Αστολογία 24/12 Τα προβλήματα του παρελθόντος

zwdio-ixtheis-afroditi

Αστολογία 24 Δεκεμβρίου – Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Χείρωνα (01:29 στους Καρκίνο / Κριό) .

Αστολογία : Η αυτοπεποίθηση και η υπομονή σας μπορεί να είναι λίγο τεταμένες τώρα, πιεσμένες από την επιθυμία σας να απελευθερωθείτε από τους χρόνιους περιορισμούς.

Τα κίνητρα και η αυτοεκτίμηση μπορεί να υποφέρουν από τα προβλήματα του παρελθόντος που νομίζατε ότι επιλύθηκαν.

Αυτό συμβαίνει πιθανώς επειδή βλέπετε τις αδυναμίες του συστήματος που σας εμποδίζει από το να πάρετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε μια νέα προσέγγιση.

zodia-taro-45

Μπορεί να χρειαστεί να αφήσετε αυτά που νομίζατε ότι πρέπει να είναι τα αποτελέσματα ή το πώς θα πρέπει να έρθουν σε σας. Να είστε ανοιχτοί για να πάρετε ότι θέλετε σε μια διαφορετική μορφή από αυτή που αναμένατε.

Μπορεί να χρειαστεί να εργαστείτε ακόμη πιο σκληρά για αυτά τα αποτελέσματα τώρα, ειδικά εάν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρείτε μια διαφορετική διαδρομή προς την επιτυχία. Αν φαίνεται πως η πόρτα της ευκαιρίας έχει κλείσει, αναζητήστε ένα απροσδόκητο πλεονέκτημα ή κάποια κρυφή εναλλακτική λύση. Αυτό θα μπορούσε να σας επιτρέψει να αξιοποιήσετε και άλλες ευκαιρίες, που δεν θα ήταν δυνατές διαφορετικά.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Αστολογια 24 Δεκεμβρίου – Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό (02:46 στους Αιγόκερω / Ταύρο)

Αστολογία  : Είστε πιο ανοιχτοί από το συνηθισμένο στον αυθορμητισμό, τις εκπλήξεις και στο να ενεργείτε με τη διαίσθηση σας! Η αίσθηση του χιούμορ και της διασκέδασης αφήνονται χαλαρές κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, όπως και η ικανότητά σας να ξεφεύγετε από παλιές τετριμμένες συνήθειες.

Μπορεί να έχετε μια στιγμή ενόρασης, μια έκρηξη θάρρους ή ένα κύμα έμπνευσης στο πλαίσιο της παρούσας όψης. Το πνεύμα του εαυτού σας μπορεί αν απελευθερωθεί τώρα, ενδεχομένως οδηγώντας σας να συμπεριφέρεστε εκτός του χαρακτήρα σας.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Είναι μια καταπληκτική στιγμή για να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να πειραματιστείτε με κάτι που είναι έξω από τον χαρακτήρα σας. Για την ακρίβεια, μπορεί να σας εκπλήξει το πόσο εύκολο είναι να ξεφύγετε από την συνηθισμένη ρουτίνα σας … Σε τέτοιο βαθμό που θα είναι καλό να είστε προσεκτικοί, ώστε να μην γίνετε υπερβολικά απερίσκεπτοι στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης.

Αν η αυτοπεποίθηση, η έκφραση του εαυτού ή η αυτοεκτίμηση σας ασφυκτιούσαν ή είχαν χάσει την ένταση τους τον τελευταίο καιρό, θα μπορούσαν να βγουν προς τα έξω με κάποια αστάθεια, απρόσεκτα ή χαοτικά. Προσπαθήστε να διασκεδάσετε σπρώχνοντας το φάκελο, χωρίς όμως να τον σκίσετε.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA