Αστρολογία 02-03/04 Μαγικές Πιθανότητες

evdomadiaies-5-11-5

Αστρολογία  02 Απριλίου – Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα (17:08 στους Ιχθύς)

Η φαντασία πετά στα ύψη υπό αυτή την όψη. Οι πιθανότητες φαίνονται πιο πλούσιες, οι ιδέες εμφανίζονται πιο μαγικές και η δημιουργικότητα ρέει σαν υγρό μέλι.

Η διαίσθησή σας πιθανότατα θα είναι πιο ρευστή και μπορεί ακόμα και να βιώσετε μεταφυσικές εμπειρίες. Τα όνειρα μπορεί να είναι πιο ζωντανά και ενεργά, ακόμα και όταν είστε ξύπνιοι.

Μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να διαλογιστείτε ή απλώς να μείνετε μόνοι με τις σκέψεις σας. Η ψυχική σας διαύγεια μπορεί να είναι λίγο θολή, αν και μπορεί να πιάσετε αναλαμπές από ιδέες και πιθανότητες που κανονικά δεν θα παρατηρούσατε.

zodia-taro-45

Είναι μια εποχή έμπνευσης, αν ασχολείστε με δημιουργικές δραστηριότητες, όπως την τέχνη, τη μουσική, τη συγγραφή και άλλες δημιουργικές μορφές επικοινωνίας και έκφρασης. Είναι η εποχή που το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου σας (το διαισθητικό, δημιουργικό, μη ορθολογικό) είναι πολύ ενεργό.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Απριλίου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Για την ακρίβεια, μπορεί να είναι δύσκολο να εστιάσετε στο αριστερό μέρος (το λογικό, ορθολογικό και ρεαλιστικό). Η κρίση και η ικανότητά σας να είστε αντικειμενικοί μπορεί να δυσλειτουργούν και να είστε πιο επιρρεπείς στους ευσεβής πόθους και στη φαντασιοπληξία.

Αν παίρνετε κάποια σημαντική απόφαση τώρα, ίσως είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε κάποιον έμπιστο φίλο. Να σας επαναφέρει στην πραγματικότητα αν χρειαστεί, πριν δεσμευτείτε σε οτιδήποτε.

Αστρολογία  03 Απριλίου – Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Χείρωνα (02:34 στους Διδύμους / Κριό)

Αυτή η διέλευση σας δίνει την ευκαιρία να αναλάβετε δράση που μπορεί να επιφέρει την επούλωση σε κάποια συνεχιζόμενα προβλήματά σας. Για παράδειγμα, αν υποφέρετε από εξασθενημένη ενέργεια ή χρόνια προβλήματα υγείας, αυτή η διέλευση θα μπορούσε να φέρει ανακούφιση.

taro-zodia-76

Ειδικά αν είστε πρόθυμοι να επενδύσετε σε κάποια προσπάθεια για να προχωρήσετε προς τα εμπρός. Ή μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε επιπλέον αυτοπεποίθηση για να αντιμετωπίσετε ένα δίλημμα που έχετε μέχρι στιγμής αποφύγει.

Μπορεί επίσης να βρεθείτε σε μια θέση όπου μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους. Να βρουν κάποια ανακούφιση ή ενδυνάμωση που σχετίζεται με τον πόνο τους και τους μακροχρόνιους αγώνες τους.

Η επίλυση των προβλημάτων όλων των ειδών μπορεί να ενισχυθεί από την υιοθέτηση μιας προληπτικής στάσης σε ότι κάνετε και αφήνοντας πίσω σας όσα δεν μπορείτε να διορθώσετε.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Απριλίου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot