βλέπετε τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες με μεγαλύτερη σαφήνεια μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε τυχεροί. Η εικόνα σας για τη ζωή και τον κόσμο γύρω σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα φωτεινή, αισιόδοξη και εμπνευσμένη. Αυτή είναι μια καλή διέλευση, γιατί νιώθετε ελεύθεροι και έχετε τη δυνατότητα να επεκταθείτε.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 14-16/11 Εξηγήσεις ερωτευμένων – Χρήμα από τύχη

 

μελλοντολόγος

Μπορεί να αισθάνεστε ιδιαίτερα συνδεδεμένοι με την πνευματική ενέργεια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Απλά προσέξτε να μην αποτύχει όλη αυτή η αυτοπεποίθηση και η «γνώση», υπερεκτιμώντας την έκταση των γνώσεων σας ή υποτιμώντας την αντίδραση του κοινού σας.

Θα έχετε μια φιλήδονη διάθεση μ’ αυτή τη διέλευση, γι’ αυτό προσέξτε να μην το παρακάνετε. Με λίγη προσοχή, αυτή είναι μια διέλευση που θα απολαύσετε!

15 Νοεμβρίου – Αφροδίτη τετράγωνο Πλούτωνας (22,55μ Ζυγού / Αιγόκερω)

Οι σχέσεις και οι αλληλεπιδράσεις θα είναι βαθιές, έντονες και μεταμορφωτικές μ’ αυτή τη διέλευση. Το ίδιο ισχύει και για την αίσθηση της ομορφιάς, καθώς και για τις υλικές και οικονομικές σας συναλλαγές, οι οποίες θα απαιτήσουν περισσότερη προσπάθεια από το συνηθισμένο, για να ανακαλύψετε την αλήθεια κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Αποκαλύψεις και βαθιές αλλαγές 14-15/11

Μπορεί να συναντήσετε τη σκοτεινή σκιά των επιθυμιών σας – τη σκοτεινή, μυστική ή ασυνείδητη πείνα που κρύβεται κάτω από το πρόσωπο που δείχνετε στον κόσμο και στον εαυτό σας. Αυτή είναι μια πρόκληση που πρέπει να λυθεί. Μπορεί να δημιουργηθούν συγκρούσεις εξαιτίας φθόνου ή ζήλειας, αν κάποιος άλλος, έχει αυτό που πιστεύετε πως δικαιούστε.

Μπορεί επίσης να σας ωθήσει να στραφείτε μέσα στην ψυχή σας για να βρείτε την εσωτερική ομορφιά και την αξία σας. Μπορεί να σας προκαλέσει να αναπτύξετε ενσυναίσθηση ή δύναμη για κάτι που αρχικά φαινόταν ανεπιθύμητο, ασυγχώρητο ή τρομακτικό. Αυτή η διέλευση μπορεί να σας δείξει τις προβληματικές περιοχές που πρέπει να μεταμορφωθούν και να επουλωθούν. Και αν τις καταλάβετε, τότε θα επέλθει η κάθαρση…. που θέτει αυτήν την μετασχηματιστική θεραπεία, σε κίνηση.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 14-16/11 Εξηγήσεις ερωτευμένων – Χρήμα από τύχη

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA