Αριθμολογία, Ζωδιακή αριθμομαντεία σχέσεων για όλα τα ζώδια!

kyrioi-arithmoi-zwdia

Αριθμολογία, Ζωδιακή αριθμομαντεία σχέσεων για όλα τα ζώδια!

Αριθμολογία, Προβλέψεις για 6-10 ημέρες

Κριός 1
Κλείστε τα μάτια σας στις σειρήνες που ακούγονται γύρω σας. Εσείς θα έχετε την τελική επιλογή, για το που και για ποιον λόγο θέλετε να δώσετε την καρδιά σας.

Ταύρος 5

zodia-taro-45

Ερωτική μοναξιά, για το ζώδιο σας τέλος. Τώρα έρχεται μια καινούργια ποιοτική αγάπη, για εσάς και θα δείτε ότι όλα τα δύσκολα θα γίνουν εύκολα μέσα από μια συντροφική αγκαλιά.

Δίδυμοι 7

Σίγουρα δεν μπορεί ο πρώην σας να σας ξεχάσει, και μάλλον πρέπει να είστε απόλυτα προετοιμασμένοι ψυχικά, καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες, θα τον δείτε μπροστά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Αριθμολογία, Ζωδιακή αριθμομαντεία σχέσεων

Καρκίνος 2

Έχετε κάνει όλα αυτά που έπρεπε από την δική σας μεριά, και τώρα είστε σε μια αναμονή και περιέργεια, για να δείτε τι μπορεί το ταίρι σας, να προσφέρει σε αυτήν την σχέση.

Λέων 3

Σας είναι αδύνατον, να πάτε την σχέση σας, σε ένα άλλο επίπεδο πιο δεσμευτικό καθώς, υπάρχουν από την μεριά του συντρόφου σας, ακόμη πολλά τεχνικά προβλήματα.

Παρθένος 6

Μέσα από κάποιες ιδιαίτερες συζητήσεις που θα ανοίξει ο αγαπημένος σας, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις αγκυλώσεις και τις παρεξηγήσεις, και να μιλήσετε για ένα κοινό μέλλον.

zwdia-fotia

Αριθμολογία, Ζωδιακή αριθμομαντεία σχέσεων

Ζυγός 9

Τουλάχιστον δύο άτομα, θα σας προσεγγίσουν και θα ζητήσουν να γίνουν το ταίρι σας, μέσα σε αυτόν τον μήνα. Ίσως και κάτι από το παρελθόν να κάνει την εμφάνιση του πάλι.

Σκορπιός 4

Τα το έτερον σας ήμισυ, θα βγάλει μια περισσή ζήλια, καθώς εσείς έχετε μεγάλο κοινωνικό κύκλο…και αυτές τις ημέρες πολλές προσκλήσεις. Μάλλον σας αγαπάει πολύ.

Τοξότης 3

Μόνοι σας αισθάνεστε πολύ καλύτερα πια, και θέλετε για ένα χρονικό διάστημα, να το διατηρήσετε αυτό. Από τα τέλη του μήνα, θα έχετε μια νέα ευχάριστη γνωριμία πάντως.

zwdia shmera

Αιγόκερως 7

Δεν υπάρχουν τίποτα που να σας κρατάει πίσω, με τον άνθρωπο σας για όλα αυτά που έχετε σχεδιάσει. Μέχρι το Καλοκαίρι κάποιοι θα έχουν σίγουρα παντρευτεί.

Υδροχόος 9

Οι παρεξηγήσεις και οι εντάσεις, μέσα στον δεσμό σας, θα καταλαγιάσουν και αυτό θα σας φέρει κοντά σε αποφάσεις για τις ερχόμενες εβδομάδες.

Ιχθείς 8

Ο αγαπημένος σας, είναι κοντά σας και θα σας το αποδείξει μέσα από πράξεις που θέλει να φτάσει μαζί σας. Σίγουρα μέσα στον μήνα, μερικοί θα λάβουν και πρόταση γάμου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66