Αστρολογία 05-07/02 Νέα Δεδομένα στους τομείς των οικονομικών και των σχέσεων

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

Αστρολογία 05 Φεβρουαρίου – Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό (02:55 στους Ιχθύς / Ταύρο) .

Αστρολογία : Αυτή η διέλευση φέρνει προοπτικές για λαμπρότητα και ενθουσιασμό. Μπορεί να γίνετε πιο αυθόρμητοι, αισιόδοξοι και εκκεντρικοί απ’ ό,τι συνήθως.

Αν έχετε συνηθίσει σε ένα αρκετά προβλέψιμο τρόπο ζωής, είναι μια εποχή που μπορεί να εμπνευστείτε να πειραματιστείτε με κάτι που είναι έξω από τον χαρακτήρα σας.

Αν είστε από φύση σας τρελοί, αστείοι και παρορμητικοί αυτή η διέλευση μπορεί να σας προσφέρει την ευκαιρία να εκφράσετε αυτά τα χαρακτηριστικά σας.

zodia-taro-45

Η ικανότητά σας να σκέφτεστε πέρα από τα συνηθισμένα μπορεί να αυξηθεί αν επεκτείνετε λίγο τη σκέψη σας. Μπορείτε να βιώσετε μια εμπειρία συνειδητοποίησης, όπου απαντήσεις και επιτεύγματα μπαίνουν στη θέση τους μέσα στο μυαλό σας.

Μια ακόμη πιθανότητα, ωστόσο, είναι να είστε διανοητικά ανήσυχοι και να σας είναι δύσκολο να επιβραδύνετε τις σκέψεις σας ή να πάρετε στα σοβαρά τις ευθύνες σας. Το επίπεδο προσοχής σας μπορεί να μειωθεί για μια δυο μέρες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια για να εξετάσετε νέες ιδέες που σας φαίνονταν αλλόκοτες ή αδύνατες πριν και να δείτε νέες δυνατότητες σε αυτές.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Αστρολογια 07 Φεβρουαρίου – Η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό (έως τις 04 Μαρτίου)

Αστρολογία : Το στυλ διαχείρισης των σχέσεων σας, των οικονομικών, των πόρων και των αξιών σας τώρα παίρνει μια στάση αυτοπεποίθησης. Αμεσότητας και την επιδίωξη της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας.

Οι παρορμητικές αγορές μπορεί να είναι μεγαλύτερος πειρασμός από ότι συνήθως. Οπότε να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά ό,τι κι αν είναι αυτό που θέλετε! Ο τρόπος αλληλεπίδρασής σας μπορεί να γίνει κάπως πιο άμεσος, ανοικτός ή ερωτικός κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα της Myriam προβλέπει για χωρισμούς και σμιξίματα

xartomanteia

Μπορεί να έχετε ευκαιρίες να αποκτήσετε περισσότερα χρήματα γρήγορα και άνετα… και να τα ξοδέψετε, επίσης! Μπορεί, επίσης, να είστε πιο ανοικτοί στο να δοκιμάσετε νέα πράγματα στους τομείς των οικονομικών, των σχέσεων, των αλληλεπιδράσεων και των αξιών σας. Οι νέες ιδέες μπορεί να σας μεταφέρουν σε ανεξερεύνητο έδαφος.

Αυτό το έδαφος μπορεί να είναι φιλόξενο ή όχι, ανάλογα με το πόσο άνετα νιώθετε με την αλλαγή. Αλλά αυτό μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να βγείτε από ένα τέλμα στις επηρεασμένες περιοχές. Αυτή μπορεί να είναι επίσης μια καλή περίοδος για να γιορτάσετε και να εκτιμήσετε τον εαυτό σας γι’ αυτό ακριβώς που είστε, ένα μοναδικό άτομο.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος