Αριθμολογικές Προβλέψεις. Σχέσεις & Χρήμα Απρ΄18

arithmologia-rantevoy

Αριθμολογικές Προβλέψεις. Σχέσεις & Χρήμα Απρ΄18

Ένας μήνας που θα δώσει αγάπη και χρήμα, ανεξαιρέτως σε όλα τα ζώδια!

Αναλυτικές προβλέψεις:

Κριός: Μην βιαστείτε να κρίνετε τον άνθρωπο σας, καθώς δεν είναι και τόσο πολύ κοντά σας επικοινωνιακά. Ξέρετε ότι έχει τα προβλήματα του, και ότι είναι χαμένος μέσα σε αυτά. Ευτυχώς έχει την εύνοια του σύμπαντος, για να τα λύσει νωρίς τον Απρίλιο.
Τυχερά νούμερα: 2 – 5 – 8

zodia-taro-45

Ταύρος: Με τον άνθρωπο σας, να κάνει ότι μπορεί πια για να σας φέρει μέσα στην κοινωνική – οικογενειακή του ζωή, εσείς πια θα αισθανθείτε πολύ πιο ασφαλείς. Επίσης, χρήμα και οικονομικές γενικά ευκολίες, θα σας λύσουν και τα πρακτικά σας θέματα, για να συνεχίσετε.
Τυχερά νούμερα: 1 – 6 – 9

Δίδυμοι: Μπορεί να υπάρχουν κάποια ζητήματα, από το παρελθόν σας, που πρέπει να λύσετε, ωστόσο μην υποτιμάτε αυτό που τότε αισθανθήκατε για αυτόν τον άνθρωπο. Ίσως και ο ίδιος να αισθάνεται ακόμη κάτι ανάλογο για εσάς… και όλα είναι πιθανά.
Τυχερά νούμερα: 2 – 5 – 7

Αριθμολογικές Προβλέψεις. Σχέσεις & Χρήμα

taro-tarw

Καρκίνος: Ένας καινούργιος έρωτας, που πλησιάζει… θα έχει ανατρεπτικό ρόλο στην καθημερινότητα σας. Το έχετε ευχηθεί και ζητήσει… να σας συμβεί και αυτό να είναι το όχημα, που θα σας φέρει έξω πια από τους ερωτικούς καημούς, του παρελθόντος.
Τυχερά νούμερα: 3 – 4 – 9

Λέων: Εσείς θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και φαντασία, καθότι ο νέος μήνας, θα σας φέρει πολύ κόσμο, επαγγελματικές ευκαιρίες που σίγουρα, θα σας ανανεώσει. Τουλάχιστον σε αυτούς που θα σας πλησιάσουν ερωτικά, εσείς κρατήστε για αρχή μικρό καλάθι.
Τυχερά νούμερα: 2 – 5 – 8

Παρθένος: Με ηρεμία και διάλογο θα καταφέρετε να φύγετε από τις παρούσες δύσκολες καταστάσεις μαζί με τον σύντροφο σας. Τα λεφτά και οι επαγγελματικές σας επιτυχίες, θα έχουν και αυτές την βαρύτητα τους! Καλύτερα είναι τα πράματα για τα απόμακρα ταίρια, που θα ενωθούν νωρίς τον νέο μήνα.
Τυχερά νούμερα: 1- 3 – 5

zodia-zwdia-88-1

 

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

 

 

Ζυγός: Όλες αυτές οι μακρόσυρτες και αναλυτικές συζητήσεις που κάνετε με τον άνθρωπο σας, θα βρουν την πλήρη εφαρμογή τους μέσα στις πρώτες εβδομάδες του Απριλίου. Πολλοί από το ζώδιο σας, θα σκεφτούν δεσμεύσεις – οικογένεια – μετοίκηση.
Τυχερά νούμερα: 2 – 6 – 9

Σκορπιός: Η χάρη του ζωδίου σας, θα πολλαπλασιαστεί στο αντίθετο φύλλο και πιθανόν να πιαστείτε στα δίκτυα ενός νέου έρωτα που θα σας κάνει το ηθικό να αναπτερωθεί. Οι δύσκολες ημέρες του παρελθόντος υποχωρούν και στα οικονομικά σας θέματα.
Τυχερά νούμερα: 1 – 6 – 8

Τοξότης: Μην δώστε άλλο χρόνο και ενέργεια, σε άτομα, που μια σας φλερτάρουν και μια σας κάνουν και είστε εκνευρισμένοι με την συμπεριφορά τους. Αν τους το επιτρέψετε θα συνεχίσουν να το κάνουν. Μέσα στον καινούργιο μήνα, θα έχετε και κάποια οικονομική είδηση, που θα σας λύσει θέματα.
Τυχερά νούμερα: 2 – 5 – 9

Αριθμολογικές Προβλέψεις. Σχέσεις & Χρήμα

taro-zodia-76

Αιγόκερως: Κάποια συζήτηση προσεχώς που θα κάνετε με τον άνθρωπο σας, θα σας βάλει σε κάποια χαρούμενες σκέψεις. Μάλλον κάποιο υπονοούμενο θα πιάσουν οι κεραίες σας, γύρω από δέσμευση. Ενισχύστε και στις προσωπικές σας προσπάθειες γύρω από τα οικονομικά σας.
Τυχερά νούμερα: 1 – 5 – 8

Υδροχόος: Πολλές οι αλλαγές και οι τροποποιήσεις που θέλει ο αγαπημένος σας να κάνει στη σχέση σας, που σίγουρα έχετε δώσει τα διαπιστευτήρια της. Είστε το ζώδιο και σε ωροσκόπο, που μέσα στους επόμενους 2-3 μήνες θα στείλετε προσκλητήρια!
Τυχερά νούμερα: 2 – 5 – 8

Ιχθείς: Μπορεί να έχετε τα προσωπικά σας προβλήματα και αγωνίες, αλλά μην χάνεστε από την σχέση σας, που πρέπει και αυτήν να είναι μέρος του συνόλου των δράσεων σας. Τουλάχιστον με την άνοδο τώρα των οικονομικών σας, θα καταφέρετε και να μιλήστε και για πιο σοβαρή πορεία.
Τυχερά νούμερα: 1 – 6 – 7

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087