Αστρολογία 03/10-18/11 Είναι μια Θεία Ευκαιρία

miniaies-erwtikes-zwdio-zygos

Αστρολογία  Ο Άρης στον Ζυγό .

Αστρολογία 3 Οκτωβρίου – 18 Νοεμβρίου 2019 .

Άρης: η πηγή της σωματικής δύναμης, της ζωτικότητας και της αποφασιστικής δράσης του ηλιακού μας συστήματος. Ο Άρης κυβερνά τον Κριό, τον πρώτο αστερισμό του ζωδιακού και το ζώδιο που οριοθετεί την ανοιξιάτικη ισημερία κάθε χρόνο.

Και τώρα ο Άρης περνά από τον Ζυγό, τον αντίθετο αστερισμό από τον Κριό. Ο Άρης στον Ζυγό είναι η αντίθεση του Κριού – Πολεμιστή. Ο Ζυγός είναι στοχαστικός και προσανατολίζεται στην κοινότητα. Σκέφτεται πριν δράσει.

zodia-taro-45

Προτιμά να βοηθά ή να συμβουλεύει αντί να είναι ευθύς. Ο πολυτελής Ζυγός απολαμβάνει τα πάντα. Ελκύεται από τη φιλία, την αγάπη και το σεξ και η υπερδύναμή του είναι η σκέψη, η διαπραγμάτευση και η επικοινωνία.

Ο Άρης περιγράφει τον παράγοντα κινητοποίησης. Στον Ζυγό είμαστε πιο κινητοποιημένοι από την ανάγκη της ψυχής για ηρεμία και αρμονία. Στο φυσικό του περιβάλλον, ο Άρης παλεύει με τη φωτιά. Είναι αθλητής, ριψοκίνδυνος, απερίσκεπτος, παρορμητικός, πεισματάρης. Με τον Άρη στον Ζυγό πρέπει να κόψουμε ταχύτητα και να επεξεργαστούμε τον εαυτό και τις σχέσεις μας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αστρολογία  Ο Άρης στον Ζυγό .

Ο Ζυγός είναι δυναμικός, όχι επιθετικός ούτε παθητικός –διακρίνει, σκέφτεται, αποφασίζει. Είναι μια καλή θέση για τον Άρη. Είναι ώρα να μάθουμε για τη συνειδητή επικοινωνία και το χτίσιμο της κοινότητας. Είναι ώρα να καθίσουμε και να ακούσουμε. Φλογερές γλώσσες και ταμπεραμέντα ηρεμούν τώρα στο ψυχρό πρωινό του Ζυγού.

Σκεφτείτε τον Άρη, καταϊδρωμένο και κατακόκκινο, να φτάνει αργά στον αρχαίο ναό του Ζυγού. Οι κινήσεις του είναι βεβιασμένες και θυμωμένες. Τώρα δείτε τον Ζυγό να σηκώνει το δάχτυλό του στα χείλη: άκου.

Από τα χείλη του βγαίνει ένα ποίημα, ένα μεγάλο και απολαυστικό ποτάμι από λέξεις, γεμάτο με ρόδα και χρυσό. Η ομορφιά των λέξεων του φέρνουν σε έκσταση τον Άρη. Ώρες περνούν. Και έπειτα ψιθυρίζει: με ποιον περπατάς;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Αστρολογια  Ο Άρης στον Ζυγό .

Γιατί δεν είναι μόνο αυτά που κάνουμε. Έχεις σχέση; Μετακόμισες πρόσφατα σε νέο μέρος ή ξεκίνησες μια νέα δουλειά; Ζεις σε κοινότητα; Και πώς πάει αυτό;

Ο Άρης είναι μια δύναμη εκδήλωσης. Δεν μπορούμε να αφήσουμε αυτόν τον κύκλο χωρίς να κάνουμε πράξη όποιες αναθεωρήσεις προτείνει ο Ζυγός, όχι αν θέλουμε πραγματικά να μάθουμε και να μεγαλώσουμε. Δεν μπορούμε να απομακρυνθούμε έχοντας μόνο ακούσει –όχι. Πρέπει να ενσωματώσουμε πλήρως αυτήν τη θεία σοφία.

Παρορμητικά, το πρώτο που θέλουμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε απ’ την άλλη. Δεν μας αρέσει να αναγνωρίζουμε όψεις της πραγματικότητας που δεν ταιριάζουν με τις ιδεαλιστικές προσδοκίες μας. Δεν θέλουμε να παραδεχτούμε ότι φίλοι, εραστές και συνάδελφοι είναι άμεση αντανάκλαση του εαυτού μας.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αστρολογία  Ο Άρης στον Ζυγό .

Δεν θέλουμε την ευθύνη να πρέπει να αλλάξουμε αυτά που κάνουμε ή με ποιον περνάμε τον χρόνο μας. Κρατάμε τα πράγματα όπως είναι.

Παραμένουμε σε ανθυγιεινά περιβάλλοντα και σχέσεις, γιατί έχουμε κοροϊδέψει τον εαυτό μας να πιστέψει ότι δεν είναι τόσο άσχημα, μπορούμε να τα χειριστούμε.

Αφήστε τοξικούς ανθρώπους και μέρη πίσω. Μην ανησυχείτε για το τι θα συμβεί μετά. Είναι μια θεία ευκαιρία. Ο Άρης θα επισκεφτεί τον Ζυγό μετά από δύο χρόνια πάλι. Μπορείτε να ακούσετε τώρα τη φωνή της στον αέρα, στα φύλλα, στα πουλιά; Μπορείτε κι εσείς να γίνεται σαν τον αέρα;

Την ίδια ημέρα που ο Άρης μπαίνει στον Ζυγό, ο Ερμής μπαίνει στον Σκορπιό –η αναδρομή του Ερμή ξεκινάει στις 31! Ο κύκλος του Σκορπιού ξεκινά στις 23 Οκτωβρίου.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Στη νέα Σελήνη στις 27 Οκτωβρίου, ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω. Αυτό συχνά εκδηλώνεται ως πόνοι στο σώμα και / ή κούραση, ως αποτέλεσμα κακού ύπνου. Ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 5 Νοεμβρίου.

Πρώτα τα καλά νέα: είναι μια καταπληκτική ευκαιρία να αντιμετωπίσετε θέματα υγείας. Από την άλλη πλευρά, η επιρροή αυτή μπορεί να φέρει αποδιοργάνωση και ανταγωνισμό. Προτείνω να αποφύγετε ομαδικές δραστηριότητες και να μείνετε σπίτι με το βιβλίο σας. Φροντίστε το μυαλό και το σώμα σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988