Αστρολογία  Άρης στους Ιχθύες 15/11 Η Απελευθέρωση των Ψυχών

astrologia-ioylios-2014

Αστρολογία  Άρης στους Ιχθύες

15 Νοεμβρίου – 31 Δεκεμβρίου, 2018

Ο Άρης είναι αρχέγονη, ζωογόνα δύναμη: ο φλογερός πολεμιστής των άστρων, ο κυβερνήτης του σώματος και των σαρκικών ορμών του. Ο Άρης κυβερνά τον Κριό, τον πρώτο αστερισμό του ζωδιακού, έτσι δεν νιώθει στο στοιχείο του στο ζώδιο των Ιχθύων που βρίσκεται στο τέλος του ζωδιακού.

Συνήθως ο Άρης είναι παράγοντας δραστηριότητας και ανταγωνισμού. Αυτή η διέλευση είναι λιγότερο ενεργητική και περισσότερο στοχαστική. Με τον Άρη στους Ιχθύς, ο ρυθμός της ζωής ελαττώνεται σημαντικά. Τώρα είναι ώρα να ξεκουράσουμε το σώμα και το μυαλό μας.

zodia-taro-45

Αστρολογία  Άρης στους Ιχθύες

Φέτος το καλοκαίρι ο Άρης ήταν ανάδρομος, κάτι που συμβαίνει μία φορά ανά δύο χρόνια. Οι επιδράσεις του κύκλου αυτού παρέμειναν έως τις 8 Οκτωβρίου. Κατά τη διάρκεια του ανάδρομου κύκλου του Άρη, μπορεί να νιώσατε ιδιαίτερα βαριοί, κολλημένοι ή ληθαργικοί, καθώς ο εγωισμός απαιτούσε περισσότερα, ενώ το πνεύμα έπεφτε στις τάφρους της αυτοκριτικής.

Ωστόσο, το μεγαλύτερο μέρος του ανάδρομου κύκλου ήταν συγκριτικά ελαφρύ και χωρίς έντονα συναισθήματα, αν όχι ασταθές. Είχαμε την ευκαιρία να προσεγγίσουμε θέματα με συναισθηματική βαρύτητα με ήρεμο, ψύχραιμο νου.

Οι ανισορροπίες του σώματος έκαναν γνωστή την παρουσία τους. Ό,τι δεν είχε θεραπευτεί επαρκώς ξεσκεπάστηκε από μόνο του, έτσι ώστε να αναγκαστούμε να το αντιμετωπίσουμε επιτέλους και ίσως, το σημαντικότερο, να αναγνωρίσουμε την μη σωματική προέλευσή του.

chartomantia-098

Αστρολογία  Άρης στους Ιχθύες

Αυτή η διέλευση στους Ιχθύες μας βγάζει οριστικά από την ανάδρομη περίοδο και μας βάζει σε ένα νέο κεφάλαιο, το τελευταίο κεφάλαιο: τη διάλυση των πολλών στο Ένα, στη γλυκιά ησυχία και την παράδοση.

Οι Ιχθύες δεν έχουν κατεύθυνση. Μπορεί να νιώθετε πλημμυρισμένοι, σαν πολεμιστές παγιδευμένοι στην κοιλιά μιας φάλαινας, να σφαδάζετε μέσα σε ένα μεγάλο, παράξενο όνειρο, αλλά αφήστε τις φαντασιώσεις σας να τρέξουν ανεξέλεγκτες, τις ελπίδες σας, τις βαθιά ριζωμένες πεποιθήσεις σας.

Σε αυτή τη διαδικασία, οι Ιχθύες θα μας ζητήσουν να αντιμετωπίσουμε τους εθισμούς μας, αυτά που αρνούμαστε και τα πνευματικά εμπόδια που αντιμετωπίζουμε. Ασκήσεις, όπως της γιόγκα, που συνδέουν μυαλό, σώμα και πνεύμα θα αποδειχθούν ιδιαιτέρως χρήσιμες.

zodia-zwdia-9988

Αστρολογία  Άρης στους Ιχθύες

Τα σώματά μας θα χρειάζονται περισσότερο ύπνο. Μπορεί τα όνειρά σας να αρχίσουν να γίνονται πολύ έντονα. Δώστε τους προσοχή και κρατήστε ημερολόγιο ονείρων.

Ο Άρης στους Ιχθύς τονώνει τη διαίσθησή μας και τα συναισθηματικά / πνευματικά θεμέλιά μας. Οι Ιχθύες είναι υπερβατικοί και μετασχηματιστικοί. Οι συναναστροφές με τους άλλους θα διακατέχονται από ηρεμία και ευαισθησία.

Εκείνοι που έχουν πορώδες πνεύμα θα δείχνουν μεγαλύτερες συναισθηματικές διακυμάνσεις. Οι Ιχθύες επιτρέπουν σε όλες τις ενέργειες να μπαίνουν. Περνάτε άφθονο χρόνο απομόνωσης. Κάθε επίπεδο του σώματος και του μυαλού θα πρέπει να οχυρωθεί επιπλέον.

zwdia-zvdia-alex

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αστρολογία  Άρης στους Ιχθύες

Είναι επίσης σημαντικό να μείνετε οργανωμένοι και να ολοκληρώνετε τις δουλειές σας στο χρόνο που πρέπει όσο το δυνατόν καλύτερα. Οι Ιχθύες θα προσπαθήσουν να μας παρασύρουν με ξαφνικές διακυμάνσεις στη συναισθηματική μας διάθεση, με ανία, με απάθεια ή κούραση.

Με τον Άρη στους Ιχθύες, η ζωή μοιάζει αόριστη και νεφελώδης, σαν όνειρο. Οι προσπάθειές μας μπορεί να ανατρέπονται από την απάτη, τη ψευδαίσθηση ή από κάθε είδους παράξενες, υποχθόνιες δυνάμεις. Θα είναι πιο δύσκολο να ξεχωρίσουμε τη φαντασία από την πραγματικότητα.

Εδώ το μυαλό είναι θολωμένο, οι εσωτερικές φωνές πνιχτές. Μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια οπισθοδρομικές, εθιστικές συμπεριφορές ή μπορεί να δρούμε παρορμητικά καθώς το πνεύμα ψάχνει την απελευθέρωση, απελευθέρωση από μια πανίσχυρη, ανίατη ανησυχία της ψυχής.

zodia-zvdia-75

Αστρολογία  Άρης στους Ιχθύες

Μπορεί να έχετε μια εκρηκτική αντιπαράθεση με κάποιον που σας εκμεταλλευόταν παραδείγματος χάριν, αλλά είναι πιο πιθανό να χρησιμοποιήσετε παθητικο-επιθετικές τακτικές.

Είτε είστε έτοιμοι είτε όχι, αυτή η διέλευση βγάζει τις παρωπίδες. Κι έπειτα βλέπουμε τα πράγμα όπως πραγματικά είναι, κυνηγάμε μόνο ότι είναι διαθέσιμο, αφήνουμε να πεθάνει ότι πρέπει να πεθάνει.

Τα αρνητικά αποτελέσματα συμπεριλαμβάνουν να συμβιβαστούμε με κάτι που δεν θέλουμε, να εσωτερικοποιούμε δυνατά συναισθήματα όπως η απογοήτευση, τα χαμένα όνειρα ή τις λανθασμένες υποθέσεις. 

zodia-zvdia-yy

Αστρολογία  Άρης στους Ιχθύες

Προσέξτε ιδιαίτερα τα πόδια σας, το λεμφικό και ανοσοποιητικό σας σύστημα, καθώς αυτά είναι πιο ευαίσθητα αυτή την περίοδο. Αποφεύγετε τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, ακόμα και την καφεΐνη. Κάθε ψυχεδελικό ταξίδι θα πρέπει να γίνεται με προσοχή. Σας προτείνω ανεπιφύλακτα να περνάτε χρόνο κοντά ή μέσα σε νερό.

Εξετάστε πολυτέλειες όπως μπάνιο με άλατα, αιθέρια έλαια, αρωματοθεραπεία, μασάζ ποδιών και αναστροφές στη γιόγκα. Αν νιώθετε ανησυχία, βγείτε για βόλτα ή για κολύμπι.

Το να παραμένετε ακίνητοι θα σας κάνει πιο αδύναμους απέναντι σε εθισμούς και δυσάρεστα μοτίβα σκέψης. Πίνετε άφθονο νερό, τρώτε ελαφριά και προετοιμαστείτε για αλλαγές στον ύπνο σας. Ο Άρης στους Ιχθύς μας κάνει συνήθως νυκτόβια πλάσματα.

zwdia-fotia

Αστρολογία  Άρης στους Ιχθύες

Σύμφωνα με το Γρηγοριανό ημερολόγιο, αυτή η χρόνια έχει καλό συγχρονισμό: Ο Άρης επιστρέφει σπίτι του στον Κριό στις 31 Δεκεμβρίου, την Πρωτοχρονιά! Αλλά αυτό συμβαίνει στο τέλος.

Η πρώτη μέρα του Άρη στους Ιχθύς (15 Νοεμβρίου) συμπίπτει με ένα τέταρτο της Σελήνης στον Υδροχόο –μια εξαιρετικά απρόβλεπτη ημέρα. Την επόμενη ημέρα (16 Νοεμβρίου) ξεκινά ο ανάδρομος κύκλος του Ερμή.

300x300a

Έτσι, οι πρώτες τρεις εβδομάδες του Άρη στους Ιχθύς συμπίπτουν με τον ανάδρομο κύκλο του Ερμή.

Η 19η Νοεμβρίου θα είναι ιδιαίτερα δυσλειτουργική, όπως και η 26η Νοεμβρίου και η 2η Δεκεμβρίου.

Στις 6 Δεκεμβρίου είναι η τελευταία ημέρα του ανάδρομου κύκλου του Ερμή, συν μια Νέα Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία στον Τοξότη.

Αυτή, όπως και η επόμενη ημέρα (7η Δεκεμβρίου) θα είναι μερικές από τις καλύτερες ημέρες αυτής της διέλευσης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot