Αποκρυπτογράφηση των αληθινών συναισθημάτων 29/01-04/02

zwdio-ixtheis-afroditi

Αποκρυπτογράφηση των αληθινών συναισθημάτων 29/01-04/02 .

Αποκρυπτογράφηση : Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού  καλεί για δράση και τολμηρές πρωτοβουλίες.

Θέλετε κάτι; Ετοιμαστείτε να δουλέψετε γι’ αυτό – όχι όμως με τον ίδιο τρόπο που το κάνατε στο παρελθόν.

Ένας συνδυασμός έμπνευσης και ιδρώτα θα σας ωθήσει να περάσετε τη γραμμή του τερματισμού αυτή τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου. Και γι’ αυτό μπορείτε να ευχαριστήσετε τον ενθαρρυντικό συγχρονισμό του υποκινητή Άρη και του καινοτόμου Ουρανού.

zodia-taro-45

Όταν αυτό το δίδυμο δυναμό σχηματίζει ένα ομαλό τρίγωνο 120 μοιρών μία ή δύο φορές κάθε χρόνο, ανταμείβει την πρωτοποριακή σκέψη σε συνδυασμό με την αποφασιστική δράση. Παρόλα αυτά δεν θέλετε απλώς να πιάσετε τα ηνία και να τσαντίσετε τους ιθύνοντες !

Εξοικειωθείτε με το ποιος είναι υπεύθυνος πριν ενεργήσετε σαν να σας ανήκει το μέρος. Μπορεί να χρειαστεί απλά να εστιάσετε στην έρευνά σας – αλλά να είστε έτοιμοι να κάνετε το κάτι παραπάνω. Να έχετε έτοιμα αποδεικτικά στοιχεία για τους επικριτές… και θα σας δουν σαν πρωτοπόρους! Όχι σαν «ωρολογιακή βόμβα».

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ερευνήστε σαν ντετέκτιβ κατά τη διάρκεια της φθίνουσας σελήνης της Παρασκευής στον Σκορπιό.

Είναι σημαντικό να μοιράζεστε, γιατί αυτό δηλώνει έγνοια κι ενδιαφέρον! Δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να δίνετε σε όλους πάσο, πλήρους πρόσβασης στο βασίλειό σας. Το τέταρτο της Σελήνης στον έντονο Σκορπιό την Παρασκευή, μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το προσωπικό σας VIP δωμάτιο.

Ποιος ανήκει στους υποστηρικτές σας και ποιος δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη σας ακόμη; Στις σχέσεις, αυτό το σεληνιακό συμβάν μπορεί να προκαλέσει ζήλειες κι εμμονές. Είναι όμως δικαιολογημένες οι υποψίες; Καθώς το φεγγάρι σκοτεινιάζει, μπορεί να ρίξει σκιές που θα δυσκολέψουν την αποκρυπτογράφηση των αληθινών σας συναισθημάτων.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

dream

Αποκρυπτογράφηση των αληθινών συναισθημάτων 29/01-04/02

Μην σταματάτε στην επιφάνεια – σκάψτε βαθύτερα. Θα μπορούσατε να βρείτε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε μια καλύτερη επιλογή.. κι επιπλέον να δημιουργήσετε ισχυρότερους δεσμούς εμπιστοσύνης.

Κάποιος ήλπιζε κρυφά μέσα του πως θα μιλούσατε για όλα όσα ξέρετε. Μην περιμένετε λοιπόν. Ερευνήστε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tilefonikes-provlepsis