Αστρολογία 03-09/02 Η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει επικίνδυνα

zwdia-fwtia

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη 03-09/02 .

Αστρολογία : Όσοι προετοιμάζεστε ήδη για τη Μέρα των Ερωτευμένων, να ξέρετε τα εξής: Οι πολλές και συναισθηματικές συζητήσεις δεν ευνοούνται, προτιμούνται τα ραβασάκια και τα στιχάκια!

Από τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου θα περάσει στους ποιητικούς Ιχθύες ο Ερμής, ο ειδήμων του λόγου και των λέξεων.

Αυτή η μετάβαση ανεβάζει πολύ τον πήχη της ερωτικής έκφρασης, για δύο ολόκληρους μήνες!

zodia-taro-45

Ο αγγελιαφόρος πλανήτης παραμένει συνήθως σε ένα ζώδιο για περίπου τρεις εβδομάδες. Αλλά αναμένεται ένα ενδιάμεσο διάστημα ανάδρομης πορείας του Ερμή, από 16 Φεβρουαρίου μέχρι 9 Μαρτίου. Έτσι θα μπαινοβγαίνει στα ύδατα των Ιχθύων μέχρι και τις 11 Απριλίου!

Η ευτυχής είδηση είναι ότι η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου δεν θα διέπεται από την ένταση της ανάδρομης περιόδου. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και εντελώς ανέμελη. Η «σκιώδης» φάση της προ – αναδρομής, έχει αρχίσει να δρα από τις 2 Φεβρουαρίου και να στέλνει ήδη κάποια μηνύματα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Αρχίστε από τώρα να κάνετε κάποιες συναισθηματικές νύξεις, με τις παλιές παραδοσιακές συνταγές. Πάντα εκτιμώνται οι απαγγελίες ερωτικών αποσπασμάτων από ποιήματα και βιβλία.

Αλλά ο Ερμής από τους Ιχθύες δεν στοχεύει μόνο στον ροζ ρομαντισμό… Κάτι υπάρχει πάντα, κάτω από κάθε είδους αβρές κινήσεις!

Τώρα καλείστε να σηκώσετε το δικό σας «χαλί», να χειριστείτε όση συναισθηματική σκόνη έχει χωρεί από κάτω. Οι Ιχθύες είναι οι εκπρόσωποι των θαμμένων συναισθημάτων, των υποσυνείδητων σκέψεων, της πνευματικής διαφώτισης και της συγχώρεσης. Γι’ αυτό αντί να σκαλίζετε την όποια επιφάνεια, τώρα πρέπει να βουτήξετε με το κεφάλι!

μελλοντολόγος

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη 03-09/02 .

Μην περιμένετε την 16η Φεβρουαρίου, που η αναστροφή στην πορεία του Ερμή θα σας ασκήσει την πίεση. Τολμήστε να ασχοληθείτε εκ των προτέρων με ό,τι σας έχει πονέσει, για να κάνετε και τη συμφιλίωση. Μην διστάσετε, ακόμα κι αν κάποιοι πρέπει να κάνετε μια πιο προσωπική και εσωτερική διαδρομή!

Ουσιαστική ίαση αναμένει εκείνους που είναι πρόθυμοι να καταδυθούν στα ταραγμένα νερά του ψυχισμού τους. Και να είστε βέβαιοι ότι θα αναδυθεί πολλή ομορφιά, από αυτές τις βουτιές κάτω από την επιφάνεια. Επιστρατεύστε όλη τη δημιουργικότητά σας, ώστε να μετατρέψετε τα ευρήματά σας σε καθαρτικά αριστουργήματα!

Η διπλωμάτης Αφροδίτη θα συμπορεύεται με τον Ερμή στους Ιχθύες, για το μεγαλύτερο μέρος αυτής της εβδομάδας. Αυτή θα σας βοηθήσει να γαληνέψετε τα όποια φουρτουνιασμένα κύματα. Αλλά από την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, η θεά του έρωτα θα πάρει μια πολύ πιο παθιασμένη θέση: Θα μεταπηδήσει στον πύρινο Κριό, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 4 Μαρτίου!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις για 1ο 10ημερο Φεβρ 2020

taro-6-9

Εκεί που όλα κυλούν ήρεμα και γαλήνια, η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει επικίνδυνα. Και κανείς δεν θα μπορεί να ελέγξει πλήρως τις παρορμήσεις του για τις επόμενες τέσσερεις εβδομάδες. Η συμβουλή της Αφροδίτης είναι να κάνετε ισότιμα βήματα μπροστά και πίσω!

Η θεά της αρμονίας βρίσκεται σε παρακμή μέσα στον Κριό… Γι’ αυτό μπορεί να είναι άβολη θέση για την πλανεύτρα του σύμπαντος. Τα συναισθήματα μεταλλάσσονται από θερμά σε ψυχρά, οι έλξεις φλέγονται και μετά αδρανούν, οι αφοσιωμένοι άνθρωποι μπορεί να παρουσιάσουν προσωρινή αμνησία υπό αυτή την καυστική αλχημεία!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

 

 

Αστρολογια εβδομαδιαία πρόβλεψη 03-09/02 .

Αν η ατμόσφαιρα βαρύνει με το ταίρι σας, η ενέργεια του περιπετειώδους Κριού μπορεί να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση. Αλλά να μην παραβλέψετε μια προειδοποίηση: Ο Κριός είναι ένας πολεμιστής. Άρα μπορεί να προκύψει ένα έντονο ερωτικό καβγαδάκι που σιγόκαιγε, για να επακολουθήσει μια εξίσου έντονη σεξουαλική συνεύρεση συμφιλίωσης… Έτσι θα επαναφορτιστεί το πάθος σας!

Παρεμπιπτόντως, το πάθος σας θα κεντριστεί ξανά κατά το σαββατοκύριακο. Τα ξημερώματα της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου, η μοναδική για φέτος Πανσέληνος στον Λέοντα θα φωτίσει τον ουρανό. Προετοιμαστείτε για συγκομιδή! Αυτή η Πανσέληνος ολοκληρώνει τον σεληνιακό «κύκλο σποράς» που άνοιξε πριν έξι μήνες. Και με τον ζωδιακό βασιλιά στο πηδάλιο της συγκυρίας, η σοδειά μπορεί να είναι γεμάτη αίγλη, δημοτικότητα και σπουδαιότητα!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις για 1ο 10ημερο Φεβρ 2020

zwdia-3-zodia

Αστρολογία : Ο καθένας είναι κάποιου είδους διασημότητα, με μια Πανσέληνο στον Λέοντα. Εσείς έχετε κερδίσει το δικαίωμα να καυχηθείτε για κάτι ή έχετε να κάνετε μια ενθουσιώδη γνωστοποίηση; Διαδώστε τη όσο πιο δυνατά μπορείτε από κάθε πλατφόρμα – ψηφιακή και ρεαλιστική. Και αν πρόκειται να βγείτε το σαββατοκύριακο, δώστε περισσότερο χρόνο στην προετοιμασία και την εμφάνισή σας. Δεν πρέπει να υπάρχει ψεγάδι σε όσα αναρτήσετε!

Για κάποιους, αυτή η Πανσέληνος θα αποτελέσει έναυσμα για την τελευταία τους πράξη πριν περάσουν σε πιο «εύφορα λιβάδια». Οι σπουδαίοι καλλιτέχνες ξέρουν πώς να κάνουν μια εντυπωσιακή είσοδο αλλά και έξοδο. Δώστε την τελευταία σας παράσταση, απολαύστε το χειροκρότημα του όρθιου κοινού… Και μετά πορευτείτε προς την επόμενη περιπέτειά σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA