Αστρολογία Σελήνη 07-08/08 Μυστικά και Συνέπειες

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-zwdia-30-6-6-7

Αστρολογία Σελήνη 07-08/08

Αστρολογία Τρίτης 07/08, Σελήνη σε κενό πορείας  στους Διδύμους

Αν είστε αδέσμευτοι, ενδέχεται να πέσετε «με τα μούτρα» σε μια καινούργια γνωριμία! Όσο τρυφερό κι αν είναι να περνάτε όλο τον χρόνο σας με το ταίρι σας, κανείς δεν μπορεί να ζήσει μόνο με φιλιά. Δεν πρέπει να αμελήσετε τα εργασιακά σας καθήκοντα, γιατί οι οικονομικές σας υποχρεώσεις δεν περιμένουν!

Αν έχει τραβήξει την προσοχή σας ένα άτομο στο εργασιακό περιβάλλον σας, καλό θα ήταν να μην κάνετε υπερβολές για να το εντυπωσιάσετε… Ενδέχεται να μετανιώσετε για τα πανάκριβα δώρα ή άλλες αντίστοιχες κινήσεις!

zodia-taro-45

Αστρολογία Σελήνη 07-08/08

Σε γενικές γραμμές, η μέρα θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε οικονομικά ρίσκα. Αν θελήσετε να τζογάρετε, φροντίστε να μην κάνετε υπερβολές. Ποντάρετε μόνο όσα αντέχει το πορτοφόλι σας!

Αν ετοιμάζεστε για μια ακριβή αγορά, να είστε εξαιρετικά επιφυλακτικοί αν σας ζητήσουν να πληρώσετε με μετρητά. Ελλοχεύει ο κίνδυνος ο «πωλητής» να σας εξαπατήσει! Η πιθανότητα απάτης υπάρχει και αν ενδιαφέρεστε για αγορά ενός ακινήτου. Φροντίστε να έχετε ελέγξει ότι όλα τα έγγραφα είναι νομότυπα και δεν υπάρχουν φορολογικά ή κατασκευαστικά προβλήματα!

Η ενέργεια της ημέρας: Σε καμία περίπτωση μην αποκαλύψετε μυστικά που σας έχουν εμπιστευθεί. Θα βρεθείτε αντιμέτωποι με άσχημες συνέπειες – και δικαίως!

taro-zodia-76

Αστρολογία Τετάρτης 08/08, η Σελήνη μπαίνει στον Καρκίνο

Το φεγγάρι φθίνει και βρίσκεται μόλις τρεις μέρες πριν την ανάδυση της Νέας Σελήνης. Αυτή είναι η ιδανική φάση του, για να κάνετε μια ανασκόπηση των δεδομένων σας για να τα μελετήσετε.

Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, προκειμένου να ξεκουραστείτε και να διαλογιστείτε.

Τα νεαρά άτομα θα έχουν τη διάθεση να απολαύσουν λίγη καλοκαιρινή ξεγνοιασιά ακόμη, ίσως και με ένα ταξιδάκι σε φίλους που διαμένουν αρκετά μακριά.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-tarw

Αστρολογία Σελήνη 07-08/08

Το πιο πιθανό είναι να συναντήσουν την κάθετη άρνηση των γονέων… Αυτό που πρέπει να αναζητήσετε, είναι την χρυσή τομή με έναν συμβιβασμό. Επιλέξτε έναν προορισμό πιο κοντά στο σπίτι σας, όπου οι γονείς θα νιώθουν ότι είστε πιο ασφαλείς και προσβάσιμοι.

Αν νιώσετε την παρόρμηση να εντυπωσιάσετε τους στενούς σας φίλους, πρέπει να αντισταθείτε στην ιδέα να τους κάνετε ακριβά δώρα! Η στήριξη και η κατανόηση είναι η καλύτερη προσφορά προς κάθε φίλο.

Ενδέχεται να έχετε κάνει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία τον τελευταίο καιρό, με ένα δημιουργικό νεαρό άτομο που δοκιμάζει την τύχη του στο επιχειρείν. Αν σας συμπαθήσει τόσο που να σας προτείνει να συμπράξετε επαγγελματικά, αποδεχθείτε το ρίσκο και απολαύστε το!

zodia-zvdia-75

Αστρολογία Σελήνη 07-08/08

Μετά από αρκετά χρόνια σκληρής δουλειάς, έχετε ολοκληρώσει τον κύκλο της μαθητείας και πρακτικής στον τομέα σας. Τώρα μπορείτε να σκεφτείτε σοβαρά την περίπτωση να διεκδικήσετε την επιτυχία με ένα ατομικό επιχειρηματικό βήμα!

Η ενέργεια της ημέρας: Όποια κι αν είναι η ηλικία σας, πάντα πρέπει να έχετε το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Οι μακροπρόθεσμοι σχεδιασμοί μέχρι και την αφυπηρέτησή σας δείχνουν σύνεση, γι’ αυτό αποταμιεύστε από τώρα ό,τι και όσο μπορείτε.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot