Αστρολογία Σεπτέμβριος 2018 Η Ωρα των Αλλαγών

erwtikes-provlepseis-triti-29-4

Αστρολογία Σεπτέμβριος 2018

Ο πρώτος μήνας του Φθινοπώρου θα κυλήσει υπό την παρουσία του Μεγάλου Τριγώνου στα ζώδια του στοιχείου της Γης.

Η Πυραμίδα, όπως λέγεται αλλιώς, θα συντροφεύει κάθε κίνησή σας μέχρι και τις 23 Σεπτεμβρίου.

Αυτός ο σχηματισμός αποτελείται από τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω, τον Ήλιο που θα βρίσκεται στην Παρθένο μέχρι τις 23 του μήνα, και τον Ερμή που θα βρίσκεται στην Παρθένο στο διάστημα 6-22 Σεπτεμβρίου.

zodia-taro-45

Ο Κρόνος θα γυρίσει σε ορθή πορεία στις 6 Σεπτεμβρίου στον Αιγόκερω, που αποτελεί την έδρα του. Αυτή η εξέλιξη θα μεγεθύνει την ενέργεια του Μεγάλου Τριγώνου, προσδίδοντας σε όλους περισσότερη σταθερότητα και ρεαλισμό!

Τώρα θα νιώθετε πιο ικανοί να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές που φιλοδοξείτε εδώ και πολύ καιρό, θα έχετε πιο αναλυτική και συνδυαστική σκέψη, θα κάνετε πιο εμπνευσμένη χρήση των πηγών σας. Θα δείτε ότι ακόμα και οι διαφωνίες σας θα εκφράζονται με πιο χαμηλούς τόνους, με περισσότερη λογική και πρακτικότητα!

taro-zodia-76

Αστρολογία Σεπτέμβριος 2018

Η ενέργεια που αποπνέει το στοιχείο της Γης, έχει τη δυναμική να στηρίξει κάθε προσπάθεια επαναφοράς της τάξης. Ιδανικά, η καινούργια τάξη πραγμάτων δεν θα ομοιάζει με την παλιά. Θα εμπεριέχει καινοτόμες πτυχές (Ουρανός) που μπορούν να ενθαρρύνουν την πρόοδο, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε κοινωνικό και κρατικό.

Μπορείτε να προσβλέπετε σε αναδομήσεις, αναδιοργανώσεις, σε ένα ξεκαθάρισμα συνηθειών (Παρθένος) που καλλιεργούνται ατομικά και μετά εφαρμόζονται στην κοινωνική καθημερινότητα!

Η εμπειρία του παρελθόντος μπορεί να βοηθήσει τη λήψη πιο συνετών και ώριμων αποφάσεων, προκειμένου να αποφευχθούν αναστατώσεις μπροστά σε αναπάντεχες αλλαγές ή σφοδρές εξεγέρσεις. Υπό αυτό το αστρολογικό τοπίο, ενδέχεται να δείτε την παραγωγικότητα να αυξάνεται και να βελτιώνεται η ικανότητα να στηθούν πιο στιβαρά θεμέλια για το μέλλον!

taro-zodia-098

Αστρολογία Σεπτέμβριος 2018

Εξάγωνο Δία – Πλούτωνα, 13 Σεπτεμβρίου

Μία ακόμη αξιοσημείωτη όψη στη διάρκεια του φετινού Σεπτεμβρίου, είναι το εξάγωνο που θα σχηματίσει ο Δίας από τον Σκορπιό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Η επήρειά του θα είναι πιο έντονη στο διάστημα μεταξύ 6 και 18 του μήνα.

Γεγονότα και θέματα που σας απασχόλησαν κατά τον Ιανουάριο και τον Απρίλιο του 2018, μπορεί να επανέλθουν τώρα στο προσκήνιο – σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο.

Όλα αυτά θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως προσέγγιση στο τέλος μιας διαδικασίας με τρία στάδια, που μπορεί να επιφέρει την ευημερία στη ζωή όλων. Η προϋπόθεση γι’ αυτό, είναι να λειτουργείτε με γνώμονα την εσωτερική σας αλήθεια που στηρίζετε στους ηθικούς κανόνες, τους οποίους δεν αξιοποιείτε πάντα!

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αστρολογία Σεπτέμβριος 2018

Οι ενέργειες που απορρέουν από τον Σκορπιό και τον Πλούτωνα, δεν είναι καθόλου εύκολες στη διαχείρισή τους. Η ενεργοποίησή τους απαιτεί να συνειδητοποιήσετε την σκοτεινή πλευρά των προσωπικών σας πτυχών, τη διαφθορά υπηρεσιών, την κατάχρηση εξουσιών, τις κακοδικίες.

Αυτή η συνειδητοποίηση θα πρέπει να αφυπνίσει μέσα σας, τη δύναμη να μεταμορφώσετε τον εαυτό σας – σε προσωπικό αρχικά και σε κοινωνικό επίπεδο στη συνέχεια.

Αυτό που δεν πρέπει να σας διαφεύγει, είναι ότι η αλληλεπίδραση ανάμεσα στον Δία και τον Πλούτωνα μπορεί να οδηγήσει σε ενδυνάμωση της εξουσίας του νομοθετικού σώματος και των νόμων, που εξυπηρετούν την κυβέρνηση και τις υπάρχουσες ιεραρχικές δομές. Δεν αποκλείεται μέσα στον Σεπτέμβριο του 2018 να συντελεστεί το τελικό στάδιο μεταρρύθμισης του νομοθετικού συστήματος, της κυβέρνησης ή κάποιων κρατικών θεσμών.

zwdia

Αστρολογία Σεπτέμβριος 2018

Άρης, Σεπτέμβριος 2018

Ένα ακόμη αξιοσημείωτο γεγονός κατά τον πρώτο μήνα του Φθινοπώρου, είναι η επιστροφή του Άρη στον Υδροχόο σε σύμπραξη με τον Νότιο Δεσμό. Η ίδια όψη σχηματίστηκε επίσης τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, με τον κόκκινο πλανήτη σε ορθή και σε ανάδρομη πορεία αντίστοιχα.

Το μήνυμα της συνάντησης του Άρη με τον Νότιο Δεσμό, αφορά τη νοοτροπία της αγέλης αλλά και την ομαδική συνείδηση. Θα μπορούσε να εξυπηρετήσει τον καθένα η ανάκληση εμπειριών που απέκτησε μέσα από ομαδικές δραστηριότητες ή στηρίζοντας κοινωνικές δράσεις, προκειμένου να αναλάβει σχετικές πρωτοβουλίες που θα εξυπηρετούν το συλλογικό συμφέρον και όχι μόνο το ατομικό του!

Άρης, Σεπτέμβριος 2018

Μέσα στον Σεπτέμβριο ο Άρης θα σχηματίσει μια όψη έντασης και με τον Ουρανό, που αποτελεί τον «επιμελητή» του. Αυτή μπορεί να σηματοδοτήσει μια φάση κοινωνικού αναβρασμού, όπως και μια φάση απομάκρυνσής σας από κάποιες ομάδες που δεν σας αντιπροσωπεύουν πλέον ή σας έβλαψαν με κάποιο τρόπο.

Κατά το δεύτερο μισό του μήνα, υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες για ατυχήματα ή δυστυχήματα με πολλά θύματα. Αυτά μπορεί να αφορούν βιομηχανικές περιοχές, δίκτυα ή σταθμούς ηλεκτρικής ενέργειας. Επίσης υπάρχει κίνδυνος για διάφορες μορφές βίας και αναταραχών.

zwdia-taro-astra

Από τις 9 Σεπτεμβρίου, θα συντροφεύσει τον Δία στον Σκορπιό και η Αφροδίτη. Αυτό μπορεί να επιφέρει αστάθειες οικονομικής φύσεως, που θα κεντριστούν ή θα επιδεινωθούν από υπερβολικό δανεισμό. Παράλληλα, είναι πιθανό να συνειδητοποιήσετε ότι η τεχνολογία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα ενίοτε, να σας κάνει περισσότερο κακό παρά καλό.

Ίσως να σας αναστατώσουν γεγονότα στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή, είτε στο πολιτικό και κοινωνικό σκηνικό. Γι’ αυτό ίσως έχει φτάσει η στιγμή ο καθένας ατομικά και συλλογικά, να προχωρήσει σε μια προσωπική ή και ομαδική επανάσταση, προκειμένου να εξαλείψει ό,τι στέκεται εμπόδιο στην πορεία αυθεντικής ανάτασης του εαυτού του, ως άτομο και κοινωνικά!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot