Αποκομίζετε ό, τι έχετε σπείρει στο παρελθόν 21-22/07

gynaika-zygos-rantevoy-antras-krios

Αποκομίζετε ό, τι έχετε σπείρει στο παρελθόν 21-22/07 .

21 Ιουλίου – Ήλιος αντίθεση Κρόνος (29,38 μοίρες Καρκίνου / Αιγόκερω)

Ενδέχεται να νιώσετε υποχρεωμένοι να εκπληρώσετε τις προσδοκίες των άλλων ή της κοινωνίας, κάτω απ’ αυτή τη διέλευση. Μια κατάσταση ή ένα έργο που ίσως είχε ξεκινήσει πριν από 6 μήνες περίπου, απαιτεί από σας, να αρχίσετε να το εφαρμόζετε, σύμφωνα με τα σχέδια που έχετε δημιουργήσει.

Μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι τα προβλήματα που έχετε αναβάλει, πρέπει τώρα να αντιμετωπιστούν. Παρότι θα αγχωθείτε, να ξέρετε πως είναι μια καλή στιγμή για να προχωρήσετε με ένα έργο ή ένα στόχο σας.

zodia-taro-45

Όλη αυτή η δέσμευση, απαιτεί κάποιο βαθμό περιορισμού, καθώς πρέπει να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο μονοπάτι, αφήνοντας πίσω σας τις άλλες επιλογές. Επομένως αυτό θα σας κάνει να νιώσετε πίεση λόγω της ανάγκης να κινηθείτε, επειδή συνειδητοποιείτε πως οι πρόβες τελείωσαν και έφτασε η στιγμή για να ξεκινήσετε.

Αν βλέπετε μόνο εμπόδια στο δρόμο σας, αυτό μπορεί να είναι μια αντανάκλαση του γεγονότος, πως δεν έχετε προετοιμαστεί αρκετά! Και σ’ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να βασιστείτε στην εμπειρία σας για να λύσετε τα προβλήματα ή να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα μπροστά σας.

Είναι ένα διάστημα, που αποκομίζετε ό, τι έχετε σπείρει στο παρελθόν (ειδικά τους τελευταίους 6 μήνες).

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Οπότε αν η τρέχουσα κατάστασή σας, σας φαίνεται αρνητική ή σαν τιμωρία, μπορεί να πρέπει να κοιτάξετε πίσω στις ενέργειες που κάνατε και στις αποφάσεις που πήρατε. Είτε κάνετε το τελικό βήμα για να εφαρμόσετε τα σχέδιά σας είτε αντιμετωπίζετε τα αποτελέσματα της κακής κρίσης του παρελθόντος.Αυτό που σας ζητείται είναι, να προχωρήσετε στην προσωπική σας ανάπτυξη και ωρίμανση.

Χρησιμοποιήστε το για να ενισχύσετε την ικανότητα της απόκρισής σας και μην αφήνετε τους φόβους της ανεπάρκειας, να διαβρώσουν την αυτοεκτίμησή σας.

zodia-astra-tarot

Αποκομίζετε ό, τι έχετε σπείρει στο παρελθόν 21-22/07 .

21 Ιουλίου – Ερμής σε ορθή πορεία τετράγωνο Χείρωνας (09,23 μ. Καρκίνου/ Κριού)

Η διανοητική εστίαση και οι αντιλήψεις σας, μπορεί να φαίνονται λίγο τεταμένες αυτή τη στιγμή. Θα νιώσετε εγκλωβισμένοι σε μια πάλη αναποφασιστικότητας που πηγάζει από το δίλημμα «βλέπω το ποτήρι μισό άδειο κι όχι μισό γεμάτο».

Μπορεί να είναι δύσκολο να παραμείνετε αντικειμενικοί και ισορροπημένοι, αλλά δουλεύοντας μ’ αυτό, θα μπορούσατε να βρείτε μια νέα πνευματική εστίαση που σας δίνει αυξημένη σαφήνεια. Θα νιώσετε πως είναι δελεαστικό, να αντιδράσετε με κυνισμό για ν’ αντιμετωπίσετε μια κατάσταση, που δεν μοιάζει με νίκη.

κρυσταλλομαντεία

Από την άλλη πλευρά, αυτή η διέλευση θα μπορούσε να φέρει στην ψυχή σας, ένα είδος «κρίσης επούλωσης» . Που σας αναγκάζει να αποκτήσετε μια καλύτερη αντίληψη για τις ιδέες, και την επικοινωνία, που ήταν προβληματικές για σας.

Αντί να φτάσετε στα άκρα, ελπίζοντας ότι έτσι θα ξεκαθαρίσει ο δρόμος μπροστά σας, θα βοηθήσει περισσότερο αν κάνετε μερικά βήματα πίσω.

Για να επιτρέψετε σε όλα τα αντικρουόμενα και εκτός συγχρονισμού στοιχεία, να συνυπάρξουν – δημιουργικό παράδοξο.

Αν αγωνίζεστε να συμβιβαστείτε με κάτι, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημείο καμπής, που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε την περίπλοκη πραγματικότητα της κατάστασής σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

22 Ιουλίου – Ο Ήλιος μπαίνει στον Λέοντα (ως τις 22 Αυγούστου)

Καλή ηλιακή επιστροφή Λέοντα! Σήμερα ο Ήλιος κινείται στο δικό του ζώδιο, οπότε η ακτινοβολία του είναι φωτεινότερη, αυτή την περίοδο. Ο Λέων εστιάζει στην ταυτότητα, την ατομικότητα, την αυτοεκτίμηση, τη δημιουργικότητα, την αυτο-έκφραση και τη διασκέδαση. Μπορείτε να επωφεληθείτε αναζωογονώντας τον εαυτό σας και το φλογερό σας πνεύμα. Γιορτάστε την ύπαρξή σας!

Κάντε κάτι που να σας θυμίζει ποιοι είστε. Φορτίστε τις μπαταρίες σας και κάντε πράγματα που σας βοηθούν να επιστρέψετε στο κέντρο, όσων βρίσκονται σε τροχιά στη ζωή σας. Οχι να περιστρέφεστε και να νιώθετε πως βρίσκεστε στο έλεος όλων των άλλων γύρω σας.

zwdia-66

Τι κάνετε ή τι θέλετε να κάνετε στη ζωή σας που μπορεί να εκφράσει το πάθος σας? Ποιο είναι το επίκεντρο της αίσθησης του σκοπού σας στη ζωή και ποιο είναι το επόμενο βήμα σας για να προχωρήσετε προς αυτό? Αν νιώθετε πως έχετε κολλήσει ή έχετε χάσει την αίσθηση του σκοπού σας, κάντε κάτι που να σας ανεβάσει το ηθικό. Αν μπορούσατε να κάνετε οτιδήποτε στη ζωή σας, τι θα ήταν?

Και τι μπορείτε να κάνετε για να κατακτήσετε αυτό το στόχο? Αναζωογονήστε τον εαυτό σας και κάντε πράγματα που σας βοηθούν να γίνετε ακριβώς αυτοί που είστε. Κάντε παρέα με παιδιά και παρακολουθήστε με πόσο αυθόρμητο τρόπο παίζουν. Βρείτε τρόπους να συνδεθείτε με το χαρούμενο παιδί μέσα σας. Γιορτάστε την ύπαρξή σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος