Από το παρελθόν έρχεται η αλήθεια για το μέλλον 24/11-13/12

imerisies-1314

Από το παρελθόν έρχεται η αλήθεια για το μέλλον 24/11-13/12 .

Από το παρελθόν : Ερμής στον Τοξότη (24 Νοεμβρίου – 13 Δεκεμβρίου 2021)

Όταν κοιτάμε ψηλά τον ουρανό και τον χωρίζουμε σε 360 μοίρες, βλέπουμε ότι ο Ερμής δεν απέχει από τον Ήλιο, ποτέ περισσότερο από 45 μοίρες. Το ίδιο περίπου ισχύει και για την Αφροδίτη.

Αυτοί οι πλανήτες φαίνονται σαν μια ομάδα, από τη δική μας οπτική γωνία στη γη… επειδή είναι πολύ πιο κοντά στον ήλιο. Αστρολογικά, αυτό σημαίνει πως λειτουργούν παράλληλα. Μαζί με τη Σελήνη αποτελούν την ιερή τριάδα : της καρδιάς (Αφροδίτη και Σελήνη ), του νου (Ερμής) και του εγώ/εαυτού (Ήλιος).

zodia-taro-45

Ο Ερμής ζει στο τσάκρα του λαιμού, κυβερνά τις σκέψεις και την επικοινωνία μας. Με τον Ερμή στον Σκορπιό από τις 5 Νοεμβρίου, τα πράγματα είναι πιο σκοτεινά και σοβαρά από ποτέ. Πρώτα έρχεται ο πόνος και μετά η θεραπεία. Δεν μπορούμε να επισπεύσουμε αυτή τη διαδικασία. Καθώς παλεύουμε ενάντια στο αναπόφευκτο, παίρνουμε σκληρά μαθήματα. Ο Ερμής στον Σκορπιό μας έχει μεταφέρει βαθιά στο φοβισμένο μυαλό μας…όπου η εμπιστοσύνη είναι σπάνια.

Τρέμουμε κολλημένοι στη γη, απελπισμένοι στην προσπάθεια να κρατηθούμε – αλλά πώς? Γιατί? Πότε θα ενδώσουμε? Ο Ερμής στον Σκορπιό φέρνει στην επιφάνεια ό,τι έχει καταπιεστεί. Αν και δεν καταλαβαίνουμε τον Σκορπιό στην αρχή, τα αποτελέσματά του είναι ξεκάθαρα. Το μέλλον δεν είναι δικό μας για να το δούμε. Αυτό μόνο μπορούμε να ξέρουμε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Από το παρελθόν έρχεται η αλήθεια για το μέλλον 24/11-13/12 .

Για άλλη μια φορά έχουμε μεθύσει από το μυστήριο. Και στην πορεία ερχόμαστε πιο κοντά στον εαυτό μας και στη σκιά μας. Με τον Ερμή στον Σκορπιό, επιστρέψαμε στο παρελθόν για να επουλώσουμε παλιές πληγές. Ο Ερμής στον Τοξότη μας ταξιδεύει σε ένα εντελώς διαφορετικό ταξίδι τώρα. Στον Τοξότη, η επικοινωνία γίνεται ενδιαφέρουσα.

Νομίζω ότι είναι το στοιχείο της αναζήτησης του Τοξότη που παρέχει τόση θερμότητα. Ο ισορροπημένος Τοξότης είναι διεκδικητικός, ωμός και ειλικρινής. Η υψηλότερη φιλοδοξία του είναι η Αλήθεια. Το να είσαι αληθινός, σημαίνει να μιλάς, όταν όλοι οι άλλοι σιωπούν. Σημαίνει να είσαι σύμμαχος, πληροφοριοδότης, αμφισβητίας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα της Κατίνας 3ο Δεκαήμερο Νοέμβριος 21

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Είναι η ενσαρκωμένη αυθεντικότητα. Αυτή η διέλευση θα έχει την αίσθηση ότι ΠΕΤΑΜΕ προς το μέλλον, ή ότι τρέχουμε και δε φτάνουμε, προσπαθώντας να στριμώξουμε όσο περισσότερα μπορούμε.

Όταν αισθάνεστε την παρόρμηση να βιαστείτε, προσέξτε μερικά πράγματα που είναι σήμα κατατεθέν του Τοξότη… όπως το να υποσχεθείτε περισσότερα από όσα μπορείτε να εκπληρώσετε ή να ευελπιστείτε σε πάρα πολλά.

Ναι, θα έχουμε ενέργεια και ενθουσιασμό, αλλά πρέπει να τα μετριάζουμε με λίγη σοφία. Αναρωτηθείτε: είναι αυτές οι σωστές λέξεις… και είναι αυτή η κατάλληλη στιγμή για να τις πείτε? Αποφύγετε τη βιασύνη σε μια διαδικασία… για να μην χάσετε τις κρίσιμες λεπτομέρειες.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα της Κατίνας 3ο Δεκαήμερο Νοέμβριος 21

zodia-zvdia-75

Απο το παρελθόν έρχεται η αλήθεια για το μέλλον 24/11-13/12 .

Αυτό που είναι μοναδικό στη φωτιά του Τοξότη είναι πώς ξεδιπλώνεται σαν ένα ταξίδι. Η φωτιά του Κριού για παράδειγμα, είναι πιο παρορμητική, κινείται για χάρη της κίνησης. Ο Τοξότης, ως η τελευταία φωτιά της τριλογίας… είναι πιο εκλεπτυσμένος! Αντιπροσωπεύει τη φωτιά της πνευματικής και ηθικής περιέργειας.

300x300aΑυτός ο κύκλος είναι πιο ευνοϊκός για άτομα με γενέθλιους πλανήτες στον Λέοντα, τον Ζυγό, τον Τοξότη, τον Υδροχόο και τον Κριό.

28 Νοεμβρίου: Ερμής σύνοδος Ήλιος στον Τοξότη – Ημέρα χρυσού αστεριού. Αρμονία στην επικοινωνία και τη φιλία.

7 Δεκεμβρίου: Ερμής τετράγωνο ανάδρομος Ποσειδώνας στους Ιχθύες- Κούραση, ψυχική θολούρα, κακή κρίση, πονοκέφαλος ή περίεργα όνειρα.

Αργότερα την ίδια μέρα, ο Άρης στον Σκορπιό τετραγωνίζει τον Δία στον Υδροχόο. Μπορεί να προκύψει σκεπτικισμός ή καχυποψία, αλλά κατά τα άλλα, είναι μια ωραία δραστήρια μέρα, ίσως λιγάκι άτονη ή ταραχώδης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA