Αστρολογία Άρης Ουρανός Αφροδίτη – Το Διπλό τρίγωνο του Πάθους

gynaika-skorpios-rantevoy-antras-tayros

Αστρολογία Άρης Ουρανός Αφροδίτη

Αστρολογία  : Πώς το Διπλό τρίγωνο του Ουρανού με Άρη/ Αφροδίτη, θα επηρεάσει την ερωτική σας ζωή και τις σχέσεις σας γενικότερα, μέχρι το Νοέμβριο του 2019

Επειδή μπορεί να πέσαμε σ’ ένα τέλμα, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνουμε εκεί!

Στις 26 και 28 Αυγούστου αντίστοιχα, θα βιώσουμε δύο διαφορετικές αστρολογικές διελεύσεις με τον Ουρανό! Θα κάνει τρίγωνο τόσο με τον Άρη, όσο και με την Αφροδίτη! Με την Αφροδίτη και τον Άρη να βρίσκονται στην Παρθένο, και τον Ουρανό στον Ταύρο. Για το ζώδιό μας, αυτό σημαίνει ότι θα ταρακουνηθούν όλες οι βαρετές καταστάσεις, στις οποίες νιώθαμε πως είχαμε κολλήσει, πρόσφατα.

zodia-taro-45

Ενώ ο Ουρανός θα είναι στον Ταύρο κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, αυτό σημαίνει πως θ’ αφήσουμε τους εαυτούς μας να απολαύσουν τη ζωή…. και τον ενθουσιασμό που ακολουθεί, προσπαθώντας να κάνουμε κάτι καινούργιο.

Στην αστρολογία, έχουμε τρίγωνο όταν δύο πλανήτες βρίσκονται σε απόσταση 120 μοιρών, δημιουργώντας μια θετική και χρήσιμη ενέργεια, που θα ωφελήσει τη ζωή μας.

Αυτό είναι το δεύτερο, από τα τρία τρίγωνα Αφροδίτης /Ουρανού για φέτος. Πράγμα που σημαίνει, ότι υπάρχει πιθανότητα, να δούμε κάτι να κορυφώνεται μέσα σ’ αυτό το χρονικό διάστημα, του οποίου το πρώτο τρίγωνο, ήταν το Φεβρουάριο αυτής της χρονιάς. Το τελευταίο τρίγωνο του έτους, συμβαίνει τον Νοέμβριο. Οπότε η ενέργεια γύρω από αυτό το τρίγωνο θα παραμείνει μέχρι τότε, για να μπορέσουμε να δούμε, το τελικό αποτέλεσμα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αστρολογία Άρης Ουρανός Αφροδίτη

Αυτό είναι το μόνο τρίγωνο που συμβαίνει φέτος ανάμεσα στον Άρη και τον Ουρανό, πράγμα που σημαίνει ότι δραστηριοποιείται, γύρω από τη δημιουργία αλλαγών.

Δηλαδή, ενώ οποιαδήποτε ιστορία ζήσαμε μέχρι σήμερα μπορεί να μην έχει ενεργοποιηθεί, μέχρι το φθινόπωρο…. τώρα είναι η εποχή που βλέπουμε το αποκορύφωμα, όπως και μια αλλαγή κατεύθυνσης. Αυτός είναι ο μήνας της δράσης, της εκπλήρωσης των ονείρων και της απομάκρυνσης από τις αλυσίδες που μας περιόριζαν, το πρώτο εξάμηνο του έτους.

Αυτός είναι ο μήνας που βλέπουμε να εκδηλώνεται ο σκοπός, που προκάλεσαν οι εκλείψεις στη ζωή μας. Ο μήνας, που τελικά τα αστέρια ευθυγραμμίζονται και είμαστε σε θέση να κάνουμε σχέδια για το μέλλον, ή ακόμα και ν’ αφήσουμε ένα από εκείνα, που μας κρατούσε πίσω.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Αστρολογία Άρης Ουρανός Αφροδίτη

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης που κυβερνά τις απροσδόκητες και δραματικές αλλαγές. Ο Ουρανός, γνωστός ως ο πλανήτης του «σοκ και δέος», τείνει να έρχεται σαν κεραυνός εν αιθρία και έχει έναν τρόπο να αλλάζει το τοπίο της ζωής μας, από τη μια μέρα στην άλλη. Αυτό που είναι ιδιαίτερα μοναδικό μ’ αυτή τη διέλευση, είναι ότι πολλές από αυτές τις όψεις που έκανε ο Ουρανός φέτος, είναι καινούργιες για μας.

Αυτός ο πλανήτης ξεκίνησε τον καινούργιο του επταετή κύκλο τον Μάρτιο, όταν μετακόμισε στον Ταύρο…κι εξαιτίας αυτού, οι περισσότεροι από μας δεν γνωρίζουμε πώς θα επηρεάσει τη ζωή μας, αυτή η ενέργεια. Την τελευταία φορά που βιώσαμε διελεύσεις στις οποίες συμμετείχε ο Ουρανός από τον Ταύρο, ήταν πίσω στη δεκαετία του ’30. Γι’ αυτό είναι για μας, άγνωστα νερά. Δεν γνωρίζουμε πού σκοπεύει να μεταφέρει ο Ουρανός τη ζωή μας, αλλά γνωρίζουμε ότι αναπόφευκτα θα βρούμε τη ζωή μας διαφορετική.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις

Αστρολογία Άρης Ουρανός Αφροδίτη

Ενώ ο προηγούμενος κύκλος του Ουρανού αφορούσε την καταστροφή, την εξόντωση και τα τελειώματα….αυτός ο νέος κύκλος, αφορά την γείωση, τις αρχές και το χρόνο που χρειαζόμαστε, για να κατασκευάσουμε κάτι, με το οποίο νιώθουμε συνδεδεμένοι. Αυτό σημαίνει ότι ενώ ο Ουρανός θα προσφέρει ενθουσιασμό και κάποιες αλλαγές στη ζωή μας…. μ’ αυτές τις δύο διελεύσεις, πρόκειται να δημιουργήσει κάτι καινούργιο…. και όχι να διαλύσει κάτι διαφορετικό.

Υπάρχει πάντα χρόνος για να τερματίσουμε μία κατάσταση, αλλά και για να κάνουμε νέα ξεκινήματα. Η προσθήκη σ’ αυτή την ενέργεια, είναι η μαύρη Νέα Σελήνη, το δεύτερο καινούργιο φεγγάρι, στις 30 του μήνα, το οποίο μεγεθύνει την αίσθηση των αρχών, αλλά σε μια πολύ μεγαλύτερη έκταση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Αστρολογια Άρης Ουρανός Αφροδίτη

Ο Άρης αντιπροσωπεύει το θεϊκό αρσενικό, του πάθους, των φιλοδοξιών και των κινήτρων. Στην Παρθένο, γίνεται πιο στοχαστικός και οργανωμένος. Γίνεται επίσης περισσότερο αποφασισμένος…. αλλά με εστιασμένο τρόπο, που δεσμεύεται για το στόχο και για τα συναισθήματα ή για τα άτομα μέσα σε αυτό.

Σημαίνει επίσης ότι πρέπει να αφήσουμε τον εαυτό μας, να αναζωογονήσει το πάθος μας, όπως και το νόημα της ζωής μας. Ίσως να είχαμε χαθεί και ξεχάσαμε, τι μας ανάβει ή τι τροφοδοτεί τα όνειρά μας. Αυτή η διέλευση, θα μας δώσει αυτή την ώθηση, να βγούμε εκεί έξω και να ανακαλύψουμε ξανά τον σκοπό μας.

Η Αφροδίτη είναι το θεϊκό θηλυκό, ο πλανήτης που κυβερνά την αγάπη, τις σχέσεις και όλα τα όμορφα πράγματα. Στην Παρθένο, παίρνει ένα διαφορετικό ρόλο! Είναι πιο οργανωμένη, πιο στοχαστική, ταπεινή…. ακόμη και ειλικρινής για τα συναισθήματά της και για όσα χρειάζεται.

zwdia-66

Αστρολογία Άρης Ουρανός Αφροδίτη

Κάτω από αυτή την ενέργεια είμαστε πιο ικανοί, να αναζητήσουμε μόνιμες και σταθερές σχέσεις. Ωστόσο, με την ανάμιξη του Ουρανού, αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε μια ολοκαίνουργια σχέση που θα έχει περισσότερο ενθουσιασμό και πάθος, από τις προηγούμενες σχέσεις μας. Μπορεί επίσης να σημαίνει πως θα δοκιμάσουμε νέες εμπειρίες, όπως κάποιες πτυχές της εμφάνισής μας, της επικοινωνίας….ακόμη και των απαιτήσεων για περισσότερο χώρο, που προηγουμένως δεν είχαμε ζητήσει.

Μαζί, ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Ουρανός είναι εδώ για να μας κάνουν να συνειδητοποιήσουμε ότι μπορούμε πάντα να απομακρυνθούμε από το τέλμα, στο οποίο έχουμε πέσει. Δεν είμαστε κολλημένοι πουθενά… και αν πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο – είτε πρόκειται για μια σχέση είτε για μια πτυχή της ζωής μας- δεν θα εξελιχθούμε περισσότερο.

tarw-taro-xartomanteia

Αστρολογια Άρης Ουρανός Αφροδίτη

Ποτέ δεν θα μπορέσουμε να βιώσουμε περισσότερα από όσα πιστεύουμε ότι υπάρχουν. Ωστόσο, ο Ουρανός δεν ενδιαφέρεται για το τι πιστεύουμε ή για όσα μας κάνουνε να νιώθουμε άνετοι! Πράγμα που σημαίνει ότι αυτή η διέλευση θα μας επηρεάσει, θέλουμε δε θέλουμε.

Αν προσεγγίσουμε πιο ευγενικά, παρατηρώντας τι έρχεται και τι φεύγει από τη ζωή μας, καθώς και τις νέες ευκαιρίες… αυτή η διέλευση, θα είναι ευχάριστη. Θα δούμε καινούργιους έρωτες, χρήματα, ακόμη και απλές εμπειρίες διασκέδασης να εμφανίζονται στο δρόμο μας. Θα θυμόμαστε τι σημαίνει πραγματικά να ζούμε και πόσο εκπληκτικά θα νιώθουμε, όταν αγαπάμε τη ζωή που ζούμε.

Από την άλλη πλευρά φυσικά, μπορεί να είμαστε αποφασισμένοι να μην αλλάξουμε τη ζωή μας, ή να μην είμαστε ανοιχτοί σε νέες σχέσεις -ή αν μη θέλουμε να προχωρήσουμε από μια προηγούμενη- να είμαστε απρόθυμοι να αλλάξουμε σταδιοδρομία ή ακόμα και να μετακομίσουμε. Όσο περισσότερο αντιστεκόμαστε στην έξοδο από τη διαδρομή, τόσο πιο δυσάρεστη θα είναι αυτή η διέλευση.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Αστρολογία Άρης Ουρανός Αφροδίτη

Ενώ αυτό είναι το μοναδικό τρίγωνο του Άρη/Ουρανού για φέτος, υποδεικνύοντας ότι υπάρχει ένα σημαντικό συστατικό με το οποίο θα συνεργαστούμε για τους επόμενους μήνες, αυτό είναι μόνο, το δεύτερο από τα τρία τρίγωνα της Αφροδίτης-Ουρανού που φέρνουν αλλαγές, στην ερωτική μας ζωή. Το τρίτο τρίγωνο δεν θα συμβεί, μέχρι το Νοέμβριο. Οπότε δεν έχει σημασία τι αισθανόμαστε γύρω από αυτό το χρονικό διάστημα, ανεξάρτητα αν πάνε όλα καλά ή όχι…η ιστορία δεν έχει τελειώσει.

Αυτή η διέλευση, είναι η κορυφή της τρέχουσας κατάστασής μας στις σχέσεις μας ή στον τρόπο προσέγγισης της αγάπης. Αυτή είναι η στιγμή που συνειδητοποιούμε κάτι, που προηγουμένως δεν ξέραμε και η στιγμή που συνειδητοποιούμε τι πρέπει να αλλάξει. Ή ίσως, ακριβώς η στιγμή που καταλαβαίνουμε ότι επειδή είμαστε πάντα εδώ, δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνουμε εδώ για πάντα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76