Αστρολογία 04/12 Καρμική θεραπευτική κρίση

test-prwtogoni-fantasia

Αστρολογία 04 Ιανουαρίου– Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Χείρωνα (28:11 στους Τοξότη / Ιχθύες)

Η ψυχική σας εστίαση και η αντίληψη σας, μπορεί να μοιάζουν κάπως τεταμένες τώρα. Μπορεί να βρεθείτε κλειδωμένοι σε έναν αγώνα αναποφασιστικότητας που προέρχεται από το γνωστό δίλημμα είναι το ποτήρι μισοάδειο ή μισογεμάτο.

Μπορεί να είναι δύσκολο να μείνετε αντικειμενικοί και σε ισορροπία στην οπτική σας, αλλά δουλεύοντας με αυτό θα μπορούσατε επίσης να βρείτε μια νέα ψυχική εστίαση που σας δίνει μεγαλύτερη σαφήνεια.

Μπορεί να είναι δελεαστικό να βυθιστείτε στον κυνισμό ως τρόπο για να αντιμετωπίσετε αυτό που φαίνεται σαν μια κατάσταση από την οποία δεν μπορείτε να βγείτε νικητές.

zodia-taro-45

Από την άλλη πλευρά, αυτή η διέλευση θα μπορούσε να φέρει την ψυχική προοπτική σας σε ένα είδος «θεραπευτικής κρίσης» που θα σας αναγκάσει να αρπάξετε πιο σφιχτά τις ιδέες, την επικοινωνία και την διάθεση που είναι προβληματικές για σας.

Αντί να φτάσετε στα άκρα (στην ελπίδα ότι αυτό θα ξεκαθαρίσει το δρόμο μπροστά σας), θα σας βοηθήσει περισσότερο αν μπορείτε να κάνετε μερικά βήματα πίσω.

Να επιτρέψετε σε όλα τα συγκρουόμενα και τα ασυγχρόνιστα στοιχεία να συνυπάρξουν μαζί – σαν ένα δημιουργικό παράδοξο. Εάν ήσασταν σε άρνηση για κάτι, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημείο καμπής που θα σας επιτρέψει να παλέψετε με τη σύνθετη πραγματικότητα της κατάστασής σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Αστρολογία 04 Ιανουαρίου – Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό (28:36 στους Τοξότη / Κριό)

Ασυνήθιστες ιδέες, λάμψεις διορατικότητας και το να βλέπετε απρόσμενες δυνατότητες, είναι όλα μέρος αυτής της διέλευσης. Μπορεί να το βρείτε πιο εύκολο να είστε πιο ανοιχτόμυαλοι τώρα, ειδικά για ιδέες που σας έχουν ξεφύγει.

Η δυνατότητά σας να δείτε πέρα από τον συνηθισμένο σας ορίζοντα αντίληψης, μπορεί να φέρει εγκεφαλικά κύματα οραμάτων, καθώς και μια διασκεδαστική αίσθηση του χιούμορ.

Ίσως να εμπνευστείτε να πειραματιστείτε με κάτι καινούργιο ή να κάνετε κάτι εκτός του χαρακτήρα σας. Μπορεί να έχετε μια ώθηση για να απελευθερωθείτε από τις παλιές σας συνήθειες ή τους περιορισμούς σας. Αυτή μπορεί να είναι μια πολύ απελευθερωτική όψη, που ανοίγει το μυαλό σας σε νέες δυνατότητες και ιδέες.

taro-zodia-76

Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί ώστε να μην γίνει τόσο απελευθερωμένοι και αυθόρμητοι, που καταλήξετε ακανόνιστοι, υπερβολικοί ή απερίσκεπτοι. Οι λέξεις μπορεί να πετούν από το στόμα σας, πριν να έχετε την ευκαιρία να εξετάσετε τη σοφία τους. Μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να μιλάει ασταμάτητα και να διακόπτει, δημιουργώντας αμηχανία στους γύρω σας.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί επίσης να βρείτε σαφήνεια και όραμα, που να σας δίνει τις λέξεις για να εκφράσετε την αλήθεια σας με ανανεωμένη πίστη. Είναι καταπληκτική στιγμή για να γράψετε ή να επιδοθείτε σε μια άλλη μορφή αυτό -έκφρασης, ειδικά αν είναι αυθόρμητη ή αν αφορά την τεχνολογία.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αστρολογία 04 Ιανουαρίου – Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (26:45 στους Σκορπιό / Λέοντα)

Σήμερα, καθώς μέχρι και μερικές ημέρες πριν και μετά, μπορεί να αισθάνεστε λίγο πιο άνετα μέσα σας και μέσα στον κοινωνικό κόσμο γύρω σας.

Για την ακρίβεια, οι αλληλεπιδράσεις που έχετε με τους άλλους μπορεί να αποδειχθούν γόνιμες και να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε πιο κάτω στο δρόμο σας, προς οποιοδήποτε προορισμό κατευθύνεστε.

Ίσως να είστε σε θέση να κάνετε το ίδιο και για κάποιον άλλο, επίσης. Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να ξοδέψετε ή να εξοικονομήσετε χρήματα και άλλους πόρους.

Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι καλό να κάνετε έναν έλεγχο της πραγματικότητας για να βεβαιωθείτε ότι και οι δύο πλευρές της ανταλλαγής είναι ικανοποιημένες και έχουν πάρει όσα έχουν δώσει.

xartomanteia

Αστρολογία 04 Ιανουαρίου – Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (14:09 στους Αιγόκερω / Ιχθύες)

Η πίστη στις άφθονες ευλογίες του Σύμπαντος είναι εφικτή στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης… αλλά το ίδιο είναι και η φαντασίωση πως θα σας δοθεί μαγικά οτιδήποτε επιθυμείτε.

Αν και αυτή είναι ως επί το πλείστον μια πολύ θετική ενέργεια, θα μπορούσατε να βυθιστείτε τόσο πολύ στην λαχτάρα σας για το ιδανικό, που να έχετε πρόβλημα να ασχοληθείτε με τις λιγότερο ιδανικές πραγματικότητες που εξακολουθούν, όμως, να πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Για να επωφεληθείτε από αυτή την όψη θα χρειαστεί κάποια προσπάθεια. Η ελπίδα, η αισιοδοξία και η φαντασία είναι στον αέρα, γεγονός που θα μπορούσε να φέρει κάποια ανακούφιση από οποιαδήποτε κατάθλιψη ή αποθάρρυνση μπορεί να νιώθατε.

zwdia-taro-astra

Η δημιουργικότητα σας και η φαντασία σας μπορεί να λάβουν μεγάλη έμπνευση υπό το πλαίσιο αυτής της διέλευσης. Η αίσθηση του εαυτού σας θα μπορούσε να λάβει μια τόνωση λόγω θετικών οραμάτων και μπορεί να βιώσετε μια αίσθηση αποστολής, το αίσθημα ότι είστε πραγματικά ένα παιδί του Σύμπαντος.

Υπάρχει η δυνατότητα τώρα να περάσετε από το συνηθισμένο στο υπέροχο – πνευματικά, δημιουργικά, ρομαντικά ή ευσπλαχνικά – αν και αυτό θα απαιτήσει τη συνεργασία σας για να μπορέσετε να επωφεληθείτε από αυτό. Απολαύστε το όσο διαρκεί, αλλά προτού κάνετε αλλαγές με βάση το τι μπορεί να αισθάνεστε σαν μια μόνιμη κατάσταση.

Να θυμάστε ότι αυτό είναι κυρίως μια προσωρινή επίδραση και θα πρέπει να συνεχίσετε να ζείτε μέσα στα όρια του φυσικού κόσμου αφού περάσει. Μην δώσετε υπερβολικά αισιόδοξες υποσχέσεις τώρα, που θα πρέπει να κρατήσετε αργότερα, όταν η ευφορία θα εξασθενήσει.

Διαβαστε στο Μεγάλο ερωτικό ωροσκόπιο Ιανουάριος 2019

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065