Αστρολογία 05/12 Μια καταπληκτική στιγμή

kerato-7-logoi-na-fugeis

Αστρολογία 05 Ιανουαρίου – Ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω (έως τις 24 Ιανουαρίου)

Ο χαρούμενος, προσαρμοστικός Ερμής ταξιδεύει μέσα από τον συμβατικό, δομημένο Αιγόκερω και αναδεικνύει την αναλυτική, εστιασμένη πλευρά του.

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να σχεδιάσετε τα πρότζεκτ σας και να χαράξετε ένα σχέδιο για να επιτύχετε τους στόχους σας. Είναι ίσως καλύτερο να επιλέξετε την πειθαρχία αντί για τους περισπασμούς.

Η επικοινωνία, οι ιδέες και η συνειδητοποίηση μπορεί να γίνουν σοβαρές, δομημένες, γειωμένες και να εκδηλωθούν τώρα. Απλά μην τις αφήσετε να υποστούν καταστολή ή λογοκρισία. Είναι μια καταπληκτική στιγμή για να κάνετε κάποιο σοβαρό σχεδιασμό και να οργανωθείτε για τα μελλοντικά σχέδια και τους στόχους σας.

zodia-taro-45

Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να αναλύσετε και να αξιολογήσετε αυτά που έχετε κάνει στο παρελθόν, το προηγούμενο έτος περίπου. Τι έχετε μάθει; Ποιες πληροφορίες έφτασαν στο δρόμο σας και σας οδήγησαν σε νέες κατευθύνσεις; Τι στόχους έχετε επιτύχει και τι στόχους θέλετε να ακολουθήσετε τώρα; Ποιο σχέδιο δράσης απαιτείται για να σας πάει από εδώ εκεί;

Μπορεί να είναι η στιγμή που να πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποια σκληρή πραγματικότητα και να μπορείτε να πάρετε δύσκολες αποφάσεις καλύτερα από ό,τι συνήθως. Επειδή ο Ερμής στον Αιγόκερω τείνει να είναι σοβαρός και πραγματικός, μπορεί επίσης να είναι μια εποχή που να είστε πιο επιρρεπείς στην κατάθλιψη ή την αποθάρρυνση. Θα σας βοηθήσει να προγραμματίζετε τακτικά διαλείμματα από τη ρουτίνα σας και να κάνετε μικρά διαλείμματα και να συνδέετε το μυαλό σας με διαφορετικές οπτικές για λίγο.

zwdia-fotia

Αστρολογία 05 Ιανουαρίου – Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Χείρωνα (28:14 στους Σκορπιό / Ιχθύες)

Η θεραπεία και η εξισορρόπηση είναι δυνατές τώρα, ιδίως στους τομείς των σχέσεων, των οικονομικών, των πόρων και των αξιών. Τυχόν προβλήματα που εξακολουθούσαν να υφίστανται σε αυτούς τους τομείς τον τελευταίο καιρό, θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την εισροή χρήσιμων και θεραπευτικών πόρων τώρα.

Σχέσεις και αλληλεπιδράσεις όλων των ειδών μπορούν να επωφεληθούν επίσης, δεδομένου ότι μπορεί να είναι πιο εύκολο να δείτε την ομορφιά και την αξία σε άλλους τους οποίους μπορεί συνήθως να αντιπαθείτε ή να αισθάνεστε άβολα μαζί τους (ή αυτοί με εσάς).

Διαβαστε στο Μεγάλο ερωτικό ωροσκόπιο Ιανουάριος 2019

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

300x300a

Οι διαπραγματεύσεις και οι στρατηγικές προσπάθειες για την επίλυση των συγκρούσεων μπορεί να πάνε ομαλά σήμερα, ειδικά όταν ισορροπείτε τα αποτελέσματα προς το συμφέρον όλων.

Μπορεί επίσης να είστε σε θέση να προσελκύσετε ότι σας χρειάζεται για να επουλώσετε τις πληγές σας (σωματικές, ψυχολογικές, πνευματικές, κλπ).

Μπορείτε επίσης να το βρείτε λίγο πιο εύκολο να δεχτείτε αυτό που δεν μπορείτε να αλλάξετε, ενώ κάνετε πρόοδο με τα πράγματα που μπορείτε.

Διαβαστε στο Μεγάλο ερωτικό ωροσκόπιο Ιανουάριος 2019

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098