Αστρολογία 02 – 03/12 Καρμικές Επιστροφές

erwtikes-provlepseis-pempti-24-4

Αστρολογία  02 Δεκεμβρίου – Η Αφροδίτη μπαίνει στον Σκορπιό (έως τις 07 Ιανουαρίου, 2019)

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης των σχέσεων, της αλληλεπίδρασης, της ομορφιάς, της ευχαρίστησης και των υλικών πόρων. Βαδίζει καμαρωτά μέσα από τον Σκορπιό με τουπέ!

Ως αποτέλεσμα, μπορεί να βιώσουμε τον αισθησιασμό, τη σεξουαλικότητα και την οικειότητα με ένα πιο έντονο και τρανταχτό τρόπο.

Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να δημιουργήσετε μια καλύτερη ισορροπία δυνάμεων με τους άλλους, που να είναι ευχάριστη και αμερόληπτη στην επιφάνεια. Αλλά που ασχολείται και με την πιο σκληρή ή πιο έντονη ενέργεια που τείνει να κρύβεται κάτω από την επιφάνεια.

zodia-taro-45

Μπορεί να είναι πιο εύκολο να προσελκύσετε αυτό (ή αυτόν/η) που θέλετε τώρα, εστιάζοντας την πρόθεση και το ενδιαφέρον σας στο αντικείμενο της αγάπης και του πόθου σας. Ωστόσο, υπάρχει επίσης ο κίνδυνος να γίνετε χειριστικοί, εξουσιαστικοί ή παραπλανητικοί για να πάρετε αυτό που θέλετε.

Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στη βαθύτερη επιθυμία της καρδιάς σας μέσα από τη σταθερή ειλικρίνεια προς τον εαυτό σας. Ο στόχος είναι να αποφευχθεί η εμμονή με την εξουσία, τον πλούτο ή τη λαγνεία, έτσι ώστε να μην παραβλέψετε το αληθινό φως μέσα σας. Αυτή είναι μια καλή διέλευση για να πάρετε χαρά από την ενστικτώδη φύση σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αστρολογία  03 Δεκεμβρίου – Ο Χείρωνας σε τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (27:55 στους Ιχθύες / Καρκίνο)

Για έως και μια εβδομάδα πριν και μετά τη σημερινή ημέρα, θα διαπιστώσετε ότι είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε θεραπευτική δουλειά με τον εαυτό σας ή θα έχετε θεραπευτική επίδραση στους άλλους.

Πιθανώς δεν θα πρόκειται για μια γρήγορη κατάσταση, αλλά για μια αργή διαδικασία που θα σας κάνει να αφήσετε κάποια πράγματα πίσω σας για να ανοίξει χώρος για νέα. Μπορεί μια φαινομενικά άσχετη κατάσταση να προκαλέσει αυτή τη διαδικασία.

Με άλλα λόγια, μπορεί να μην συνειδητοποιήσετε καν ότι κάτι που κάνετε έχει βραχυπρόθεσμη θεραπευτική επίδραση σε μια ασύνδετη πληγή ή ένα άσχετο πρόβλημα.

Ή μπορεί να βοηθήσετε κάποιον με ένα πρόβλημα που είχατε κι εσείς και να κερδίσετε στη διαδικασία απρόσμενο όφελος, γνώση ή ευχαρίστηση.

chartomantia-098

Μια άλλη πιθανότητα είναι η απελευθέρωση από κάποιο μαρτύριο. Κατά τη διάρκεια της θεραπευτικής διαδικασίας, συχνά νιώθει κάποιος πιο άσχημα μέχρι να νιώσει καλύτερα. Μια κρίση μπορεί να επισπεύσει τη δράση προς μια θεραπευτική διαδικασία.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι πάντα εύκολο να διακρίνεις αν τα πράγματα φαίνονται χειρότερα γιατί τα κοιτάς πιο προσεκτικά (πριν την σημαντική εξέλιξη) ή γιατί τα κάνεις χειρότερα.

Αν νιώσετε κολλημένοι ή τρομαγμένοι από αυτό που συμβαίνει, είναι καλό να συμβουλευτείτε έναν έμπιστο δάσκαλο, σύμβουλο ή γιατρό που θα καταλάβει τι περνάτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Αστρολογία  03 Δεκεμβρίου – Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Άρη (10:46 στους Τοξότη / Ιχθύες)

Αυτοπεποίθηση, επιθετικότητα και έντονη ενέργεια ξεσπούν στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης. Αυτή μπορεί να είναι μια εποχή που ωθείστε να δράσετε.

Η μπορεί να ξεσπάτε με θυμό, ερεθισμό και εχθρότητα (στον εαυτό σας ή στους άλλους). Μπορεί να νιώθετε ότι όλα πιέζουν τα νεύρα σας και σας εκνευρίζουν. Δημιουργώντας συγκρούσεις και φέρνοντάς σας στο χείλος των συναισθημάτων σας.

Μπορεί να νιώσετε την ώθηση να κάψετε αυτό το πλεόνασμα ενέργειας μέσω της σεξουαλικής δραστηριότητας.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αν κοιτάξετε κάτω από τον εκνευρισμό μπορεί να δείτε ένα μέρος του εαυτού σας που νιώθει απογοήτευση και θέλει να αλλάξει, αλλά που έχετε κρατήσει πίσω για κάποιο λόγο.

Είναι προτιμότερο να ενεργείτε από πριν και να ξεκινήσετε μόνοι σας τα βήματα για την αλλαγή. Καθώς έτσι θα έχετε πολύ περισσότερο έλεγχο πάνω στη διαδικασία απ’ ό,τι αν στριμωχτείτε σε μια γωνιά και αναγκαστείτε να δράσετε.

Όση περισσότερη προετοιμασία έχετε κάνει γι’ αυτήν τη στιγμή, τόση μεγαλύτερη επιτυχία πιθανώς θα έχετε.

Αλλά αν πέσετε στη δίνη της αλλαγής, προσκολληθείτε στο μέρος του εαυτού σας που θέλει να αλλάξει και αφήστε αυτό να σας καθοδηγήσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988