Αστρολογία, Ο νέος μήνας μπαίνει με το δεξί για τα οικονομικά των ζωδίων

astrologia-maioy-2014

Αστρολογία, Ο νέος μήνας μπαίνει με το δεξί για τα οικονομικά των ζωδίων

Μπορεί Δίας, Κρόνος και Πλούτωνας, να είναι σε ανάδρομες φορές, αλλά αυτό θα είναι μόνο θετικό για τον τομέα των οικονομικών.
Ακόμη και ζητήματα που είναι κλειδωμένα από το παρελθόν ….θα έρθουν στην επιφάνεια με λύσεις!

Αστρολογία, Οικονομικές προβλέψεις:

Κριός

zodia-taro-45

Μπορεί να έχετε λίγο δυσκολευτεί με τα οικονομικά και τις πιεστικές σας υποχρεώσεις, αλλά αυτό από την πρώτη κιόλας εβδομάδα του Μαΐου θα λήξει. Τώρα μια πρόταση επαγγελματική που θα σας γίνει, θα σας βοηθήσει στο να γεμίσετε παραπάνω το πορτοφόλι σας.
Θετική ημέρα : 11/05

Ταύρος

Δεν θέλετε να πάρετε άλλα οικονομικά ρίσκα, ειδικά αυτήν την δύσκολη εποχή. Ωστόσο από συνεργάτες και φίλους θα λάβετε πολλές προτάσεις, που όλες θα πρέπει πρώτα να τις αξιολογήσετε εις βάθος. Μέσα στον μήνα σας, κάποιοι θα έχουν και τυχερό χρήμα στον δρόμο τους.
Θετική ημέρα : 19/05

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Αστρολογία, Ο νέος μήνας μπαίνει με το δεξί

Δίδυμοι

Ο Δίας απέναντι σας, ειδικά μέχρι τα μέσα του Μαΐου θα σας έχει μεταμορφώσει εντελώς την ζωή και σίγουρα θα σας βοηθήσει να δώσετε μορφή και υπόσταση σε όλα τα όνειρα σας. Μερικοί ίσως και να χρειαστεί να αλλάξουν πόλη ή και ακόμη χώρα…ευχαρίστως!
Θετική ημέρα : 20/05

Καρκίνος

Είστε κάτω από τις καλύτερες αστρολογικές όψεις, για αυτόν τον νέο μήνα και σίγουρα τώρα θα μπορέσετε και να ξεκαθαρίσετε την οικονομική σας ζωή, και να φέρετε τις ισορροπίες. Μια έκτακτη βοήθεια θα σας λύσει και τα χέρια και θα κλείσει και πολλά στόματα πια.
Θετική ημέρα : 18/05

Λέων

Είστε ανάμεσα σε πολλές προτάσεις, που όμως ακόμη θέλετε τον χρόνο σας, για να τις σκεφτείτε διεξοδικά. Ίσως και κάτι να σας έρθει από μακριά, που θα έχει μεγάλο οικονομικό ενδιαφέρον. Επίσης, εσείς που ψάχνετε για μια νέα εργασία θα την έχετε με την βοήθεια ενός καλού σας φίλου.
Θετική ημέρα : 10/05

zodia-zwdia-9988

Παρθένος

Με τον Ήλιο μέσα στον αδελφό Ταύρο, η οικονομική σας κατάσταση, σίγουρα αλλάζει και σταθεροποιείται. Κάποια αναδρομικά χρήματα πέφτουν επάνω σας αλλά και μια πρόταση για συνεργασία θα σας ενθουσιάσει. Επίσης, οι άνθρωποι γύρω σας, σας εμπιστεύονται περισσότερο.
Θετική ημέρα : 06/05

Ζυγός

Με τον κυβερνήτη σας, να σας κάνει το μαγνήτη των επαγγελματικών ευκαιριών, εσείς μέσα στο 1ο δεκαήμερο του μήνα Μαΐου, θα έχετε αρχίσει και φέρνετε σε μια καλύτερη ισορροπία τα έσοδα – έξοδα σας. Μερικοί ίσως και να αναζητήσουν και μια δεύτερη εργασία.
Θετική ημέρα : 12/05

Σκορπιός

Είστε έτοιμοι για ριζικές αλλαγές μέσα στην εργασιακή σας ζωή! Οι πιο πολλοί που είστε χωρίς αισθηματικές – οικογενειακές υποχρεώσεις, θα καταφέρετε να κάνετε ταξίδια, αγορές και πολλές νέες επενδύσεις, που σύντομα θα σας δώσουν και μεγάλη οικονομική άνεση.
Θετική ημέρα : 23/05

Αστρολογία, Ο νέος μήνας μπαίνει με το δεξί

zodia-9865

Τοξότης

Πολλά αυτά που πρέπει να κάνετε από την επόμενη εβδομάδα, καθώς υποχρεώσεις – τρίτα άτομα και καλέσματα θέλουν την προσοχή σας. Το μόνο καλό είναι ότι θα έρθει χρήμα στα χέρια σας, αλλά και πρακτική υποστήριξη που θα σας φέρει κοντά σε λύσεις και αποφάσεις για νέες εργασίες.
Θετική ημέρα : 27/05

Αιγόκερως

Με τους δύο δύσκολους πλανήτες πάνω σας, εσείς θα έχετε μια τάση να ξοδέψετε περισσότερα αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά και να κάνετε – προσφέρετε πολλά και ποιοτικά σε εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους. Εσείς που θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα εργασία, αφήστε την για το Καλοκαίρι.
Θετική ημέρα : 02/05

Υδροχόος

Έχετε την γνώση και την εμπειρία πια, για να φέρετε σε μια τάξη της οικονομική σας καθημερινότητα. Δεν θα υπάρξουν άλλα έκτακτα έξοδα…και αυτά που έχετε σκεφτεί, από το δεύτερο μισό του Μαΐου θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά!
Θετική ημέρα : 15/05

Ιχθείς

Είστε απόλυτα δοσμένοι σε εργασία και κοινωνική ζωή. Μέσα στην πρώτη εβδομάδα του νέου μήνα, θα δεχτείτε μια καλή πρόταση για μια νέα δουλειά που είναι κοντά στα δικά σας δεδομένα. Εύνοια θα έχετε σε σπουδές, αγορές και λοιπές επενδύσεις.
Θετική ημέρα : 07/05

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66