Αποφάσεις που αλλάζουν τη ζωή μας  – Πλούτωνας Ανάδρομος 2024

zwdia-erwtikes-imeres-evdomadas-20261014

Αποφάσεις που αλλάζουν τη ζωή μας  – Πλούτωνας Ανάδρομος 2024 .

Αποφάσεις : Πλούτωνας Ανάδρομος στον Υδροχόο: 2 Μαΐου – 1 Σεπτεμβρίου .

Πλούτωνας Ανάδρομος στον Αιγόκερω: 1 Σεπτεμβρίου – 11 Οκτωβρίου .

Ο Πλούτωνας ξαναμπαίνει στον Υδροχόο: 19 Νοεμβρίου .

zodia-taro-45

Οι ανάδρομοι πλανήτες στην πραγματικότητα δεν περιστρέφονται προς τα πίσω – είναι μια οπτική ψευδαίσθηση όπως φαίνεται από τη Γη.

Ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος για 5 μήνες κάθε χρόνο. Ο Πλούτωνας αντιπροσωπεύει μη αναστρέψιμη μετατόπιση. Όταν παίρνουμε αποφάσεις που αλλάζουν τη ζωή, ο Πλούτωνας είναι παρών. Μέσω του Πλούτωνα αποσυναρμολογείται και ανανεώνεται ο ψυχισμός. Ο Πλούτωνας μεταμορφώνει τον φόβο σε δύναμη και θεϊκή εμπιστοσύνη. Όταν είναι ανάδρομος, ο Πλούτωνας επιφέρει λεπτές αλλά βαθιές αλλαγές. Αυτό το επόμενο ταξίδι έρχεται από βαθιά μέσα στην ψυχή. Όλα νιώθουν μοιραία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ο Ανάδρομος Πλούτωνας μας φέρνει πιο κοντά, χρόνο με το χρόνο, στο ποιοι πρέπει να γίνουμε.

Ο Πλούτωνας Ανάδρομος είναι ο απόλυτος εξελικτικός. Αυτή η διέλευση καθαρίζει τον ψυχικό υπόκοσμο, εξάγοντας φόβο και θλίψη ενσωματωμένα στο ασυνείδητο. Μέχρι το τέλος αυτού του κύκλου, θα έχετε ένα νέο επίπεδο κατανόησης σχετικά με τη βαθύτερη, πιο απαιτητική δουλειά σας. Ο προορισμός έχει ήδη τεθεί σε κίνηση. Αυτό που είναι πιο σημαντικό –αλλά λιγότερο προφανές– είναι το πώς αντιδρούμε στην πορεία. Μην περιμένετε να συμβεί κάτι εξωτερικά δραματικό.

Ο Πλούτωνας επανήλθε πρόσφατα στον Υδροχόο -στον σταθερό αέρα -τον Ιανουάριο. Πριν από αυτή τη διέλευση, ο Πλούτωνας περιστρεφόταν στον Αιγόκερω από το 2008 και μετά. Ο Πλούτωνας θα είναι ανάδρομος στον Υδροχόο για τους πρώτους τέσσερις μήνες του κύκλου προτού επιστρέψει στον Αιγόκερω για πέντε εβδομάδες: μια τελευταία ανάδρομη περίοδος σε αυτόν τον αστερισμό μέχρι να έρθει πάλι εδώ σε 226 χρόνια!

tarw-wroskopio-4

Αποφάσεις που αλλάζουν τη ζωή μας  – Πλούτωνας Ανάδρομος 2024 .

Ο Πλούτωνας θα βρίσκεται στον Υδροχόο μέχρι το 2044.  Αυτή η διέλευση είναι η πολυαναμενόμενη Εποχή του Υδροχόου για την οποία τραγουδούν όλοι από τα τέλη της δεκαετίας του ’60. Ο Πλούτωνας δεν έχει βρεθεί στον Υδροχόο από το 1777-1797 όταν πυροδότησε την οργή των μαζών σε παγκόσμια κλίμακα.

Ο Πλούτωνας Ανάδρομος στον Υδροχόο σηματοδοτεί την όχι και τόσο ήσυχη αρχή της επανάστασης. Εξετάστε την ιστορία του τέλους του 1700. Η βία και η δυσαρέσκεια συγκλόνισαν την κοινωνία. Οι άνθρωποι μίλησαν, επαναστάτησαν, ανέκτησαν τη δύναμή τους και χάραξαν έναν νέο δρόμο προς τα εμπρός. Μπορούμε να περιμένουμε και να ελπίζουμε για περισσότερα από τα ίδια τώρα.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

taro-zodia-098

Ένα πράγμα που ίσχυε πάντα για τον Υδροχόο και θα ισχύει πάντα: ποτέ δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε. Και μόλις το καταλάβαμε, έρχεται ο Υδροχόος και τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια μας. Η φύση αυτού του αρχέτυπου είναι να εκπλήσσει, να σοκάρει και να ανατρέπει τις προσδοκίες.

300x300aΟι δομές που δημιουργούμε τώρα δεν θα μοιάζουν καθόλου με πριν. Ο Υδροχόος απαιτεί πλήρη μεταμόρφωση: νέες προοπτικές. νέους κανόνες, ή ίσως κανένας κανόνας. ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ; νέες πεποιθήσεις? νέους τρόπους ομιλίας-είναι-ζωής. Η εξουσία ανήκει πλέον στους ανθρώπους.

Ο Πλούτωνας (Ανάδρομος) στον Αιγόκερω προσπαθεί να ξυπνήσει τους ανθρώπους για τη βαθιά αδικία των συστημάτων στα οποία ζούμε, τα ίδια τοξικά συστήματα που ασυνείδητα διαιωνίζουμε και αναδημιουργούμε σε καθημερινή βάση.

Οι εσωτερικευμένες αποικιακές/καπιταλιστικές νοοτροπίες είναι μόνο ένα παράδειγμα. Εδώ λοιπόν έρχεται ξανά ο Πλούτωνας, πρόθυμος να αποκαλύψει την αδίστακτη υποκρισία και τη βία που καταστρέφει την κοινωνία.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zwdia-fotia

Αποφάσεις που αλλάζουν τη ζωή μας  – Πλούτωνας Ανάδρομος 2024 .

Ο Αιγόκερως ο τράγος της θάλασσας ενσαρκώνει μια κοσμική σύνδεση με το νερό και τη θηλυκότητα. Τα τελευταία 15 χρόνια, η ανθρωπότητα έχει καταβάλει μια κολοσσιαία προσπάθεια να φέρει ισορροπία μεταξύ των στοιχείων, μεταξύ γιν και γιανγκ, μεταξύ θηλυκών και αρσενικών, μεταξύ φωτός και σκότους.

Εν ολίγοις, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω διεξήγαγε μια αδυσώπητη εξέταση των αποτυχημένων παγκόσμιων θεσμών μας και του έντονου πόνου που έχουν βιώσει οι άνθρωποι μέσα τους. Τελικά ο σκοπός του Πλούτωνα Ανάδρομου στον Αιγόκερω είναι να αναδιοργανώσει την κοινωνία έτσι ώστε να ζήσουμε ξανά σε αρμονία με τους φυσικούς κύκλους του πλανήτη μας και του ευρύτερου Σύμπαντος.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tilefonikes-provlepsis