Αστρολογία 04/12 Δυο Καρμικές οψεις για Συμφιλίωση

zwdia-erwtikes-22-7-14

Αστρολογία 04 Δεκεμβρίου – Ο ανάδρομος Ερμής σε τρίγωνο με τον Χείρωνα (27:54 στους Σκορπιό / Ιχθύες)

Η ψυχική σας εστίαση και η επικοινωνία σας λαμβάνουν τώρα μια ένεση θεραπευτικής ενέργειας.

Ο κυνισμός και η κατάθλιψη μπορεί να μαλακώσουν τώρα, καθώς μπορείτε να γίνετε πιο δεκτικοί σε μια πιο αισιόδοξη στάση.

Εάν είχατε παγιδευτεί σε κατάσταση φυγής ή άσχημες σκέψεις (νομίζοντας ότι έχετε περισσότερο τον έλεγχο των παρορμήσεων σας από ότι πραγματικά έχετε), μπορεί τώρα να βρείτε κάποια ανακούφιση και θεραπεία.

zodia-taro-45

Η ψυχική πάλη και η αυτοκριτική μπορούν τώρα να βρουν κάποια συμφιλίωση και αποδοχή, που σας φέρνουν κάποια ησυχία μυαλού. Η ικανότητά σας να βρίσκετε τις σωστές λέξεις και την κατανόηση για να βοηθήσετε τους άλλους με τα προβλήματά τους αυξάνεται.

Η συμπόνια και η ενσυναίσθηση είναι πιο προσιτές, επειδή μπορείτε να δείτε τις δικές σας εμπειρίες σε αυτά που βλέπετε στους άλλους.

Μπορεί επίσης να βρείτε κάποιον που θα σας δώσει καλές συμβουλές ή υποστήριξη για τα δικά σας προβλήματα – ίσως ένα δάσκαλο ή έναν μέντορα – ή θα μπορούσατε να γίνετε εσείς αυτό για κάποιον άλλο.

taro-zodia-76

Αστρολογία 04 Δεκεμβρίου – Ο ανάδρομος Ερμής σε τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (27:42 στους Σκορπιό / Καρκίνο)

Σήμερα και μέχρι και μερικές ημέρες πριν και μετά τη διέλευση αυτή τα πράγματα μπορεί να μοιάζουν σαν να αρχίζουν να βγάζουν νόημα. Αυτά που διαβάζετε, ακούτε και παρατηρείτε μπορεί να φαίνονται πιο ξεκάθαρα και η ικανότητά σας να τα εκφράσετε με λέξεις θα ρέει πιο εύκολα.

Μπορεί να εντοπίσετε και να καταλάβετε πώς να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία, τις δεξιότητες, τα ικανότητες και τις ιδέες που μπορούν να σας προωθήσουν πιο κάτω στη διαδρομή σας, προς όποιον προορισμό κι αν έχετε επιλέξει να πάρετε. Ωστόσο, ένας έλεγχος της πραγματικότητας για το αν θα πρέπει να πραγματοποιήσετε αυτές τις ιδέες θα ήταν συνετός. Γράψτε τις καλύτερες ιδέες σας για να τις σκεφτείτε αργότερα.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Αστρολογία 04/12

Είναι η δεύτερη φορά που ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης, αυτή τη φορά είναι ανάδρομος. Κανονικά, αυτή είναι μια εποχή που οι ιδέες, οι σκέψεις και τα λόγια σας μοιάζουν να μπαίνουν στη σωστή θέση ή τουλάχιστον να βγαίνουν πιο εύκολα. Όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος, αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει μερικές δεύτερες σκέψεις για πράγματα και καταστάσεις που ρίχνουν νέο φως με έναν θετικό ή πιο ομαλό τρόπο.

Με άλλα λόγια, αυτή είναι η εποχή που το να σκεφτείτε διπλά μια κατάσταση μπορεί να αποκαλύψει έναν ευκολότερο τρόπο για να την διαχειριστείτε ή ότι ίσως δεν χρειάζεται να νιώθετε τόση ανησυχία γι’ αυτή. Είναι επίσης μια ευκαιρία να σκεφτείτε πώς μπορείτε να ξανακεντράρετε τον εαυτό σας στο μονοπάτι των απόλυτων δυνατοτήτων σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot