Αστρολογία Σύνοδος Κρόνου Πλούτωνα – Εντάσεις, Πάθη και Εμμονές

zwdia-shmera

Αστρολογία  06 Απριλίου – 28 Μαΐου – Σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας έρχονται πιο κοντά στη σύνοδό τους, η οποία θα γίνει ακριβής στις 12 Ιανουαρίου 2020. Ωστόσο, πλησιάζουν σιγά σιγά μέσα στο έτος και στο 2020.

Η τελευταία σύνοδος Πλούτωνα – Κρόνου ήταν το 1982 και η επόμενη θα γίνει το 2053. Αυτές είναι, λοιπόν, σπάνιες σύνοδοι που αποτελούνται από αρκετά βαριά, σοβαρή ενέργεια και έχουν μεγάλη σημασία.

Ο Κρόνος είναι το σημείο επαφής μας με τον υλικό κόσμο. Σχετίζεται με την σκληρή πραγματικότητα. Εκδηλώνεται σε καταστάσεις που μπορεί να μην μπορούμε να ελέγξουμε ή που απαιτείται να δουλέψουμε σκληρά για να κάνουμε την αλλαγή.

zodia-taro-45

Ο Πλούτωνας είναι η επαφή μας με την βαθιά ψυχολογική αυθεντικότητα και τις δυναμικές. Τον βιώνουμε μέσα από την ένταση, το πάθος, την εμμονή και την ανάγκη για έλεγχο. Αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν εύκολα να μεγαλοποιηθούν, πράγμα που δεν είναι υγιές για τον εαυτό μας και για τους ανθρώπους γύρω μας.

Η υγεία περιλαμβάνει μια ποικιλία δραστηριοτήτων, ενδιαφερόντων και προσοχής –ο Πλούτωνας είναι η ικανότητα μας να μείνουμε προσηλωμένοι. Η μεγάλη προσήλωση, ωστόσο, μπορεί να επέμβει στην ψυχολογική ή σωματική μας υγεία.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Αστρολογια  06 Απριλίου – 28 Μαΐου – Σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα

Όταν αυτοί οι δύο συνδυάζουν τις δυνάμεις τους, υπάρχει συνήθως αρκετός χώρος για να διαπραγματευτούμε ένα ευκολότερο μονοπάτι. Ο Κρόνος λέει ότι αν θέλετε τα αποτελέσματα στα οποία στοχεύετε, θα πρέπει να ακολουθήσετε σωστά αυτά τα βήματα για να τα πραγματικότητα.

Και ο Πλούτωνας λέει ότι ο στόχος σας και το πώς τον κάνετε πραγματικότητα πρέπει να συνδέετε με τον πραγματικό σας εαυτό, διαφορετικά η αυθεντικότητα της προσωπικότητας θα δημιουργήσει προβλήματα.

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας ταξιδεύουν παράλληλα με απόκλιση από την αρχή του 2016. Ο κόσμος είναι αρκετά έντονος και απαιτητικός από τότε.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αστρολογία  06 Απριλίου – 28 Μαΐου – Σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα

Ό,τι συμβαίνει στον κόσμο και στις προσωπικές ζωές μας έχει μια αίσθηση βαρύτητας την οποία δεν συναντάμε συχνά. Ό,τι λέμε έχει συνέπειες. Ό,τι κάνουμε επιδράσεις. Ό,τι σκεφτόμαστε πλαισιώνει και χρωματίζει αυτό που συναντάμε. Ό,τι περιμένουμε σχηματίζει την εμπειρία μας.

Ο παραλληλισμός συνεχίζει μέχρι την ακριβή σύνοδο στην αρχή του 2020. Έτσι, η σύνοδος είναι στην ουσία μια αποκορύφωση των συνδυασμένων, παράλληλων δυνάμεών τους, η οποία έχει ξεκινήσει πριν από 3 χρόνια. Θέτοντάς το διαφορετικά, ο μακροχρόνιος παραλληλισμός ήταν μια διαδικασία μάθησης που μας προετοιμάζει για αυτή την αποκορύφωση σε περίπου ένα χρόνο.

zwdia-3-zodia

Αστρολογία  06 Απριλίου – 28 Μαΐου – Σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα

Αν και η ακριβής όψη γίνεται τον επόμενο Ιανουάριο, παραμένουν μέσα στις 8° από τις 15 Ιανουαρίου 2019 έως τις 07 Ιανουαρίου 2021. Έτσι, η ενέργεια Πλούτωνα – Κρόνου συνεχίζει να είναι ισχυρή για άλλα δύο χρόνια.

Εν το μεταξύ, στο 2019 από την αρχή του Απριλίου έως το τέλος του Μαΐου αιωρούνται εντός των 3 μοιρών. Κατά τη διάρκεια αυτή και οι δύο σταθεροποιούνται ανάδρομοι – ο Πλούτωνας στις 24 Απριλίου και ο Κρόνος στις 29 Απριλίου.

Αυτό προσθέτει επιπλέον ένταση στο καζάνι που αχνίζει –ίσως λίγο πικρή γεύση στην αρχή, αλλά που μπορεί να μεταμορφωθεί σε κάτι βαθύ, πλούσιο και κερδοφόρο.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4