Αστρολογία Πως Επηρεάζει η σύνοδος Ερμή Αφροδίτης τις ερωτικές σχέσεις για τις επόμενες 2 εβδομάδες

zwdia-krevati

Αστρολογία Συνοδος Ερμή Αφροδίτης 

Η ειλικρίνεια είναι η πύλη προς την εκπλήρωση.

Στις 15 Οκτωβρίου ο Ερμής κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, προκαλώντας κάποια έντονα συναισθήματα και δημιουργώντας ευκαιρίες, για μεγάλες συζητήσεις στις σχέσεις μας. Στην αστρολογία, σύνοδος, είναι η συνεργασία δυο πλανητών και ο συνδυασμός των ενεργειών τους.

Και ενώ αυτή η διέλευση γίνεται μόνο για μια μέρα, θα διαρκέσει για περίπου δύο εβδομάδες, χωρίς πραγματικά να χαλαρώσει… μέχρι η Αφροδίτη να αφήσει τον Σκορπιό στο τέλος του μήνα.

zodia-taro-45

Είναι μια μεγάλη συνάντηση του πλανήτη της επικοινωνίας και του πλανήτη της αγάπης στα βαθιά και μεταμορφωτικά νερά του Σκορπιού. Για τα ζώδια μας, είναι μια εποχή που οι σκέψεις μας για τις σχέσεις γίνονται πιο σταθερές και διατρέχουν τον κίνδυνο να γίνουν μανιώδεις.

Ο Σκορπιός λατρεύει την εξουσία, ο Ερμής θέλει να ξέρει τί συμβαίνει και μαζί με την Αφροδίτη-τον πλανήτη της αγάπης-, θα μπορούσαν να μας κάνουν κυριολεκτικά να νιώσουμε λίγο τρελοί.

Θα υποπτευόμαστε τους συνεργάτες μας και θα επεξεργαζόμαστε τα λόγια κάποιου, όχι απαραίτητα επειδή γνωρίζουμε την αλήθεια αλλά επειδή θα λειτουργούμε έτσι. Είναι πραγματικά μια στιγμή που θα επιλέξουμε συνειδητά, τον τρόπο που θα επικοινωνούμε. Τί θα λέμε στους άλλους και τί θα κρατάμε για τον εαυτό μας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αστρολογία Συνοδος Ερμή Αφροδίτης 

Δεν χρειάζεται να μιλάμε για κάθε τρελή σκέψη μας. Μερικές φορές αρκεί να το ξέρουμε μόνο εμείς και κανένας άλλος.

Αυτό συμβαίνει επίσης και κατά τη διάρκεια μιας ανάδρομης Αφροδίτης, που σημαίνει ότι ο πλανήτης της αγάπης επαναλαμβάνει μερικά από τα βήματα της. Πηγαίνει βαθύτερα, προτού κάνει ένα λάθος που δεν θα μπορούσε να συνέλθει από αυτό. Αυτό σημαίνει πολύ πιθανόν ότι πολλοί από μας βρίσκονται στα πρόθυρα να ζήσουν το καλύτερο πράγμα τους συνέβη ποτέ.

Όσο όμως μπορούμε να εστιάζουμε σ’αυτά που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή και αν δεσμευτούμε να κάνουμε τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη σύνοδο, όσο καλύτερα μπορούμε.

taro-tarw

Αστρολογία Συνοδος Ερμή Αφροδίτης 

Ενώ η Αφροδίτη κινείται μέσα στον ψυχισμό μας, συναντά τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, και μαζί αρχίζουν να δημιουργούν κύματα, μέσα στα βαθιά νερά του Σκορπιού.

Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να παρασυρθούμε από τις φαντασιώσεις μας και ίσως να έχουμε εμμονή για απαντήσεις ή θα θέλουμε να ξέρουμε γιατί συνέβη κάτι, ειδικά μέσα σε μια ερωτική σχέση. Τελικά, θα έχουμε τη δύναμη να ξεχωρίσουμε τα σημαντικά από τα δευτερεύοντα συναισθήματα.

Μπορεί να νιώσουμε σαν να τρελαινόμαστε… σαν να πρέπει να ελέγξουμε την κατάσταση, αλλά το μεγαλύτερο ερώτημα για τον εαυτό μας είναι γιατί. Είναι ένα διάστημα, που θα νιώσουμε τους παράγοντες που οδηγούν στην εγκατάλειψη, την απόρριψη, ακόμη και στην αποτυχία.

dream

Αστρολογία Συνοδος Ερμή Αφροδίτης 

Αντί να αντιμετωπίσουμε με ζήλια το σύντροφό μας, μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε μεγάλες και ουσιαστικές συζητήσεις.

Δεν θα είναι εύκολο να ανοιχτεί κανείς και να μιλήσει για όλα, να εκφράσει τους βαθύτερους φόβους και τον πόνο του. Αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος ώστε να έχουμε μια υγιή συνειδητή σχέση, παρά να δουλέψουμε πραγματικά γι’ αυτή.

Αυτή η χρονιά επικεντρώνεται έντονα στις σχέσεις, γεγονός που σημαίνει ότι αυτή η αναδρομή και η σύνοδος, είναι σαν η κορυφή της ιστορίας όλων μας, για το τρέχον έτος. Αυτό είναι κάτι για το οποίο έχουμε εργαστεί καθ ‘όλη τη διάρκεια του χρόνου ώστε να νιώσουμε μάλλον ισχυρότεροι, όταν πετύχουμε όλα αυτά για τα οποία, ελπίζαμε.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αστρολογία Συνοδος Ερμή Αφροδίτης 

Όλο αυτό σε συνδυασμό με την ανάδρομη Αφροδίτη, σημαίνει, ότι οι στενότερες σχέσεις μας θα τεθούν σε δοκιμασία. Αλλά είναι απαραίτητο να μπορέσουμε να ξεχωρίσουμε αυτά που θέλουμε να δουλέψουμε, σε σχέση με εκείνα που θέλουμε να αφήσουμε.

Κατά τη διάρκεια αυτής της συνόδου, ενώ είναι θετική με πολλούς τρόπους, θα αγωνιστούμε πραγματικά να ακροβατήσουμε ανάμεσα στην αλήθεια και την παράνοια, ανάμεσα στην πραγματικότητα και τους φόβους μας. Ο Σκορπιός σκάβει βαθιά και φτάνει στα μυστικά που φυλάσσονται, ακόμα κι αν κάποια από αυτά θέλουμε να τα ξεχάσουμε.

Δεν αφορά για το αν θέλουμε να τα ξαναθυμηθούμε, αλλά για το ότι πρέπει να φανερωθούν, για το καλό όλων των εμπλεκομένων. Μερικές φορές οι σχέσεις γίνονται στάσιμες και χρειαζόμαστε ένα ταρακούνημα, και άλλες φορές αρνούμαστε να προχωρήσουμε γιατί δεν ξέρουμε πώς.

zwdia-taro-astra

Αστρολογία Συνοδος Ερμή Αφροδίτης 

Υπάρχουν επίσης, εκείνες οι καταστάσεις στις οποίες πρέπει να ανεβάσουμε το επίπεδο, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να ωριμάζουμε προς την κατεύθυνση που θέλουμε. Αυτό σημαίνει ότι πρόκειται να αισθανθούμε ανησυχία, καθώς αισθανόμαστε ότι κάτι πρέπει να αλλάξει, αλλά να μην είμαστε σίγουροι τί είναι αυτό.

Μπορεί να είμαστε πιο ευαίσθητοι ή να έχουμε μεγαλύτερη δυσκολία στο να εμπιστευτούμε το σύντροφό μας, ενώ ψάχνουμε για κάτι που δεν υπάρχει.

300x300b

Ωστόσο, όλοι έχουμε μια επιλογή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου: μπορούμε να παραμείνουμε σιωπηλοί και απλά να σκεφτούμε το χειρότερο. Μπορούμε ακόμη και παραδειγματιστούμε από το παρελθόν ή μπορούμε να επιλέξουμε να είμαστε ειλικρινείς.

Να μιλήσουμε για τις καταστάσεις στις οποίες νιώθουμε άβολα, να μιλήσουμε γι’αυτό που είναι πιο δύσκολο, γνωρίζοντας ότι επιλέγουμε την αλήθεια σε ό, τι μπορεί να σημαίνει για μας.

Η πρόοδος δεν είναι ποτέ εύκολη, επειδή απαιτεί να ξεβολευτούμε, όπως πάντα. Μας ζητά όχι μόνο να είμαστε ειλικρινείς με τους άλλους, σε ό,τι αφορά τα συναισθήματα και τις προθέσεις μας, αλλά και με τους εαυτούς μας.

zodia-astra-tarot

Αστρολογία Συνοδος Ερμή Αφροδίτης 

Ο Σκορπιός θέλει να φτάσουμε στην ουσία της αλήθειας μας. Τί μας κάνει ευτυχισμένους, ποιοι είμαστε, και τί είδους ζωή ελπίζουμε να έχουμε. Δεν πρόκειται να χαλάσουν σχέσεις και συνεργασίες κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Αφορά περισσότερο το να αποδεχτούμε το γεγονός, πως κάθε σχέση, προχωράει μέσα από πόνο και κόπο.

Ειδικά αν αφορά και την προσωπική ωρίμανση των συντρόφων. Τελικά, έχουμε την επιλογή να χρησιμοποιήσουμε ριζοσπαστική τιμιότητα για να μεταμορφώσουμε τη ζωή μας. Έχουμε τη δυνατότητα να γίνουμε οι άνθρωποι που πάντα γνωρίζαμε ότι είμαστε βαθιά μέσα μας. Εχουμε επίσης τη δυνατότητα να οικοδομήσουμε πραγματικά το είδος της σχέσης που μπορεί να διαρκέσει για πάντα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75