Αστρολογία Σελήνης 13-14/03 Παραξενες Ημερες

zwdio-astrologia-aris-skorpios

Αστρολογία  Τρίτη 13/03, η Σελήνη διασχίζει τον Υδροχόο

Αν νιώθετε κάποια αρνητική ενέργεια στον εργασιακό σας χώρο, δοκιμάστε να αλλάξετε τη δική σας στάση και να χαμογελάτε πιο συχνά.

Η θετική σας προσέγγιση μπορεί να κάνει θαύματα, σε σημείο να αρχίσει να δείχνει το ενδιαφέρον που τρέφει για εσάς ένα άτομο που ίσως θεωρούσατε ότι δεν είναι διαθέσιμο!

Αν τα εργασιακά σας καθήκοντα δεν σας εμπνέουν, είναι πιθανό να μην ανταποκρίνονται στο ταλέντο και τις ικανότητές σας. Αρχίστε να διερευνάτε τις προοπτικές να ασχοληθείτε με κάτι πιο δημιουργικό και εκφραστικό.

zodia-taro-45

Αν είστε αδέσμευτοι, παίξτε μόνοι σας το παιχνίδι της «βαθμολόγησης» των ατόμων στον εργασιακό σας χώρο. Βαθμολογώντας από το ένα ως το δέκα τις πιθανότητες να συνάψετε σχέση με καθένα από αυτά τα άτομα, μπορεί να σας εκπλήξουν ευχάριστα τα αποτελέσματα!

Αν σας πλησιάσει ένα ενδιαφέρον άτομο που μιλάει μια ξένη γλώσσα, ρισκάρετε να παίξετε τους αδαείς ακόμα κι αν μιλάτε αυτή τη γλώσσα… Δεν φαντάζεστε πόσα μπορείτε να μάθετε από μια τέτοια συγκυρία, ενώ παράλληλα θα διασκεδάσετε αφάνταστα.

Η ενέργεια της ημέρας: Ρισκάρετε να βγείτε με ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας από εσάς. Θα σας εκπλήξει το πόσο καλά θα εξελιχθούν όλα!

taro-zodia-76

Αστρολογία Τετάρτη 14/03, η Σελήνη περιδιαβαίνει στον Υδροχόο

Η μέρα σας καλεί να μιλήσετε ανοικτά με το ταίρι σας, προκειμένου να αποκαλύψετε όσα μυστικά κρύβετε ο ένας από τον άλλο. Να ξέρετε πως ό,τι μείνει κρυφό τώρα, θα αποκαλυφθεί σύντομα και θα χάσετε τα πάντα.

taro-oroskopio-54

Η μέρα είναι αίσια για να δοκιμάσετε την τύχη σας όσο αφορά την αύξηση των εισοδημάτων σας. Τολμήστε να συζητήσετε με τους ανωτέρους σας την αύξηση που δικαιούστε.

Κάποιοι αντιμετωπίζετε συχνές αδιαθεσίες, που είναι το προοίμιο μιας υπερκόπωσης. Αρχίστε να βάζετε όρια στις ώρες εργασίας σας και υιοθετήστε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής. Αυτή είναι κατάλληλη περίοδος για να αφιερώσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο στα άτομα του στενού σας κύκλου – αν και κανείς δεν εγγυάται ότι θα κουράζεστε λιγότερο παίζοντας με τα παιδιά σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098