Αστρολογία 03-04/10 Οι Αλλαγές θα ειναι Συγκλονιστικές

imerisies-provlepseis-zodia-triti-3-6

Αστρολογία 03 Οκτωβρίου – Ο Πλούτωνας σταθεροποιείται ορθόδρομος (20:38 στον Αιγόκερω, έως τις 25 Απριλίου 2020)

Αστρολογία : Για μια εβδομάδα πριν και μετά την ημερομηνία αυτή, μπορεί να βιώνετε έντονη ενέργεια και μετασχηματιστική.

Ο Πλούτωνας αλλάζει κατεύθυνση και επιστρέφει στη φυσιολογική του κίνηση.

Αν περνούσατε βαθιές και καθαρτικές αλλαγές στη ζωή σας τους τελευταίους 6 μήνες έως και ένα χρόνο. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι ο σταθμός αυτός φέρνει τώρα μια αλλαγή στο πώς προσεγγίζετε και υλοποιείτε αυτές τις αλλαγές.

zodia-taro-45

Αυτή την εποχή μπορεί να νιώθετε το βάρος της διαμάχης για την εξουσία ή της απώλειας, αλλά μπορεί και να νιώθετε σημαντική δύναμη που δεν ξέρατε ότι είχατε.

Πάνω απ’ όλα, είναι μια εποχή που ο πραγματικός εαυτός σας μπορεί να αναδυθεί και να ξαναγεννηθεί.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Αστρολογία 03 Οκτωβρίου – Ο Ερμής μπαίνει στον Σκορπιό (έως τις 09 Δεκεμβρίου)

Αστρολογία : Η πονηρή επικοινωνία και η διορατικότητα είναι στο αποκορύφωμά τους, καθώς ο Ερμής περνά μέσα από τον Σκορπιό.

Είναι η εποχή για να ανακαλύψετε μυστικά και να ψάξετε βαθιά μέσα στην ψυχολογική Σκιά. (ο όρος του Carl Jung για τα ασυνείδητα μέρη του εαυτού μας που δεν θέλουμε ή δεν ξέρουμε πώς να αντιμετωπίσουμε).

Υπάρχει η ευκαιρία για επούλωση και γείωση τώρα, αλλά ίσως χρειαστεί να αντισταθούμε στον πειρασμό. Να χειραγωγήσουμε τους άλλους για να ελέγξουμε τη διαδικασία. Η επίγνωση για τα υπόγεια ρεύματα γύρω σας μπορεί να αυξηθει. Μπορεί να ταρακουνήσετε αυτά τα υπόγεια ρεύματα για τους άλλους χωρίς να το θέλετε, λέγοντας πράγματα με σκληρό ή ωμό τρόπο.

zwdia-tarw-zodia-19

Αυτή η διέλευση παρουσιάζει μια ευκαιρία να μάθουμε νέους τρόπους να χειριζόμαστε τις λέξεις με ικανότητα χειρουργού. Για να θεραπεύσουμε και να αφαιρέσουμε ότι είναι τοξικό, όχι για να πληγώσουμε ή να εκδικηθούμε. Χρησιμοποιήστε τη με σύνεση. Εάν δεν είστε ξεκάθαροι με τον εαυτό σας σχετικά με τα κίνητρα και τα συναισθήματά σας όταν επικοινωνείτε με τους άλλους. Οι ασυναίσθητοι ή οι κρυφοί σας σκοποί μπορεί να διαρρεύσουν και να προκαλέσουν κακό ενώ δεν ήταν αυτή η πρόθεσή σας.

Αστρολογια 04 Οκτωβρίου – Ο Άρης μπαίνει στον Ζυγό (έως τις 19 Νοεμβρίου)

Αστρολογία : Αυτή είναι μια περίοδος που η επιθετικότητα, ο θυμός και η αμεσότητα πρέπει να εκφραστούν απαλά, διπλωματικά και με χάρη. Ο Ζυγός δεν είναι το πιο άνετο ζώδιο για τον Άρη, καθώς η συνήθης απότομη και δυναμική φύση του θολώνεται μέσα από την λεπτότητα και το τακτ του Ζυγού. Είναι σαν να βάζεις φούστα μπαλαρίνας σε έναν πολεμιστή. Ωστόσο, όταν αυτές οι ενέργειες συνδυάζονται και δουλεύουν καλά μαζί, αυτό που θα προκύψει είναι το πάθος για δικαιοσύνη.

taro-6-9

Είναι μια γροθιά με το γάντι και μπορεί να δημιουργήσει καταστάσεις στις οποίες θα πρέπει να λειτουργήσετε περισσότερο σαν γοητευτικός, αλλά πανούργος πρεσβευτής απ’ ό,τι σαν μποξέρ με ωμή δύναμη.

Απ’ την άλλη πλευρά, με τη δύναμη, την επιθετικότητα και την αμεσότητα να μην είναι διαθέσιμες επιλογές. Μπορεί να είναι δύσκολο να ανταποκριθείτε αποφασιστικά ή σκόπιμα στη διαμάχη και την πρόκληση. Θα πρέπει να βασίζεστε περισσότερο στο πνεύμα σας παρά στις παρορμήσεις σας και να προσπαθείτε να βρείτε μια λύση που να είναι επικερδής για όλους.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA