Αστρολογία Άρης εξάγωνο Πλούτωνα – Μεταμορφώστε τη ζωή σας

astrologia-eksagwno-ari-ermi

Αστρολογία Άρης στους Ιχθύες εξάγωνο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Στις 17 Δεκεμβρίου ο φλογερός πλανήτης Άρης στο ζώδιο των Ιχθύων, θα κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Αυτό εμπλουτίζει την εβδομάδα, με τεράστια δύναμη και ενέργεια!

Αυτή η δύναμη είναι στη διάθεσή σας για να προχωρήσετε ό, τι επιθυμείτε. Μπορείτε να αναλάβετε αποτελεσματική δράση προς την κατεύθυνση των στόχων σας, να λάβετε οικονομική υποστήριξη ή να ζητήσετε από κάποιον να μεταμορφώσει τη ζωή σας.

zodia-taro-45

Αυτός ή αυτή που τολμάει κερδίζει! Αυτός είναι επίσης ένας εξαιρετικά ερωτικός συνδυασμός, αυξάνοντας τη σεξουαλική λίμπιντο και τις αντοχές σας. Θα νιώσετε αυτή την όψη πιο έντονα, αν έχετε πλανήτες σε Ιχθύες, Ταύρο, Καρκίνο, Παρθένο, Σκορπιό ή Αιγόκερω – δηλαδή στα ζώδια της γης και του νερού. Αλλά όλοι μπορούν να επωφεληθούν από αυτή την υπέροχη όψη, απλά αποφασίζοντας συνειδητά να αναλάβουν δράση προς έναν αγαπημένο στόχο.

Πώς σας επηρεάζει ο Άρης σε εξάγωνο με Πλούτωνα ?

Λοιπόν πού είναι η ευκαιρία σας να αδράξετε την ημέρα και να κάνετε τα πράγματα να συμβούν? Το ωροσκόπιο σας κρατά το κλειδί … Ελέγξτε το ζώδιό σας, όπως και τον ωροσκόπο σας!

taro-zodia-76

Αστρολογία Άρης στους Ιχθύες εξάγωνο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Κριός

Η καριέρα σας είναι στο προσκήνιο, αγαπητέ Κριέ. Η πολιτική στο γραφείο έχει ανάψει και μπορείτε να ανεβείτε γρήγορα την ιεραρχία ή να κερδίσετε μια νίκη, ακόμη πιο σημαντική. Σας υπονομεύει κάποιος ? Τώρα είναι η ευκαιρία σας, για αντεπίθεση. Ή μήπως είστε πολύ απασχολημένοι με ένα απόρρητο έργο ? Ήρθε η ώρα να επιστρατεύσετε όλες σας τις δυνάμεις και να κάνετε τα πράγματα να συμβούν. Μπορείτε να ξεχειλίζετε από λίμπιντο και σεξουαλικότητα! Η θεραπεία, η επούλωση και η φιλανθρωπία, σας βάζουν στο σωστό δρόμο.

Ταύρος

Έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε μια ισχυρή ομάδα, αγαπητέ Ταύρε. Οι VIP, οι μέντορες και οι άνθρωποι από το εξωτερικό, μπορούν να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Η δράση που ακολουθείτε προς τους στόχους σας είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική τώρα. Βάλτε τα δυνατά σας στο διαδίκτυο και στις διασυνδέσεις! Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να υποβάλλετε αίτηση στο πανεπιστήμιο, να έρθετε σε επαφή με τη μετανάστευση ή να ζητήσετε εξειδικευμένη υποστήριξη για την επίτευξη των φιλοδοξιών σας. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να επιδιώξετε μια φιλόδοξη φιλία ή να κάνετε φίλους σε υψηλά πόστα.

chartomantia-098

Αστρολογία Άρης στους Ιχθύες εξάγωνο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Δίδυμοι

Ψάχνετε οικονομική υποστήριξη, για σχέδια που αφορούν την καριέρα σας, αγαπητέ Δίδυμε ? Δραστηριοποιηθείτε τώρα, όσο «το σίδερο είναι ζεστό»! Ή ίσως βρίσκεστε στη διαδικασία δημιουργίας μιας σημαντικής σχέσης ή επιχειρηματικής συνεργασίας, που μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε στα αστέρια. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να συνεχίσετε τις φιλοδοξίες σας. Υποβάλετε αίτηση για εκείνο το δάνειο, κάντε αυτή τη διαπραγμάτευση, δεσμευτείτε πιο βαθιά στη σχέση σας. Είναι μια στιγμή προσωπικής ενδυνάμωσης… όταν η δράση φέρνει αποτελέσματα.

Καρκίνος

Αυτή είναι η στιγμή για να δημιουργήσετε σημαντικές επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις, που μπορούν να σας βοηθήσουν να αναπτυχθείτε και να επεκταθείτε, αγαπητέ Καρκίνε. Η συνεργασία με σημαντικούς ανθρώπους από το εξωτερικό, από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή από την εκπαίδευση, θα μπορούσε να είναι το κλειδί, για μεγαλύτερη ελευθερία, βοηθώντας σας να επεκτείνετε την επιχείρησή σας, να αποκτήσετε ένα σημαντικό προσόν ή να δημοσιεύσετε την εργασία σας. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Ένα ερωτικό Σαββατοκύριακο με το «μωρό» σας, ανοίγει νέους ορίζοντες.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αστρολογία Άρης στους Ιχθύες εξάγωνο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Λέων

Ένα σημαντικό έργο που θ’ αναλάβετε στην εργασία σας, θα μπορούσε να σας δώσει μια καλή προμήθεια τώρα, αγαπητέ Λέοντα. Μπορείτε να δράσετε με μεγάλη επιτυχία για να δημιουργήσετε μια κερδοφόρα επιχειρηματική συνεργασία ή να οικοδομήσετε μεγαλύτερη οικειότητα, με κάποιον στην καθημερινή σας ζωή. Αν θέλετε να κάνετε τις βασικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας, οποιαδήποτε ενέργεια που κάνετε τώρα, είναι σίγουρο ότι θα φέρει αποτελέσματα! Θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ενέργεια για να προβείτε σε μια χειρουργική επέμβαση, που βελτιώνει δραματικά την υγεία σας ή ερευνά τη σεξουαλικότητά σας.

Παρθένος

Από όλα τα ζώδια, έχετε το πιο σέξι ωροσκόπιο, αγαπητέ Παρθένε! Η αγάπη, ο ρομαντισμός και οι σχέσεις λαμβάνουν τώρα, μια τεράστια ενεργειακή ώθηση. Είστε ελεύθεροι? Κυνηγήστε το αντικείμενο του πόθου σας! Βρίσκεστε σε σχέση ? Βρείτε χρόνο για ένα ρομαντικό tête-à-tête με τον αγαπημένο σας. Αυτή είναι μια ευκαιρία στην αγάπη, τη χαρά και την ενότητα, όταν τελειώσουν οι μεγάλοι κίνδυνοι. Είναι επίσης μια καλή στιγμή να προσπαθήσετε για ένα μωρό ή να συνεργαστείτε, για ένα ξεκίνημα ή άλλο δημιουργικό και κερδοσκοπικό έργο.

taro-6-9

Αστρολογία Άρης στους Ιχθύες εξάγωνο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Ζυγός

Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια αύξηση της δυναμικής ενέργειας και της παραγωγικότητας, αγαπητέ Ζυγέ. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε θαύματα στη δουλειά ή να προωθήσετε ένα φιλόδοξο έργο ανακαίνισης ή μια συμφωνία ακινήτων. Είναι επίσης μια μεγάλη ευκαιρία να διευθετήσετε παλιούς λογαριασμούς, να οργανώσετε το νοικοκυριό σας ή να σχεδιάσετε το παρελθόν και τις οικογενειακές σας σχέσεις, για να βρείτε δουλειά. Τέλος, μπορείτε να δράσετε αποτελεσματικά τώρα, για να κάνετε θετικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας, να αντιμετωπίσετε μια ανησυχία για την υγεία σας ή να σταματήσετε τις κακές συνήθειες.

Σκορπιός

Αυτή είναι η στιγμή σας, αγαπητέ Σκορπιέ! Ο έρωτας, χτυπά στην πόρτα σας και εξαρτάται από σας, να το κάνετε να συμβεί! Ξεχειλίζετε σεξουαλικότητα και λίγοι μπορούν να σας αντισταθούν. Έχετε μια φανταστική ευκαιρία να εκφράσετε τον εαυτό σας, να επιδείξετε τα ταλέντα σας και να γίνετε πιο δημοφιλής στους κύκλους σας. Συναντήσεις και συνομιλίες, σας δίνουν πολλές ευκαιρίες, για υπέροχα πράγματα. Από έρωτα και ρομαντισμό, μέχρι δημιουργικότητα και οικονομικό κέρδος. Παίζετε με τα μεγάλα παιδιά, τώρα.

zodia-zwdia-9988

Αστρολογία Άρης στους Ιχθύες εξάγωνο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Τοξότης

Αυτή είναι μια ευκαιρία να λάβετε σοβαρά υπόψιν τα οικονομικά της οικογένειάς σας, Τοξότη. Σε βαθύτερο επίπεδο, είναι μια ευκαιρία να δημιουργήσετε μια μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας στη ζωή σας, τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά. Θα μπορούσατε να συγκεντρώσετε μια προκαταβολή για ένα ακίνητο, να επενδύσετε σε ένα έργο ανακαίνισης ή να αντλήσετε δύναμη από τους πόρους και την εμπειρία σας, για να βαδίσετε προς τους στόχους σας. Είναι μια καλή στιγμή να δημιουργηθεί μια βάση, από την οποία θα κερδίζετε χρήματα.

Αιγόκερως

Έχετε το γενικό πρόσταγμα, αγαπητέ Αιγόκερε πλέον, περισσότερο από ποτέ! Έχετε την ευκαιρία να επιβάλλετε τη θέλησή σας και να φέρετε τα πράγματα, ακριβώς εκεί που τα θέλετε. Αν υπάρχει ανταγωνισμός με συναδέλφους, συμμαθητές, γείτονες ή αδέλφια, να είστε σίγουροι ότι θα επικρατήσετε. Δεν υπάρχει πραγματικός ανταγωνισμός, οπότε προσπαθήστε να αποφύγετε να λειτουργήσετε πολύ δυναμικά. Αυτή είναι η ευκαιρία ν’ ακούσετε τη φωνή σας, να μάθετε κάτι νέο, να έχετε μεγαλύτερη επιρροή ή να κάνετε ένα επιτυχημένο επαγγελματικό ταξίδι.

300x300a

Αστρολογία Άρης στους Ιχθύες εξάγωνο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Υδροχόος

Σχεδιάζετε κάτι, αγαπητέ Υδροχόε, και κανείς δεν φαντάζεται, περί τίνος πρόκειται. Αλλά είναι μεγάλο. Έχετε την ευκαιρία να κάνετε ελιγμούς παρασκηνιακά, για προσωπικό όφελος τώρα ή να οικοδομήσετε μεγαλύτερη οικονομική ασφάλεια, μέσω της συμμετοχής σας σε ισχυρούς θεσμούς. Ομοίως, μπορεί να ξοδεύετε χρήματα, επενδύοντας τα ταλέντα και τους πόρους σας, σ’ ένα σημαντικό πολιτικό ή ανθρωπιστικό έργο. Στην ερωτική ζωή σας, το σεξ θα μπορούσε να διαλευκάνει, ένα δυο μυστικά τώρα.

Ιχθύες

Έχετε πολύ περισσότερη δύναμη από όση νομίζετε τώρα, αγαπητοί Ιχθύες, όπως συμβαίνει πάντα, όταν ο Άρης είναι στο ζώδιό σας. Ξεχειλίζετε σεξουαλικότητα και είστε σχεδόν ακαταμάχητοι! Και τώρα που ο Άρης κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, οι πρωτοβουλίες σας, φέρνουν αποτελέσματα. Οπότε βεβαιωθείτε ότι ενεργείτε όπως θα θέλατε, στον έρωτα και τις επιχειρήσεις. Ειδικά καθώς τα δικά σας λάθη, θα αφήσουν το σημάδι τους στον κοινωνικό σας κύκλο. Οι φίλοι σε υψηλά πόστα, σας βοηθούν να εφαρμόσετε όλα τα σχέδιά σας και να έχετε αποτελέσματα!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot