Αστρολογία Ήλιος στον Αιγόκερω – Ρεαλισμός και Ξεκαθαρίσματα

ζωδια-αιγοκερως-1

Αστρολογία Ήλιος στον Αιγόκερω

21 Δεκεμβρίου (χειμερινό ηλιοστάσιο) – 20 Ιανουαρίου, 2019

Το ζώδιο είναι ένα αστρολογικό στοιχείο που γιορτάζεται πολύ και συνήθως του δίνεται περισσότερη προσοχή απ’ όσο πρέπει. Μην ξεχνάτε: ο Ήλιος είναι μόνο ένας από τους πλανήτες μέσα στη σούπα των άστρων σας.

Χρόνια πολλά, Αιγόκεροι!

zodia-taro-45

Βρισκόμαστε στην ανώτερη ιεραρχία του ζωδιακού, επόμενη στάση Αιγόκερως. Ως το τελευταίο ζώδιο της Γης στον τροχό, ο Αιγόκερως αντιπροσωπεύει το γήινο αποκορύφωμα. Ξεκουράστε τα κόκαλα σας για λίγο εδώ.

Ο Αιγόκερως είναι ρεαλιστικής, αντιπροσωπεύει όλα όσα είναι. Ναι, είναι ανακουφιστικό να έχετε σχέδια και προσδοκίες, αλλά εκείνος συχνά πιστεύει ότι όλα πρέπει να γίνουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Μπορεί να είναι άκαμπτος, καταπιεσμένος ή συναισθηματικά δυσκοίλιος. Είναι η εποχή της κριτικής και των ανώτερων στάνταρ του Αιγόκερω. Αγκαλιάστε τη δομή και την πειθαρχία, αλλά μην ξεχνάτε να χαμογελάτε, κάτοικοι του Κρόνου.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ο Αιγόκερως κινείται σε δύο ταχύτητες: τρέλα ή απόλυτη ηρεμία. Αν κι εσείς έχετε βαριά γήινη ενέργεια στον χάρτη σας, αυτός ο κύκλος σηματοδοτεί την χειμερία νάρκη. Όταν ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω, πέφτετε στο κρεβάτι σαν αρκούδες. Το να ξεπεράσετε την αδράνεια μοιάζει σχεδόν αδύνατο αυτή την εποχή του χρόνου.

Μερικά πράγματα που είναι σημαντικό: ο ύπνος. Πηγαίνετε στο κρεβάτι νωρίς και ξυπνήστε νωρίς. Αυτό είναι πραγματικά επιτακτικό, διαφορετικά θα κοιμάστε καθόλη τη διάρκεια του κύκλου. Τρώτε ελαφριά και όχι αργά το βράδυ.

Κάντε γυμναστική την ώρα που ξυπνάτε. Περνάτε χρόνο κάτω από τον Ήλιο. Σχεδιάστε να κάνετε κάτι μέσα στη μέρα και έπειτα φροντίστε να σηκωθείτε και να το κάνετε. Αυτό είναι επίσης κρίσιμο: βγαίνετε έξω, φεύγετε από το σπίτι.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Αστρολογία Ήλιος στον Αιγόκερω

Οι εξορμήσεις δεν χρειάζεται να είναι κοινωνικές –απλώς κινηθείτε, πηγαίνετε για περπάτημα. Αν νιώθετε πνιγμένοι ή θλιμμένοι, δοκιμάστε να προσθέσετε εσπεριδοειδή, κανέλα, καυτές πιπεριές στη διατροφή σας. Αυτά θα κρατήσουν ψηλά τα επίπεδα της ενέργειάς σας. Κάντε καυτά μπάνια.

Μείνετε μακριά από οθόνες, τηλεοράσεις κ.λπ. Διαλέξτε κάποιο βιβλίο αντί αυτών. Σας προτείνω ως συνήθως κάθε δημιουργική δουλειά, αλλά ξέρω πόσο δύσκολο είναι να δημιουργείς όταν δεν έχεις έμπνευση!

Η σεζόν του Αιγόκερω συμπίπτει με κάθε είδους εορτασμούς από όλο τον κόσμο. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να τιμήσουμε την αγάπη του για την ιεροτελεστία απ’ το να τιμήσουμε τη δική μας από χρονιά σε χρονιά.

zwdia-zvdia-alex

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αστρολογία Ήλιος στον Αιγόκερω

Όπως ακριβώς πρέπει να κοιτάξουμε πέρα από το άκαμπτο αρχέτυπο του Αιγόκερω για να κατανοήσουμε τις νεφελώδεις εσωτερικές του αναδιπλώσεις, έτσι πρέπει να κοιτάξουμε πέρα από τις διαφημιστικές πτυχές των γιορτών όπως τα Χριστούγεννα και να καταλάβουμε την πνευματική ουσία τους.

Ενθουσιαστείτε για την πρώτη ημέρα του κύκλου του Αιγόκερω (21 Δεκεμβρίου). Το πρωί ξεκινά με ένα αρμονικό τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα. 20 λεπτά αργότερα, ο Ερμής θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Δία στον Τοξότη. Και οι δύο αυτές όψεις δείχνουν ότι όλες οι κοινωνικές αλληλεπιδράσεις θα πάνε πολύ καλά.

Αυτή είναι η ιδανική ημέρα για να κάνετε μια δύσκολη συζήτηση με κάποιον, για παράδειγμα. Το χειμερινό ηλιοστάσιο συμβαίνει επίσημα στις 12:22 πμ. Κοιτάξτε για μια στιγμή τον ουρανό και καλωσορίστε λίγο φως ξανά!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αστρολογία Ήλιος στον Αιγόκερω

Η δεύτερη μέρα του κύκλου του Αιγόκερω (22 Δεκεμβρίου) συμπίπτει με την Πανσέληνο. Από όλες τις Πανσελήνους, αυτή που πέφτει στον Καρκίνο, όπως αυτή που θα έχουμε τώρα, είναι η πιο ισχυρή. Θα νιώσετε πραγματικά κάτι.

Το επόμενο που θα σας ενθουσιάσει είναι η Πρωτοχρονιά. Ο Άρης περνάει στον Κριό, το πρώτο ζώδιο του τροχού, και σηματοδοτεί την αναγεννητική ενέργεια. Όλοι πρέπει να χορέψουν.

Τα καλά νέα συνεχίζουν. Το απόγευμα της 1ης Ιανουαρίου, ο Ήλιος θα είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω. Δεν μπορείτε πραγματικά να ζητήσετε μια πιο συμβολική αρχή για το νέο έτος.

chartomantia-098

Αστρολογία Ήλιος στον Αιγόκερω

Αυτό γιατί ο Κρόνος είναι ο κυβερνήτης του Αιγόκερω και όλη αυτή η ενέργεια «πρέπει να βρω τη φόρμα μου και να φτιάξω τη ζωή μου» της Πρωτοχρονιάς είναι πολύ ταιριαστή με αυτό το αρχέτυπο του Κρόνου/Αιγόκερω.

Δεν ενθαρρύνω την ιδέα ότι δεν είναι αρκετοί τώρα και πρέπει να είστε τέλειοι από την 1η Ιανουαρίου, αλλά είναι σίγουρα καλό να ξέρει ότι αν κάποια εποχή ήταν ιδανική για να πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά και να φτιάξεις τη ζωή σου, η 1η Ιανουαρίου είναι αυτή η μέρα.

Στις 4 Ιανουαρίου ο Ερμής βρίσκεται μαζί με τον Ήλιο στον Αιγόκερω, γεγονός που μας πηγαίνει στην έκλειψη του Ηλίου της 5ης Ιανουαρίου. Βλέπουμε επιτέλους το τέλος του ανάδρομου κύκλου του Ουρανού μια μέρα μετά, στις 6 Ιανουαρίου.

300x300a

Αστρολογία Ήλιος στον Αιγόκερω

Το τέλος της σεζόν του Αιγόκερω πέφτει πάνω σε ένα αιχμηρό τετράγωνο με τον Ουρανό –προετοιμαστείτε για μια ενδιαφέρουσα ημέρα στις 18 και αν μπορείτε αποφύγετε τα ταξίδια, ειδικά το βράδυ.

Η πρώτη ημέρα του Υδροχόου πρόκειται να είναι πραγματικά τρελή με την έκλειψη της Πανσέληνου και μερικά ακόμα τετράγωνα ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχούμε από τώρα γι’ αυτά.

Για τώρα, πιάστε μια κουβέρτα και βολευτείτε. Στον διαλογισμό, επικεντρωθείτε στο τσάκρα της ρίζας. Πάρτε τον εαυτό σας αγκαλιά –τώρα αμέσως. Αναπνεύστε. Πνεύστε ζωή στη ζωή σας, στους στόχους σας. Αναπνεύστε και επεκταθείτε. Μην τα βάζετε υπερβολικά με τον εαυτό σας, Αιγόκεροι.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia