Αστρολογία 06-07/09 Η κατάλληλη στιγμή για την σωστή ερώτηση

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Αστρολογία 06 Σεπτεμβρίου – Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία (15:30 στους Παρθένο / Τοξότη)

Αστρολογία : Μπορεί να ψάχνετε τους αδύναμους κρίκους στη γνώση σας, την κατανόηση ή τις πεποιθήσεις σας τώρα.

Οι ιδέες και τα λόγια σας μπορεί να φαίνονται πως υπολείπονται από τα οράματα του μυαλού σας.  Ισως να μην είστε σε θέση να πείσετε τους άλλους για την άποψή σας. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να είναι δελεαστικό να το αντισταθμίσετε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, πίστη ή αισιοδοξία, από ότι υπάρχει στην πραγματικότητα.

Ή μπορεί να αποκαλύψετε πάρα πολλές πληροφορίες, υπεραναλύοντας ή μιλώντας νευρικά.

zodia-taro-45

Εναλλακτικά, μπορεί να συναντήσετε κάποιον άλλο που το κάνει αυτό και ίσως να τους κατηγορήσετε ή να έχετε επικριτική αντίδραση απέναντι τους. Αυτή είναι μια ευκαιρία να μάθετε κάτι σχετικά με το πώς βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα ή ρίχνετε ευθύνες. Αυτό μπορεί να προκληθεί από μια κατάσταση που αμφισβητεί τις πεποιθήσεις σας, τις απόψεις σας ή την προοπτική σας.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το μέρος του εαυτού σας, προσπαθήστε να σκεφτείτε τι πραγματικά σας ενοχλεί ή τι πραγματικά χρειάζεται να πείτε σε αυτή την κατάσταση. Μπορεί να υπάρχει μια μεγαλύτερη αλήθεια για να βρεθεί αν ανοίξετε το μυαλό σας σε κάτι που είστε απρόθυμοι να αναγνωρίσετε. Αντί να ψάχνετε για μια «τελική αλήθεια» γύρω από την οποία να καταλήξετε. Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αστρολογία 06 Σεπτεμβρίου – Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (15:57 στους Παρθένο / Καρκίνο)

Αστρολογία : Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης μπορεί να είστε περισσότερο οξυδερκείς και παρατηρητικοί απ’ ότι συνήθως. Μπορείτε να βρείτε τις σωστές λέξεις για να επικοινωνήσετε λίγο ευκολότερα ή μπορεί απλώς να διαπιστώσετε ότι τα πράγματα βγάζουν περισσότερο νόημα. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να γράψετε αυτό το γράμμα.

Να κάνετε αυτή την ερώτηση, αυτό το τηλεφώνημα, γιατί θα νιώθετε ότι είστε επικεντρωμένοι και μπορείτε να προχωρήσετε μπροστά. Το μόνο πρόβλημα θα είναι αν επικεντρωθείτε σε αυτό που θέλετε τόσο πολύ που δεν βλέπετε αυτό που υπάρχει ή αν προσπαθήσετε να πιέσετε την κατάσταση για να γίνει αυτό που θέλετε να γίνει. Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Αστρολογια 07 Σεπτεμβρίου – Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο (14:00 στους Παρθένο / Αιγόκερω)

Αστρολογια : Είναι μια καταπληκτική εποχή για να επιδοθείτε σε σοβαρή δουλειά. Μπορεί να αισθάνεστε ιδιαίτερα αυτάρκεις και ανεξάρτητοι, με ισχυρή και ξεκάθαρη την αίσθηση του εαυτού και του σκοπού σας.

Μπορείτε να βρείτε υποστήριξη για να εκπληρώσετε τις φιλοδοξίες σας, αρκεί να παραμείνετε σταθερά γειωμένοι στο έδαφος και πρακτικοί στην προσέγγισή σας. Χαρακτηριστικά που θα σας βγουν αρκετά εύκολα τώρα.

Η ικανότητά σας να συνεργάζεστε και να αισθάνεστε άνετα με τα στοιχεία της εξουσίας θα είναι δυνατή τώρα. Αυτό σε συνδυασμό με την ικανότητά σας να αγκαλιάσετε τη δική σας εξουσία και να πάρετε σταθερές αποφάσεις. Αυτή είναι μια εποχή που θα αισθάνεστε πιθανότατα γειωμένοι και θα ασχολείστε με τα προβλήματά σας με έναν πρακτικό και αποφασιστικό τρόπο. Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Η ενέργειά σας μπορεί να είναι πιο σοβαρή από την επιθυμία σας για έξω.Αλλά ακόμα κι αν είστε σε διάθεση για πάρτι, θα είναι πιο εύκολο να αναγνωρίζετε ρεαλιστικά τα όριά σας και να μην το παρακάνετε. Εάν περιμένατε την κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσετε ή να κάνετε πραγματικότητα ένα έργο ή ένα σχέδιο που έχετε οργανώσει (ή που θέλετε να οργανώσετε), αυτή μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή.

Η τελική δρομολόγηση ή η πραγματοποίηση μπορεί να συμβεί τώρα, μπορεί και όχι, αλλά θα μπορέσετε να κάνετε τουλάχιστον κάποια σημαντικά βήματα. Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia