Αστρολογία των αδελφών ψυχών και η σύνοδος Ηλίου-Ερμή

zwdia-erwtikes-22-7-14

Η αστρολογία «των αδελφών ψυχών» και πώς η σύνοδος Ηλίου-Ερμή στον Σκορπιό 11/11 , θα επηρεάσει κάθε Ζώδιο

Αστρολογία : Το μυαλό μας είναι ένα όμορφο μέρος, αλλά στις 11 Νοεμβρίου, όταν δούμε τον Ήλιο να έρχεται σε σύγκρουση με τον Ερμή, με τον Ήλιο όσο και με τον Ερμή στον Σκορπιό, τα πράγματα θα «σκουρύνουν».

Ενώ ξανασκεφτόμαστε, όχι μόνο το μονοπάτι που δεν ακολουθήσαμε, αλλά και τι θα μπορούσε να συμβεί αν το δοκιμάζαμε…. τα ερωτικά μας ωροσκόπια, μπορεί να υποφέρουν στη διαδικασία.

Στην αστρολογία, σύνοδο έχουμε όταν δύο πλανήτες συναντιούνται μέσα στο ίδιο ζώδιο, συνδυάζοντας τις ενέργειές τους και επηρεάζοντας ακόμη περισσότερο εμάς και τη ζωή μας.

zodia-taro-45

Πρόκειται για μια διέλευση που συμβαίνει πολλές φορές το χρόνο! Κάτι που αποτελεί θετικό στοιχείο…. όταν το βασικό είναι, πως μπορεί να μοιραστεί τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας, μ’ αυτό που θέλουμε!

Αλλά αυτή τη φορά είναι διαφορετική! Όχι μόνο λόγω του ανάδρομου Ερμή, αλλά και λόγω της αριθμολογίας και της πνευματικής σημασίας της 11/11.

Είναι φυσιολογικό να κοιτάτε πίσω, ενώ συνεχίζετε προς τα εμπρός. Είναι αδύνατο να διαγράψουμε αυτά που έχουμε περάσει, εν μέρει επειδή κάθε στιγμή ήταν αναγκαία για να γίνουμε οι άνθρωποι που είμαστε σήμερα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε επιλογή μας, ήταν η «αδελφή ψυχή» μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι προοριζόταν να είναι μόνιμη.

Διαβάστε επίσης : Ωροσκόπιο Πανσέληνος 12/11 Μια Γλυκιά Διάσταση Στις Σχέσεις

tarw-taro-xartomanteia

Η αστρολογία «των αδελφών ψυχών» και πώς η σύνοδος Ηλίου-Ερμή στον Σκορπιό 11/11 , θα επηρεάσει κάθε Ζώδιο

Έτσι, σε διαφορετικούς χρόνους στη ζωή μας, το σύμπαν και η αστρολογία συναντιούνται για να μας βοηθήσουν να προβληματιστούμε, να κατανοήσουμε καλύτερα και να ελπίζουμε ότι μας ωθεί περισσότερο στο μέλλον, όπου θα μπορέσουμε να ζήσουμε, με όσο το δυνατό λιγότερη μεταμέλεια.

Στην αριθμολογία, η 11/11 είναι μια σημαντική ημερομηνία. Ο πρώτος λόγος είναι ότι το 11 είναι μόνο ένας από τους δύο κύριους αριθμούς (ο άλλος είναι 22), οι οποίοι δεν μειώνονται ποτέ. Υπάρχει επίσης η σύνδεση, μ’ εκείνες που σηματοδοτούν νέα ξεκινήματα. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά σύμβολα και μεταφορές που συνδέονται μ’ αυτόν τον αριθμό, συμπεριλαμβανομένης της θείας αφύπνισης και των θεϊκών ζεύξεων, καθώς κάθε μία από αυτές στον αριθμό 11 αποτελεί μέρος ενός ζευγαριού… όπως επίσης, και μια σύνδεση με το παραδοσιακό ταρώ.

zwdia-taro-astra

Η αστρολογια «των αδελφών ψυχών» και πώς η σύνοδος Ηλίου-Ερμή στον Σκορπιό 11/11 , θα επηρεάσει κάθε Ζώδιο

Αλλά πρόσφατα, η 11/11 έγινε πραγματικά μέρος μιας κλήσης για αφύπνιση, από το σύμπαν. Πιστεύεται…. πως όταν βλέπουμε αυτή την ακολουθία αριθμών σ’ ένα ρολόι, σε μια πινακίδα αυτοκινήτου ή σε μια απόδειξη, το πνεύμα μας δίνει μια μικρή ώθηση ότι κάτι πρόκειται να συμβεί… οπότε πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή.

Συχνά, το γεγονός που προβλέπει, είναι η σημασία μιας ρομαντικής σχέσης. Παρόλο που στο παρελθόν επρόκειτο να ταξινομήσει μόνο τις δίδυμες «σχέσεις φλόγας», είναι πραγματικά γνωστό ότι αντιπροσωπεύει μια σημαντική θετική σύνδεση, για την ένωση ενός ζευγαριού, είτε ανήκει στη «δίδυμη φλόγα» είτε όχι.

 

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβάστε επίσης : Ωροσκόπιο Πανσέληνος 12/11 Μια Γλυκιά Διάσταση Στις Σχέσεις

Πολύ συχνά βάζουμε ετικέτες… και στη συνέχεια ζούμε τη ζωή μας πάνω σ’ αυτές! Είτε είναι εφικτές είτε όχι! χωρίς πραγματικά να συντονίζουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας για μια κατάσταση, η οποία μοιάζει πολύ με τον τύπο της ενέργειας Ερμή / Ήλιου.

Ο Ερμής, είναι ο πλανήτης που κυβερνά τις σκέψεις και την επικοινωνία μας και ο Ήλιος είναι η ψυχή μας -αυτό που είμαστε πραγματικά μέσα μας.

Αλλά για να γνωρίσουμε την ψυχή μας, είναι μια διαδικασία που κρατάει εφ’ όρου ζωής – μία διαδικασία που συχνά δεν την ξεκινάμε, παρά μέχρι να γίνουμε μεγαλύτεροι και να φύγουμε χωρίς άλλη επιλογή.

Για να γνωρίσουμε την ψυχή μας, πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τα οράματα και τις σκέψεις των άλλων. Σημαίνει πως πρέπει να κάνουμε τους δικούς μας κανόνες και ν’ αφήσουμε τη ζωή να αποφασίσει ποιος πρέπει να μείνει στη ζωή μας για πάντα… όχι το αντίστροφο.

taro-zodia-098

Η αστρολογία «των αδελφών ψυχών» και πώς η σύνοδος Ηλίου-Ερμή στον Σκορπιό 11/11 , θα επηρεάσει κάθε Ζώδιο

Μ’ αυτή τη διέλευση που συμβαίνει στις 11/11, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για πολλές δυνατότητες: η πρώτη είναι, πως ή εμείς ή κάποιος με τον οποίο είχαμε σχέση, μπορεί να επιστρέψει στη ζωή μας επειδή υπάρχει ακόμα αγάπη εκεί. Αυτό συμβαίνει χάρη στον ανάδρομο Ερμή και την ισχυρή σημασία της 11/11, η οποία συχνά φέρνει πίσω αυτούς που ήταν γραφτό να είναι μαζί, για να οικοδομήσουν την ένωσή τους… καθώς, είναι ο «ηγέτης» αριθμός.

Πρέπει επίσης να έχουμε επίγνωση της σκέψης και της ισορροπίας μας, να είμαστε αντανακλαστικοί για να μη χαθούμε στις αναμνήσεις.

Ενώ είναι εντάξει να σκεφτούμε τι συνέβη και μας έφερε σ’ αυτή τη στιγμή και στους ανθρώπους που είμαστε σήμερα, έχουμε επίσης την τάση να καθορίζουμε, το γιατί μια σχέση δεν λειτούργησε, περισσότερο από άλλους τομείς της ζωής μας. Είναι εντάξει να σκεφτόμαστε αυτό που απομακρύνθηκε, αλλά πρέπει επίσης να θυμόμαστε και να εμπιστευόμαστε…πως όποιος είναι γραφτό να μείνει στη ζωή μας, θα μείνει!

μελλοντολόγος

Η αστρολογία «των αδελφών ψυχών» και πώς η σύνοδος Ηλίου-Ερμή στον Σκορπιό 11/11 , θα επηρεάσει κάθε Ζώδιο

Δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τη μοίρα ή να καταστρέψουμε κάτι που προοριζόταν για μας. Έτσι, ανεξάρτητα από το ποια ετικέτα βάλαμε σε κάποιον – είτε πρόκειται για «δίδυμη φλόγα» είτε για «αδελφή ψυχή» – αν δεν βρίσκεται δίπλα μας αυτή τη στιγμή, δεν είναι ότι τρέχει ή ότι πρέπει να τον κυνηγήσουμε.

Δε σημαίνει ότι πρέπει να αγαπήσετε περισσότερο τον εαυτό σας ή να ωριμάσετε περισσότερο, έτσι ώστε το «θεϊκό» αρσενικό να επιστρέψει.

Απλά, σημαίνει ότι δεν είναι ο τύπος σας. Δεν είναι αυτός για σας, δεν έχει σημασία πόσο βαθιά τον ερωτευτήκατε ή πόσα μέντιουμ σας το είπαν.

Το πρόσωπο που είναι ο απόλυτος έρωτάς σας, η δική σας φλόγα, η αδελφή ψυχή σας, ή όπως αλλιώς θέλετε να το ονομάσετε, είναι το πρόσωπο που προσπαθεί να εμφανιστεί. Που είναι εκεί για σας… και για σας! Ανεξάρτητα από την οικονομική κατάσταση, ή την προσωπική ωριμότητα που έχετε ή που θα έχετε στο μέλλον. Είναι αυτός που καταβάλλει προσπάθειες και δεν αφήνει καμία εικασία, επειδή οι πράξεις του είναι τόσο σαφείς και τα λόγια του τόσο περιεκτικά… ώστε δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία για τα συναισθήματα ή τις προθέσεις του!

Διαβάστε επίσης : Ωροσκόπιο Πανσέληνος 12/11 Μια Γλυκιά Διάσταση Στις Σχέσεις

tarw-wroskopio-4

 

Η αστρολογία «των αδελφών ψυχών» και πώς η σύνοδος Ηλίου-Ερμή στον Σκορπιό 11/11 , θα επηρεάσει κάθε Ζώδιο

Έτσι ακριβώς μοιάζει, η κάθε είδους θεϊκή αγάπη! Οπότε ενώ κάποιοι από μας, μπορεί να κάνουν ένα ταξίδι στο παρελθόν και κάποιοι άλλοι μπορεί να συναντήσουν αυτόν που είχε φύγει, η πλειοψηφία από μας, θα έχουμε τη δυνατότητα, να ζήσουμε αυτές τις καταπληκτικές σχέσεις.

Η μόνη αλήθεια, είναι αυτή που είναι, όχι αυτή που ελπίζουμε, ή που σχεδιάζουμε. Όταν μπορέσουμε να δεχτούμε την αλήθεια αυτού που αισθανόμαστε πραγματικά (Ήλιος), θα μπορέσουμε να την ομολογήσουμε με αυτοπεποίθηση (Ερμής).

dream

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η αστρολογια «των αδελφών ψυχών» και πώς η σύνοδος Ηλίου-Ερμή στον Σκορπιό 11/11 , θα επηρεάσει κάθε Ζώδιο

Πάντα γνωρίζουμε πότε κάτι έχει τελειώσει και πότε δεν είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας! Οπότε, αν προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε αυτές τις σκέψεις, αργά ή γρήγορα θα μας προλαβαίνουν…πάντα.

Έτσι, με αυτή τη διέλευση, ας επιβραδύνουμε και ας τις αγκαλιάσουμε! Όπως πρέπει ν’ αγκαλιάσουμε και την αλλαγή προοπτικής που φέρνουν!

Διαβάστε επίσης : Ωροσκόπιο Πανσέληνος 12/11 Μια Γλυκιά Διάσταση Στις Σχέσεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA