Αστρολογία πώς ο Άρης στους Ιχθύες θα επηρεάσει το Ζώδιο σας

anadromos-aris

Αστρολογία  Άρης στους Ιχθύες

Ο Άρης μπαίνει στους Ιχθύες στις 15 Νοεμβρίου 2018 και θα παραμείνει, μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2019.

Ο Άρης στους Ιχθύες είναι ρομαντικός, ονειροπόλος και ιδεαλιστής. Μόλις βρεθεί στα βαθιά νερά του εξαντλημένου Ιχθύ, ο θεός πολεμιστής γίνεται πολύπλοκος και αόριστος, τα κίνητρά του αφόρητα.

Ο Άρης στους Ιχθύες χρειάζεται έμπνευση για δράση – είτε με τη φαντασία του, τη θεία παρέμβαση ή την άνευ όρων αγάπη, είτε βιώνοντας τον πόνο που του δίνει την κινητήρια δύναμη, για την καταπολέμηση του!

zodia-taro-45

Ο Άρης είναι πολύ πιο ασταθής στους Ιχθύες από ό, τι ήταν στον άνετο Υδροχόο. Η μαγεία, ο ρομαντισμός και το φως των κεριών είναι ο τρόπος δημιουργίας μιας ερωτικής ατμόσφαιρας, τώρα. Εργαστείτε με υπερωρίες : κεριά, λουλούδια, μουσικές σκηνές – τα πάντα! Το ντύσιμο , με παράξενους και εκκεντρικούς, τρόπους θα κάνει θαύματα …

Πώς ο Άρης στους Ιχθύες θα επηρεάσει το Ζώδιο σας ?

Ο Άρης στους Ιχθύες από τις 15 Νοεμβρίου 2018 έως την 1η Ιανουαρίου 2019, θα επηρεάσει διαφορετικούς τομείς, κάθε ζωδίου. Καθιστώντας αυτό το διάστημα ιδανικό, ώστε να ενεργοποιηθείτε σε συγκεκριμένους τομείς, για καλύτερα αποτελέσματα. Διαβάστε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σας παρακάτω.

taro-zodia-76

Αστρολογία  Άρης στους Ιχθύες

κριός

Οι μυστικές επιθυμίες σας, μπορεί να συγχέουν τους στόχους σας… και οι κρυφές δραστηριότητες, ενδέχεται να εμποδίσουν την πρόοδό σας. Δεν είστε πλέον δυνατή και αποτελεσματική στον έξω κόσμο τώρα, αλλά είναι μια εξαιρετική περίοδος για μερικές μέρες, να αφήσετε τη φαντασία σας και τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη, συμμετέχοντας σε πνευματικές επιδιώξεις. Γιατί να μην απολαύσετε μια απομόνωση?

ταύρος

Αυτή είναι μια περίοδος έντονης κοινωνικοποίησης με συναντήσεις φίλων και κοινωνικές δεσμεύσεις που θα απορροφήσουν πολύ από το χρόνο σας. Προσοχή μόνο, στα επιχειρήματα ή τις παρανοήσεις με όλη αυτή την ενέργεια! Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική περίοδος για να εργαστείτε για τα όνειρά σας και να προχωρήσετε σε συλλογικά έργα.

taro-6-9

Αστρολογία  Άρης στους Ιχθύες

δίδυμοι

Μπορείτε να προωθήσετε την καριέρα σας, την εικόνα και το κοινωνικό σας έργο, για να εδραιώσετε την εξουσία σας. Οτιδήποτε κάνετε τώρα θα σας φέρει μεγάλη προβολή, οπότε φροντίστε να ενεργείτε καθαρά, ευφάνταστα και με κίνητρο… το καλό όλων των ενδιαφερομένων. Μια καλή στιγμή για να φτιάξετε την εικόνα σας και να αγωνιστείτε για αναγνώριση.

καρκίνος

Το ταξίδι φαίνεται τώρα τόσο γλυκό και μπορεί να βρεθείτε να κυνηγάτε τα όνειρά σας σε απομακρυσμένα εξωτικά μέρη – είτε μέσα από ταξίδια του μυαλού, είτε κάνοντας ένα μακρινό ταξίδι. Μπορείτε να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας τώρα, να αυξήσετε την πνευματική σας επιρροή και να ανοίξετε πανιά, για εμπνευσμένους προορισμούς.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αστρολογία  Άρης στους Ιχθύες

λέων

Αυτή είναι μια πολύ ερωτική διέλευση, με τις προσωπικές σας σχέσεις, να παίρνουν φωτιά, σε όλα τα μέτωπα! Η επιθυμία για εγγύτητα και πάθος μπορεί να συνοδεύεται από αυξημένη δραστηριότητα στην κρεβατοκάμαρα, αλλά και κίνδυνο αντιπαραθέσεων και εντάσεων – εξαιτίας της επιθυμίας σας, για ένταση. Τα κοινά οικονομικά είναι λιγάκι δύσκολα τώρα.

παρθένος

Ο σύντροφός σας κρατά όλα τα χαρτιά τώρα! Έχει το πάνω χέρι, οπότε, τί λέτε ν’ αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και να τον αφήσετε να οδηγήσει με τον τρόπο του, στη δημιουργία μιας ρομαντικής ατμόσφαιρας ? Οι σχέσεις μπορεί να απαιτούν ένα βαθμό θυσίας τώρα, αλλά και πάλι, είναι μια ανακούφιση το γεγονός, πως δεν χρειάζεται να ελέγχετε κάθε λεπτομέρεια – ακόμη και για σας. Αφήστε τον εραστή σας, να σας εμπνεύσει!

ζυγός

Τα εργασιακά, μπορεί να γίνουν αγχωτικά τώρα! Θα είναι απαραίτητο να γίνονται πολλά, αλλά θα έχετε πολύ λίγο χρόνο για να τα προλαβαίνετε. Αυτή είναι μια καλή περίοδος, για πρόοδο και δημιουργία στην εργασία. Οι εντάσεις μπορεί να είναι άφθονες, οπότε το καλύτερο θα είναι, να επικεντρωθείτε στην αποστολή που σας ανατέθηκε. Σιγουρευτείτε πως πρέπει να ξεκουράζεστε, να τρώτε σωστά και να αποφεύγετε το πολύ άγχος.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Αστρολογία  Άρης στους Ιχθύες

σκορπιός

Μπορεί να είναι μια εξαιρετικά ρομαντική περίοδος για σας, με μεγάλους έρωτες, στην ατζέντα! Αν αυξηθούν οι εντάσεις, τότε μπορείτε να τις λύσετε στην κρεβατοκάμαρα. Είναι επίσης μια μεγάλη στιγμή για να διασκεδάσετε, να συνεχίσετε τα χόμπι σας, να ριχτείτε με πάθος σε ένα δημιουργικό έργο και να αφήσετε τη φαντασία σας να τρέξει άγρια! Τα παιδιά μπορεί να απαιτούν περισσότερο την προσοχή σας τώρα, αλλά κι αυτό δεν θα είναι χωρίς τα προνόμια του.

τοξότης

Η ζωή στο σπίτι και στην οικογένεια μπορεί να γίνει πιο ενεργή τώρα ή να αυξηθεί η ένταση. Μπορείτε να φέρετε μια καλλιτεχνική πινελιά στο σπίτι σας, ή ανιδιοτελώς να δώσετε σε ένα μέλος της οικογένειάς σας, όλη την προσοχή και την υποστήριξή σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να επικεντρωθείτε στην ιδιωτική ζωή σας και να αφοσιωθείτε στα πράγματα, που σας κάνουν να νιώθετε ασφαλείς.

zodia-zvdia-yy

Αστρολογία  Άρης στους Ιχθύες

αιγόκερως

Οι επόμενες έξι εβδομάδες θα εμπεριέχουν πολύ σαματά τριγύρω σας, διεγείροντας το μυαλό σας και δημιουργώντας, μια πολύ ενδιαφέρουσα και φανταστική περίοδο. Μπορεί ακόμη και να κουράσετε τον εαυτό σας με τις συνεχείς συζητήσεις και το τρέξιμο, αλλά ένα πράγμα είναι βέβαιο: δεν θα βαρεθείτε! Είστε πολύ πειστικοί και τώρα, αλλά προσέξτε να μην επιβαρύνετε τα νεύρα σας και να είστε διαλλακτικοί.

υδροχόος

Τα οικονομικά σας χρειάζονται ένα εμπνευσμένο άγγιγμα τώρα. Μπορεί να δείτε τις δαπάνες σας να αυξάνονται – ίσως λόγω ενός δημιουργικού έργου ή επειδή άλλοι άνθρωποι χρειάζονται τη βοήθειά σας. Ή ακόμα, επειδή θα μπείτε στον πειρασμό να κάνετε μια μεγάλη αγορά την οποία ονειρεύεστε, το τελευταίο διάστημα. Προσέξτε τα έξοδά σας! Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας για να αυξήσετε τα κέρδη σας τώρα.

zwdia-zvdia-taro-00

Αστρολογία  Άρης στους Ιχθύες

Ιχθύες

Είστε ο πιο σαγηνευτικός, ενεργητικός και αποτελεσματικός εαυτό σας, τώρα! Μπορείτε να προωθήσετε τον εαυτό σας, με λίγη παρέμβαση από άλλους (εκτός από τις 15 του μήνα, όπου μπορεί να βρεθείτε προσωρινά μπλοκαρισμένη, από ανώτερους). Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία, για να προοδεύσετε με ό, τι επιθυμείτε, ενώ ο Άρης σας δίνει την ενέργεια και την αντοχή να το κάνετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

300x300a300x300b