Αστρολογία Δίας τετράγωνο Ποσειδώνα 13/01 Ετοιμαστείτε για απογείωση!

erwtikes-11414

Αστρολογία ο Δίας σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα 2019

13 Ιανουαρίου / 16 Ιουνίου / 21 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Δίας και ο Ποσειδώνας ενώνουν τις δυνάμεις τους για να επεκτείνουν τη συνείδησή σας το 2019! Ο Δίας στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μέσα στο 2019 και είναι ώρα να κάνετε μεγάλα όνειρα.

Μην ανησυχείτε για το αν το όνειρό σας είναι αδύνατο… Δώστε στον εαυτό σας την έγκριση να ονειρευτεί ότι θέλει το 2019 και αφήστε το πνεύμα σας να ανυψωθεί. Μην έχετε όρια! Με τα όνειρα επεκτείνεται το σύμπαν και είναι ώρα για μια σημαντική παγκόσμια ανάπτυξη!

zodia-taro-45

Ο Δίας επεκτείνει ότι αγγίξει και ο Ποσειδώνας σας μεταφέρει σε μαγικά μέρη. Μαζί, σας βγάζουν από αυτόν τον κόσμο και σας μεταφέρουν σε μια μαγική πόλη.

Ακούγεται κάπως ουτοπικό ίσως, αλλά με τέτοιους υπέροχους πλανήτες στον προσγειωμένο, ρεαλιστικό και προσανατολισμένο στο χρήμα Αιγόκερω, λίγη μαγεία Δία – Ποσειδώνα μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε για να ισορροπήσουμε τη ζυγαριά και να ανυψώσουμε το πνεύμα μας!

Ετοιμαστείτε να μεταφερθείτε σε έναν κόσμο ρομαντικών ελπίδων και ονείρων, σε έναν κόσμο άπειρων πιθανοτήτων!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αστρολογία ο Δίας σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα 2019

Το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα γίνεται ακριβές στις 13 Ιανουαρίου, έπειτα ξανά στις 16 Ιουνίου και στις 21 Σεπτεμβρίου, 2019 στις 14-18 μοίρες του Τοξότη και των Ιχθύων.

Θα επηρεάσει περισσότερο αυτούς που έχουν πλανήτες και σημεία στη μέση των μεταβλητών ζωδίων –Ιχθύων, Τοξότη, Διδύμων και Παρθένου (ανάμεσα στις 10 και 20 μοίρες). Είστε μέσα σε αυτούς; Ετοιμαστείτε για απογείωση!

Προσέξτε ωστόσο όταν συνδιαλέγεστε με τον πραγματικό κόσμο ενώ είστε εκεί πάνω, γιατί η κρίση σας θα είναι πολύ εκτός…

chartomantia-098

Αστρολογία ο Δίας σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα 2019

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος με το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα είναι η μακάρια αθωότητα. Η τυφλή πίστη μπορεί να κινήσει βουνά αλλά μπορεί και να σας οδηγήσει στην άκρη του γκρεμού! Τότε ποιο είναι το αντίδοτο;

Ο παλιός καλός ρεαλισμός! Αξιοποιήστε τον Κρόνο στον Αιγόκερω για να σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τους Δία – Ποσειδώνα παίρνοντας την ευθύνη της ζωής σας. Δεχτείτε τη δική σας ευθύνη στις καταστάσεις.

Μην αγνοείτε τα καθήκοντά σας. Κάντε την έρευνά σας και δουλέψτε σκληρά για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Είναι περίπου σαν να πετάτε χαρταετό: Αφήστε τον να εκτοξευτεί αλλά μην αφήσετε το σχοινί!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia