Από τις εμμονές στην πραγματικότητα 10-29/04

erwtikes-evdomadiaies-provlepseis-9-15-6

Από τις εμμονές στην πραγματικότητα 10-29/04 .

Από τις εμμονές στην πραγματικότητα 10 Απριλίου : Είσοδος Ερμή στον Ταύρο .

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που κυβερνά την ομιλία, τη σκέψη και όλα τα είδη επικοινωνίας. Επομένως, κάθε φορά που αλλάζει ζώδιο… αλλάζει μαζί του η σκέψη μας, όπως και το επικοινωνιακό μας στυλ.

Κυβερνά επίσης τη διάνοιά μας, την ικανότητα ανάλυσης, τα ταξίδια, τα αδέρφια και τα μέλη της οικογένειάς μας.

zodia-taro-45

Ετοιμαστείτε για μια επικοινωνία από άμεση, τολμηρή και ωμή… σε πιο χαλαρή και ανέμελη. Ο Ερμής θα παραμείνει στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι τις 29 Απριλίου. Λίγο πριν ο Ερμής μπει στον Ταύρο το πρωί της 10ης Απριλίου, ολοκληρώνει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Ενώ το μεγαλύτερο μέρος αυτής της ενέργειας θα γίνει αισθητό την προηγούμενη μέρα, η επίδρασή της μπορεί να παραμείνει. Προσέξτε τις τάσεις εμμονής, γιατί θα δυσκολευτείτε αρκετά να αφήσετε μια συγκεκριμένη ιδέα ή σκέψη.

Αυτή η όψη είναι επιρρεπής σε καβγάδες και ατυχήματα, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας πείσουν για την άποψή τους… ή εσείς θα προσπαθήσετε να πείσετε κάποιους άλλους. Όσο ο Ερμής είναι στον Κριό, νιώθουμε έμπνευση και είμαστε γεμάτοι νέες ιδέες. Με την είσοδό του όμως στον Ταύρο, είναι η ώρα να μετατρέψουμε αυτές τις ιδέες σε πραγματικότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Από τις εμμονές στην πραγματικότητα 10-29/04 .

Ο Ερμής στον Ταύρο μπορεί να δώσει στην επικοινωνία και τη σκέψη μας ένα πρακτικό στυλ και αρκετή αποφασιστικότητα. Ο Ταύρος κυβερνά τον 2ο Οίκο στην αστρολογία που συνδέεται με τα εισοδήματα και τα υπάρχοντα. Η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου και αντιπροσωπεύει τα χρήματα, τις αξίες, την αγάπη και την κοινωνική μας ζωή! Επομένως οι σκέψεις μας θα στραφούν και σε τέτοιου είδους θέματα. Ο Ταύρος είναι ένα έντονο κι

αισθησιακό ζώδιο.. γι’ αυτό και θα ενδιαφερθούμε περισσότερο για τα υλικά αγαθά, τα περιουσιακά μας… και ίσως την ίδια τη Γη. Τα ενδιαφέροντά μας θα στραφούν σε επενδύσεις, ακίνητα, τρόφιμα, τέχνη και κοσμήματα, προϊόντα ομορφιάς, ρούχα και αντικείμενα που ομορφαίνουν το περιβάλλον μας. Η Αφροδίτη κυβερνά την αγάπη. Γι’ αυτό και θα είστε πιο εκφραστικοί συναισθηματικά κι επικοινωνιακά… όπως και οι άλλοι απέναντί σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 10-12/04 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

κρυσταλλομαντεία

Από τις εμμονες στην πραγματικότητα 10-29/04 .

Τώρα είναι η ώρα να επικοινωνήσετε με τον σύντροφό σας και αυτούς που αγαπάτε και να τους εκφράσετε πώς νιώθετε πραγματικά. Αυτός ο τύπος επικοινωνίας θα είναι πολύ πιο φυσικός κι εύκολος κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ο Ταύρος κυβερνά επίσης τη φωνή. Γι’ αυτό η διέλευση του Ερμή στον Ταύρο είναι μια εξαιρετική περίοδος, για όσους έχουν κλίση στη μουσική. Αυτή η διέλευση υποδηλώνει επίσης πωλήσεις, εμπόριο και κέρδη. Το μοναδικό της μειονέκτημα, αφορά μια πεισματική απροθυμία για δημιουργική αλλαγή. Καθώς ο Ταύρος είναι σταθερό ζώδιο, η αλλαγή έρχεται σιγά-σιγά. Και όταν ληφθεί μια απόφαση…συνήθως είναι αμετάκλητη!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76