Αρχέγονες παρορμήσεις στην εποχή της δράσης 25/05-05/07

zwdio-tayros

Αρχέγονες παρορμήσεις στην εποχή της δράσης 25/05-05/07 .

Αρχέγονες παρορμήσεις  : Άρης στον Κριό (24 Μαΐου – 5 Ιουλίου) .

Θυμάστε την παραφροσύνη του Ανάδρομου Άρη στον Κριό, στα τέλη του 2020; Έμοιαζε με την αποκάλυψη. Υπήρχε μεγάλη αβεβαιότητα και σύγχυση παντού.

Όλοι αναρωτιόμασταν αν τα παιδιά θα επέστρεφαν στο σχολείο ή αν θα τελείωνε επιτέλους η πανδημία! Κανείς δεν ήξερε πώς να ενεργήσει. Είδαμε επίσης χάος και βία στους δρόμους. Συμμετείχατε στην επανάσταση… ή γίνατε συνένοχοι;

zodia-taro-45

Η αδράνεια δεν ήταν επιλογή… κι όμως ο Άρης ο πλανήτης της δράσης, απέτρεψε κάθε κίνηση στον ανάδρομο χορό του. Επιστρέφουμε στο ίδιο σκηνικό τώρα, με τον κόκκινο πλανήτη. Ο Άρης ελέγχει το σώμα, τους μύες, το αίμα, τις σαρκικές ορμές και τις αρχέγονες παρορμήσεις. Είναι επίσης κυβερνήτης του Κριού κι επιστρέφει θριαμβευτικά σ’ αυτό το ζώδιο τώρα: ένας πολεμιστής που επιστρέφει στο σπίτι από τη μάχη, με τη νίκη στα χείλη του.

Κάθε δύο χρόνια, ο Άρης στον Κριό αναζωογονείται, με μια πλημμύρα φυσικής και σεξουαλικής ενέργειας. Είμαστε πολύ τυχεροί φέτος, γιατί ο Δίας μπαίνει στον Κριό δύο εβδομάδες νωρίτερα. Προετοιμαστείτε για μια υγιή νέα σύνδεση με το σώμα και τη σεξουαλικότητά σας. Ο Κριός είναι καθαρή αντοχή και μεγαλειώδης έξαρση από το κεφάλι μέχρι τα πόδια.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούνιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Αρχέγονες παρορμήσεις στην εποχή της δράσης 25/05-05/07 .

Αυτή είναι η εποχή της δράσης και της κίνησης. Εδώ ξυπνάμε και ανανεωνόμαστε. Ξαφνικά δεν είναι πλέον τόσο δύσκολο να προχωρήσουμε και να ολοκληρώσουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Ευλογημένες οι φωτιές του λάγνου κριαριού! Ο Άρης ήταν θεός και του πολέμου και της γεωργίας. Πολεμούσε, μόνο αν εξασφάλιζε την ειρήνη. Το σημαντικό στην προσπάθειά μας, είναι να επαναπροσδιορίσουμε το Θείο Αρσενικό ως πολύπλευρο.

Ως θεός της γεωργίας, ο Άρης συνδέθηκε με τα δενδρύλια, την άνοιξη και τη στοργική καθοδήγηση της Μητέρας Γης. Η ταυτότητά του είναι πραγματικά δυαδική: Ο Πολεμιστής Άρης, διοχετεύει την αρρενωπότητα. Ο Γεωπόνος Άρης διοχετεύει τη γονιμότητα. Τέλος, ο Άρης και η Αφροδίτη ήταν παθιασμένοι εραστές.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα της Βεζιροπούλας – Ερωτικά μυστικά που θα έρθουν στο φως!

zodia-zvdia-22

Μόνο όμως η Αφροδίτη κυριαρχούσε στον Άρη… ο Άρης δεν εξουσίαζε ποτέ την Αφροδίτη. Ο Άρης στον Κριό είναι ανήσυχος, πεισματάρης, ανεξάρτητος και θερμοκέφαλος. Η απογοήτευση και η ανυπομονησία διογκώνονται γρήγορα εδώ. Η ουσία του Κριού είναι άγρια και αδάμαστη, σαν ένα άγριο ζώο που καταλαμβάνεται από φόβο. Όταν αυτού του είδους η ενέργεια περνά μέσα από ορισμένα ανθρώπινα όντα, τα μετατρέπει σε αλόγιστες μηχανές οργής.

Γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί με άτομα που είναι ήδη επιθετικά ή ανταγωνιστικά, καθώς είναι πιθανό να είναι ακόμα πιο απερίσκεπτα αυτή τη στιγμή. Τα άτομα με δυνατό Κριό στο χάρτη τους τείνουν προς τη φαλάκρα ή τα λεπτά μαλλιά λόγω της υπερβολικής τεστοστερόνης στη βιοχημεία τους. Μια άλλη εκδήλωση είναι η τάση για ασυνήθιστα κουρέματα ή τρυπήματα στο πρόσωπο – οτιδήποτε τραβά την προσοχή στο κεφάλι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Αρχέγονες παρορμήσεις στην εποχή της δράσης 25/05-05/07 .

Ο Κριός είναι το ζώδιο του ηγέτη. Ο ηγέτης Κριός στέκεται μόνος, σίγουρος για τον εαυτό του και αυτάρκης. Δεν μπορεί να καθίσει ακίνητος για πολύ, ούτε κάνει υπομονή. Μελετήστε τον τρόπο με τον οποίο κινούνται και μιλούν τα παιδιά και θα αναγνωρίσετε τον Κριό: θα είναι υπερκινητικό, θα ψάχνει για εύκολες λύσεις, θα είναι μοναχικό και γεμάτο γέλιο.

«Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος μέχρι τις 3 Ιουνίου»

29 Μαΐου: Άρης σε σύνοδο με τον Δία στον Κριό- ημέρα χρυσού αστεριού

1 Ιουλίου: Άρης σε τετράγωνο με ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω – Μεγάλη προσοχή σήμερα. Μέρα μεγάλης έντασης, ζήλιας, εξάντλησης. Επικρατεί άγχος, στρες, πονοκέφαλοι κι εφιάλτες. Αυτή η διέλευση σίγουρα εμπνέει την διέγερση του πάθους, αλλά όχι απαραίτητα με υγιή τρόπο.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα της Βεζιροπούλας – Ερωτικά μυστικά που θα έρθουν στο φως!

dream

Αρχεγονες παρορμήσεις στην εποχή της δράσης 25/05-05/07 .

Εξετάστε απολαύσεις όπως μασάζ, βελονισμό, σάουνα κι εναλλακτική θεραπεία. Γράψτε όλα όσα θέλετε να πετύχετε κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης.

Αυτός είναι πραγματικά ένας αγαπημένος κύκλος… κι έρχεται μόνο μία φορά κάθε δύο χρόνια, γι’ αυτό επωφεληθείτε.

Τα χρώματα δύναμης για τον Κριό είναι τα ζεστά χρώματα όπως το κόκκινο, το πορτοκαλί και το κίτρινο. Αν γεννηθήκατε με τον Άρη στον Κριό, αυτή είναι η επιστροφή του Άρη σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia