Αστρολογία 04-05/09 Τα Κρυφά Πάθη Ανθίζουν

erwtikes-provlepseis-kyriaki-1-6

Αστρολογία 04 Σεπτεμβρίου – Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα (17:28 στους Παρθένο / Ιχθύς)

Αστρολογία : Ο ρομαντισμός, ο ιδεαλισμός, η φαντασία και οι φαντασιώσεις ανθίζουν σε μια φωτεινή αύρα αυτή τη στιγμή.

Αυτό πιθανώς θα επηρεάσει τις σχέσεις σας, τις αλληλεπιδράσεις σας, τα οικονομικά σας και τις αξίες σας – προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο!

Καλά ιδανικά για να στοχεύσετε τώρα είναι η συμπόνια, η φροντίδα και η ανιδιοτελής προσφορά. Πρέπει να θυμάστε, ωστόσο, ότι τα ιδανικά τείνουν να χάνουν μερική από τη λάμψη τους όταν μετατρέπονται σε σκληρή πραγματικότητα.

zodia-taro-45

Εάν το ξεχάσετε αυτό, το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι απογοητευτικό ή να σας προσγειώσει στην πραγματικότητα. Η απογοήτευση που μπορεί να νιώσετε μπορεί επίσης να σημαίνει ότι είχατε κρυφές ελπίδες ή υψηλές προσδοκίες που δεν μπορεί κανείς στην πραγματικότητα να καλύψει.

Κοιτάξτε να εξισορροπήσετε την αθωότητα και τη λαχτάρα σας με την κρίση του μεγαλύτερου, σοφότερου, ωριμότερου εαυτού σας. Και αν χρειάζεστε βοήθεια για να δείτε την πραγματικότητα, εμπιστευτείτε έναν φίλο σας. Τούτου λεχθέντος, αυτό μπορεί να είναι επίσης μια πολύ δημιουργική και εμπνευσμένη φάση –απλά να θυμάστε να πατάτε γερά στο έδαφος.

Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia-fotia

Αστρολογία 05 Σεπτεμβρίου – Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο (14:02 στους Παρθένο / Αιγόκερω)

Μπορεί να είναι πιο εύκολο να βρείτε μια λογική, πρακτική προσέγγιση στην επίλυση των προβλημάτων και στην πραγματοποίηση των στόχων σας τώρα. Η πνευματική σας οπτική θα είναι ήρεμη και προσγειωμένη.

Είναι καλή περίοδος για να κάνετε σχέδια και να επεξεργαστείτε τις λεπτομέρειες για το πώς θα φτάσετε από το «εδώ» στο «εκεί» στην επιδίωξη των στόχων σας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι είναι καιρός να κλείσετε το κεφάλαιο των ολοκληρωμένων στόχων σας.

Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

tarw-taro-xartomanteia

Αστρολογια 05 Σεπτεμβρίου – Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο (14:02 στους Παρθένο / Αιγόκερω)

Να διυλίσετε και να συστηματοποιήσετε αυτά που έχετε μάθει κατά την επιδίωξη των στόχων σας. Μπορεί, επίσης, να διαπιστώσετε ότι μπορείτε να στηριχτείτε σε παλιά σας επιτεύγματα για να υποστηρίξετε τους τωρινούς σας στόχους και τα σχέδιά σας.

Η διέλευση φέρνει δομή στις σκέψεις και την επικοινωνία σας. Θα σας είναι λίγο πιο εύκολο να δεχτείτε την εξουσία, τη δική σας και των άλλων, και θα μπορείτε να μιλάτε με σιγουριά για τα πράγματα που γνωρίζετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

 

δωρεάν-προβλέψεις