Αστρολογία 05-21/09 Ερμής στην Παρθένο

zwdio-parthenos-afroditi

 Αστρολογία  Ερμής στην Παρθένο

5 – 21 Σεπτεμβρίου, 2018

Στην κεντρική πλατεία της αρχαίας Ρώμης στέκονταν επιχρυσωμένα αγάλματα θεών. Απεικονίζονταν τόσο ο Ερμής όσο και ο πατέρας του, Δίας. Ο Ερμής είναι ο κοσμικός προστάτης της οικονομίας, των ταξιδιών, της επικοινωνίας, της αντίληψης και του ανθρώπινου μυαλού.

Είναι επίσης ρήτορας, ποιητής, μάντης, θεραπευτής, τυχερό αστέρι και οδηγός του κάτω κόσμου. Με ένα μαγικό κηρύκειο στο χέρι του, ο Ερμής οδηγούσε τις νέες ψυχές από τους κατώτερους στους άνω κόσμους.

zodia-taro-45

Σκεφτείτε τον Ερμής ως μια αχτίδα υποστήριξης για τον Ήλιο και την Αφροδίτη. Όταν ο Ερμής βρίσκεται μαζί με τον Ήλιο ή/και την Αφροδίτη στον ίδιο αστερισμό, το μυαλό (Ερμής) συντονίζεται με τις εξωτερικές εκδηλώσεις (Ήλιος) και την καρδιά (Αφροδίτη). Έχοντας αυτά υπόψη μας, η όψη αυτή θα είναι φανταστική, καθώς ο Ήλιος θα είναι επίσης στην Παρθένο την ίδια περίοδο. Η Αφροδίτη, ωστόσο, θα έχει ήδη προχωρήσει στον Ζυγό και στον Σκορπιό.

Ο Ερμής κυβερνά την Παρθένο, έτσι είναι στο σπίτι του τώρα και μουρμουράει τον ρυθμό των μελισσών. Η Παρθένος κυβερνά όψεις της ζωής όπως η καθαριότητα, η υγεία και η διατροφή. Η Παρθένος είναι προσεκτική, πειθαρχημένη, αντικειμενική, ακριβής, παραγωγική. Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνει όλα όσα κάνει, υπνωτίζει τον εαυτό της με μηχανικές, επαναλαμβανόμενες κινήσεις, βυθίζεται στο σώμα και στα χέρια της καθώς αυτά δουλεύουν και κόβουν, τραβούν και θερίζουν, ξηλώνουν και ράβουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Αστρολογία 05-21/09

Ο Ερμής διοχετεύει τον κάθε αστερισμό απευθείας στην πνευματική διεργασία και στην Παρθένο αυτό εκδηλώνεται ως μια συνεχής επιτήρηση. Ο Ερμής στην Παρθένο είναι ένα πουλί που κοιτά με έντονο βλέμμα, μια σπείρα που εξελίσσεται αθόρυβα σε ένα ατέλειωτο κύκλωμα του μυαλού.

Μην αγχωθείτε όταν εμφανιστούν μεγάλες, ασημένιες κεραίες στη βάση του στομαχιού σας. Αυτή η νέα διορατικότητα δεν έχει στόχο να σας αποσπάσει με ανούσιες υποθέσεις, αλλά να σας βοηθήσει να είστε πιο αποτελεσματικοί και οργανωμένοι. Αν μείνουμε απασχολημένοι θα αποφύγουμε τις κλασικές παγίδες της Παρθένου, όπως την παράνοια.

Η Παρθένος είναι πάντα σε υπεραναλυτική διέγερση, σκέφτεται μονίμως αλλά εκφράζει πολύ λίγα. Θα καταλάβετε ότι πρέπει να κάνετε περισσότερα, όταν το μυαλό σας αρχίζει να περιπλανάται στις πιο ασήμαντες ανησυχίες. Πιο καλά μπορείτε να διαχειριστείτε τον Ερμής στην Παρθένο μέσω της ανιδιοτελους υπηρεσίας –δίνοντας χρόνο και ενέργεια στους άλλους κρατάμε τα δικά μας προβλήματα σε προοπτική.

zwdia

Αστρολογία 05-21/09

Αυτή η διέλευση ξεκινά με καλό τόνο. Στις 6 Σεπτεμβρίου τελειώνει ο ανάδρομος κύκλος του Κρόνου. Μια μέρα μετά, ο Ερμής σχηματίζει μια αρμονική γωνία με τον Κρόνο και με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε ένα μεγάλο τρίγωνο ανάμεσα στον Ουρανό, τον Ερμή και τον Κρόνο στα αντίστοιχα ζώδιά τους (Ταύρο, Παρθένο και Αιγόκερω).

Πρόκειται για μια εξαιρετική ημέρα για όλα τα πράγματα που σχετίζονται με το σπίτι, τα χρήματα και τη δουλειά. Ωστόσο, την ίδια ημέρα ο Ήλιος στην Παρθένο βρίσκεται σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα. Περιμένετε ανάμικτα αποτελέσματα.

Στις 9 Σεπτεμβρίου έχουμε την Νέα Σελήνη και την πρώτη ημέρα της Αφροδίτης στον Σκορπιό. Κάντε όσα λιγότερα μπορείτε αυτή τη μέρα. Η φάση της Νέας Σελήνης είναι στιγμή για ησυχία και σκέψη. Μια μέρα μετά, ο Άρης περνά πίσω στον Υδροχόο. Στις 13 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής σχηματίζει τη δική του αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Φερθείτε όπως θα φερόσασταν αν ο Ερμής ήταν ανάδρομος. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για απογοήτευση, καθώς οι προσδοκίες μας θα είναι ουτοπικές.

zodia-zvdia-yy

Αστρολογία 05-21/09

Στις 15 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής σχηματίζει ένα ισχυρό τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Η επιρροή τους ισοδυναμεί με βαθιά ψυχολογική βυθομέτρηση και συναισθηματική κάθαρση. Την επόμενη ημέρα είναι το τέταρτο της Σελήνης.

Την τελευταία γεμάτη ημέρα του Ερμή στην Παρθένο, ο Ήλιος επιτέλους φτάνει τον Ερμή. Η όψη κατά την οποία βρίσκονται στην ίδια μοίρα (στο ίδιο μέρος στον ουρανό, όπως φαίνεται από τη Γη) ονομάζεται σύνοδος. Υπολογίζω πως αυτή η μέρα θα είναι η καλύτερη όλης της διέλευσης, όπως και η 15η Σεπτεμβρίου.

zwdia

Αστρολογία 05-21/09

Πετάξτε, μικρές μέλισσες και μην σταματάτε, θα υπάρξει χρόνος αργότερα για ξεκούραση και απόλαυση. Μπορεί να νιώθετε σαν ρομπότ, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Προσέξτε την υπερβολική κριτική προς τον εαυτό σας και προς τους άλλους.

Μια μεγάλη πρόκληση για την Παρθένο είναι να μάθει να αφήνει τα πράγματα να είναι αυτά που είναι. Δεν μπορούν όλα να διορθωθούν και δεν χρειάζονται όλα διόρθωση!

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο στομάχι και στην πέψη σας. Στον διαλογισμό, επικεντρωθείτε στο ηλιακό πλέγμα. Φορέστε άνετους, γήινους τόνους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot