Αστρολογία 02-08/12 Πόσο ψηλά είστε εσείς ικανοποιημένοι να φτάσετε;

ilios-ejagwno-poseidwnas

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη 02-08/12 .

Αστρολογία  : Από τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, ο προωθητικός Δίας αναρριχείται στην κορυφή του ζωδιακού κύκλου!

Μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου 2020 θα διαμένει στον Αιγόκερω. Εκεί θα έχει τη συντροφιά του δεσποτικού Κρόνου και του μεταμορφωτικού Πλούτωνα!

Η τελευταία φορά που ο Δίας της εύνοιας λικνιζόταν στα εδάφη του Αιγόκερω, ήταν από τις 18 Δεκεμβρίου 2007 μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2009. Όσο για το ισχυρό τρίδυμο Δία – Κρόνου – Πλούτωνα, έχει να βρεθεί σε αυτή τη ζωδιακή θέση από το 1518!

zodia-taro-45

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για μια σπουδαία αστρολογική συγκυρία. Γιατί μπορεί αυτοί οι τρεις πλανήτες να έχουν ελάχιστες ομοιότητες, φαινομενικά… Ωστόσο, ουσιαστικά είναι όλοι εστιασμένοι στην ανάπτυξη. Απλώς την προσεγγίζουν από εντελώς διαφορετική οπτική!

Ο Δίας είναι το σθένος: Προμηθεύει το καύσιμο και θέτει σε κίνηση ακόμα και τα ακινητοποιημένα σχέδιά σας. Ο συνετός Κρόνος φροντίζει για την σταθερή και λογική ανέλιξή σας στην κορυφή κάθε «όρους». Και δεν αφήνει καμία πέτρα αγύριστη στην πορεία του. Ο Κρόνος διαμένει στον Αιγόκερω από τις 19 Δεκεμβρίου 2017.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη 02-08/12 .

Ο Πλούτωνας πραγματοποιεί μια εκτεταμένη παραμονή σε αυτό το ζώδιο, από το 2008 μέχρι το 2024. Είναι ο αλχημιστής, που σας «πλάθει» για να περνάτε από το ένα στάδιο στο επόμενο στην προοδευτική πορεία σας. Μπορεί ενίοτε να κατακαίει καθετί παλιό – αλλά αυτή είναι η παρακίνησή του για να αναδυθεί ο Φοίνικας από τις στάχτες!

Τώρα ο Δίας κρατά τον μοχλό της επιτάχυνσης. Μια υποβόσκουσα φιλοδοξία σας που την φιλτράρετε από τα τέλη του 2008, μπορεί να περάσει σε πυρετώδεις διεργασίες στη διάρκεια αυτού του 12μηνου κύκλου. Και καθώς θα αναπτύσσουν ταχύτητα οι δράσεις σας, ο ανταγωνισμός μπορεί να γίνεται μανιώδης… Γι’ αυτό να είστε σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα!

tarw-taro-xartomanteia

Η πεμπτουσία αυτής της πλανητικής «κλίκας», είναι να σας αναγκάσουν να αποδώσετε στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας. Ωστόσο, δεν αφορά την εξόντωση όποιου βρεθεί στο δρόμο σας. Γιατί αν η διαδρομή αρχίσει να ομοιάζει με αρένα μέχρι θανάτου, έχετε ξεφύγει από τον στόχο σας. Γι’ αυτό απαιτείται να επιστρέφετε στον ρεαλισμό και τον σχεδιασμό, σε τακτική βάση!

Υπάρχει ένα εξίσου σημαντικό στοιχείο που πρέπει να λάβετε υπόψιν σας γι’ αυτό το αστρολογικό σκηνικό. Ο Δίας βρίσκεται σε πτώση στον Αιγόκερω, είναι μια από τις πλέον απαιτητικές θέσεις του. Πολλές από τις ανεπιτήδευτες και περιεκτικές παροχές του Ολύμπιου ηγέτη, καταπνίγονται στα εδάφη του Τράγου!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη 02-08/12 .

Η φύση του Δία είναι να ελίσσεται και να παίρνει ρίσκα. Ο Αιγόκερως έχει την τάση να είναι εγκρατής και επιλεκτικός. Και κάποια τελειομανία του Αιγόκερω, μπορεί να μεγεθυνθεί με την παρουσία του Δία. Ακόμα κι αν έχετε την πιο φαεινή ιδέα, μπορεί να παγιδευτείτε σε δαιδαλώδη και περιοριστικά πρωτόκολλα!

Αλλά τα πάντα στο σύμπαν έχουν να δώσουν και ένα μάθημα. Το κλειδί κατά τη διαμονή του Δία στον Αιγόκερω, είναι να μάθετε να εγκαταλείπετε πιο γρήγορα και να ανακάμπτετε γρηγορότερα!

Εξάλλου, και τα λάθη είναι μέρος της κάθε διαδικασίας. Ταυτόχρονα, μην το παρακάνετε με τις δοκιμαστικές και αποτυχημένες προσπάθειες: Όχι μόνο θα είναι κοστοβόρο, θα σπαταλήσετε και πολύτιμο χρόνο από την επαναφορά σας σε μια άρτια λειτουργική πορεία!

Η 12μηνη περιδιάβαση του Δία δίπλα στον σεμνό Κρόνο, μπορεί να σας βοηθήσει όλους να εντοπίσετε την «ρελαντί» ταχύτητά σας. Αν νιώσετε να περνάτε σε φάση σύγκρισης και απόγνωσης, ο συστηματικός Πλούτωνας θα σας στηρίξει με την απαραίτητη αυτοεξέταση!

zodia-zvdia-oroskopio-11

Αστρολογια εβδομαδιαία πρόβλεψη 02-08/12 .

Να αναλογιστείτε το εξής: Πόσο ψηλά είστε εσείς ικανοποιημένοι να φτάσετε; Αυτός ο εκτεταμένος κύκλος υπερβολικής ενέργειας, σας ωθεί κόντρα στους περιορισμούς των φυσικών αντοχών σας. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να ορίσετε τα δικά σας ανώτερα όρια!

Ο σύγχρονος ορισμός του «αρκετά», έχει φτάσει να ξεπερνά το «ικανό» των περισσότερων ανθρώπων στον πλανήτη. Μιας και ο Αιγόκερως κυβερνά το κύρος, απαιτεί επίσης να επιστρατεύσετε την μετριοφροσύνη και τον συντηρητισμό σας. Είναι στο χέρι σας να τον αξιοποιήσετε… Να κάνετε τις πιο επιμελείς και επιδέξιες επιλογές, καθώς στέκεστε στο κατώφλι της καινούργιας δεκαετίας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος