Αστρολογία Μάρτιος 2019 – Συναισθηματική Αφύπνιση και Αντισυμβατικές Καταστάσεις

erwtikes-provlepseis-savvato-3-5

Αστρολογία Μάρτιος 2019

Καλό μήνα σε όλους!

Το πρωταγωνιστικό αστρολογικό γεγονός του φετινού Μαρτίου, είναι η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο. Ο πλανήτης της καινοτομίας μπαίνει σε αυτό το σταθερό ζώδιο της Γης, που το κυβερνά η Αφροδίτη, με την όπισθεν!

Ο Ουρανός γύρισε ανάδρομος στον Κριό στις 6 Νοεμβρίου 2018. Γι’ αυτό στις 6 Μαρτίου 2019 «επιστρέφει» στα εδάφη του Ταύρου. Εκεί θα παραμείνει μέχρι τις 26 Απριλίου 2026, αφού κάνει μια επίσκεψη και στους Διδύμους μεταξύ 7 Ιουλίου και 8 Νοεμβρίου 2025.

zodia-taro-45

Είναι πιθανό να βρεθείτε μέσα σε καταστάσεις που είχατε μόνο στο μυαλό σας μέχρι τον Νοέμβριο του 2018: Μπορεί να τις εγκαταλείψατε ή να τις αναβάλατε ως τότε.

Ο Ουρανός υπόσχεται να επαναξιολογήσει κάποιες δομές που αφορούν τα χρήματά σας, όπως και τις προτεραιότητές σας. Μπορεί να σας βοηθήσει να επανακαθορίσετε την άποψή σας περί ασφάλειας. Η ζωή του καθενός ατομικά θα υποστεί κάποιες μικρές επαναστάσεις και αλλαγές οπτικής… Αυτές θα γίνουν πιο σημαίνουσες μέσα στα επόμενα επτά χρόνια!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αστρολογία Μάρτιος 2019

Στη διάρκεια του πρώτου μήνα της Άνοιξης, ο Ουρανός θα συνεργαστεί αγαστά με την Αφροδίτη. Η θεά της αρμονίας θα διασχίζει μέχρι τις 26 Μαρτίου τον Υδροχόου, που τον κυβερνά ο Ουρανός. Από συναισθηματικής πλευράς, θα νιώθετε κάπως απόμακροι: Πιο εστιασμένοι στην ανάπτυξη φιλιών και πλατωνικών σχέσεων, στην ανταλλαγή ιδεών και ίσως αντισυμβατικών δεσμών.

Η πιο δραστήρια κοινωνική ζωή μπορεί να σας βοηθήσει σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα ενισχύσει και την προσωπική σας ζωή, αν επιλέξετε να λειτουργήσετε αλτρουιστικά και να σκέφτεστε εξίσου τους άλλους. Θα σας ωφελήσει να εμπλακείτε σε εγχειρήματα κοινωνικού περιεχομένου.

chartomantia-098

Αστρολογία Μάρτιος 2019

Έντονη κινητικότητα θα υπάρχει μέσα στους Ιχθύες στη διάρκεια του Μαρτίου. Από εκεί θα σας εμπνέει ο Ήλιος (μέχρι τις 20 του μήνα), ο Ποσειδώνας, ο Ερμής (ανάδρομος στο διάστημα 5 – 28 του μήνα) και η Αφροδίτη (από τις 26 του μήνα και μετά). Το ρομάντζο, η ευαισθησία και η ποίηση θα έχουν παρουσία στη ζωή σας μέσα σε αυτό τον ανοιξιάτικο μήνα… Θα απολαύσετε τα πρώτα δείγματα αφύπνισης της ατμόσφαιρας, μετά τον λήθαργο του Χειμώνα!

Η ανάδρομη περιδιάβαση του Ερμή μέσα στους Ιχθύες, θα επηρεάσει τη λογική και θα δώσει έμφαση στη διαίσθηση και την ονειροπόληση. Όσοι ασχολείστε με δημιουργικά επαγγέλματα θα ευεργετηθείτε από αυτή τη διαδρομή, ενώ οι υπόλοιποι μπορεί να ταλαιπωρηθείτε!

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αστρολογία Μάρτιος 2019

Ενδέχεται να προκύψουν κάποια αναχώματα στον τομέα της επικοινωνίας. Οι διαβουλεύσεις να φαντάζουν ατέρμονες και χωρίς να καταλήγουν σε ουσιαστικά αποτελέσματα. Ο διάλογος και οι διαπραγματεύσεις ίσως διέπονται από σύγχυση.

Αυτή την περίοδο δεν ενδείκνυται να κάνετε υπολογισμούς, να υπογράψετε συμβόλαια ή να δώσετε υποσχέσεις. Ακόμα κι αν κάποιες παρεξηγήσεις θα σας φαντάζουν διασκεδαστικές, δεν παύουν να είναι παρεξηγήσεις: Μπορεί να επιφέρουν διαφωνίες και χάος!

Η θετική πλευρά αυτής της μετάβασης, είναι ότι αναζωπυρώνει τη φαντασία. Θα σας υπενθυμίσει την ονειροπόληση και τη διαφυγή από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την επαφή με πνευματικές πτυχές που είχατε ξεχάσει!

zwdia-fotia

Το περιβάλλον να αποκτά όλο και περισσότερη δυναμική μέχρι τις 20 Μαρτίου. Αυτό οφείλεται στην είσοδο του Ήλιου στον ορμητικό και ενεργητικό, ανυπόμονο και παρορμητικό Κριό.

Οι πλανήτες που βρίσκονται σε ζώδια της Γης, θα ενισχύσουν την προσπάθειά σας να παραμείνετε προσγειωμένοι και πιο ισορροπημένοι. Πρόκειται για τον Άρη από τον Ταύρο, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω.

Στις 31 Μαρτίου, ο Άρης θα ξεκινήσει τη διαδρομή του στους Διδύμους. Το πνεύμα σας θα γίνει πιο δραστήριο και οι σκέψεις σας πιο στιβαρές… Αλλά να ξέρετε ότι παραμένει αυξημένος ο κίνδυνος για διανοητική σύγχυση και χάος!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4