Αστρολογία 06/09 Επιτελους θα Ξεκολλήσουμε

sxeseis-sagapw

Αστρολογία Κρόνος σε Ορθή Πορεία 06/09

Ο Κρόνος ετοιμάζεται να κάνει στροφή στην πορεία του, για να γυρίσει ορθόδρομος στις 6 Σεπτεμβρίου! Πρόκειται για τη δυναμική επάνοδο, του πλανήτη της ευθύνης και του ρεαλισμού.

Όταν επιστρέψει σε ορθή πορεία, πολλά πράγματα και καταστάσεις θα αρχίσουν να ανακτούν ταχύτητα και να σημειώνουν πρόοδο!

Μετά από μια μακρά θερινή περίοδο με πολλούς πλανήτες σε ανάδρομη πορεία, θα έχετε παρατηρήσει ότι πολλοί τομείς αρχίζουν πλέον να εξελίσσονται. Αυτό οφείλεται στην επιστροφή του Ερμή και του Άρη σε ορθή πορεία ήδη. Η επικείμενη στροφή του Κρόνου θα είναι ιδιαίτερα αισθητή και δυναμική!

zodia-taro-45

Όταν κινείται ανάδρομος ο πλανήτης της αυστηρότητας, μειώνει τον συνήθη ρυθμό δράσης. Αυτό δίνει σε όλους το περιθώριο να ανασκοπήσουν τις κινήσεις τους και να οργανωθούν καλύτερα. Επιπροσθέτως, ο Κρόνος μέσα από τον Αιγόκερω κυβερνά τις δομές της ζωής σας και σας επιτρέπει να ορίσετε τα όριά σας.

Το σημείο που βρίσκεται ο Κρόνος στον προσωπικό σας αστρολογικό χάρτη, είναι αυτό που χρειάζεται περισσότερη επεξεργασία, για να αποφύγετε να νιώσετε περιορισμένοι με οποιονδήποτε τρόπο. Όταν ο Κρόνος μετακινείται ενώ είναι ανάδρομος – και αυτό αντανακλάται στον προσωπικό σας χάρτη – ο ανάδρομος κύκλος του είναι η πιο δύσκολη φάση της μετακίνησης.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αστρολογία Κρόνος σε Ορθή Πορεία 06/09

Όταν ο Κρόνος πραγματοποιεί μια δύσκολη μετάβαση, τυπικά θα διανύσει τρεις φορές την ίδια πορεία σε διάστημα σχεδόν ενός χρόνου. Μία από αυτές, τυπικά θα είναι ανάδρομη. Ετησίως, ο Κρόνος πορεύεται ανάδρομος για σχεδόν τέσσερεις μήνες. Φέτος γύρισε ανάδρομος στις 17 Απριλίου.

Η επιστροφή του πλανήτη των δομών σε ορθή πορεία, αποτελεί ευχάριστη είδηση για θέματα και καταστάσεις που είχαν βαλτώσει ή ήταν άκαρπα – τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Ο Κρόνος μπορεί να θεωρηθεί ο έλεγχος ρεαλισμού σε πολλές πτυχές της ζωής αλλά και του παγκόσμιου σκηνικού.

zwdia

Αστρολογία Κρόνος σε Ορθή Πορεία 06/09

Είναι βέβαιο ότι θα δείτε την πρακτική αντανάκλαση ανά τον κόσμο, καθώς οι καταστάσεις θα αλλάζουν και πάλι με δυναμικό τρόπο. Όσο ο Κρόνος ήταν ανάδρομος, πολλά προβλήματα είχαν υποκειμενική χροιά γιατί ήταν νεφελώδη και δύσκολα στην κατανόησή τους. Με τη στροφή του σε ορθή πορεία, θα δώσει σε αυτές τις καταστάσεις λύσεις αλλά και προωθητική κίνηση!

Ο Κρόνος είναι ιδιαίτερα ισχυρός μέσα στον Αιγόκερω, γιατί είναι η έδρα του. Τόσο η θέση του όσο και η κυριαρχία του μέσα στον Αιγόκερω, μπορεί να καταστήσουν αυτή την περίοδο κάπως δυσχερή… Πολλοί άνθρωποι θα νιώσουν το βάρος της ηλικίας τους, των ευθυνών και των προσωπικών τους ορίων.

zwdia

Αστρολογία Κρόνος σε Ορθή Πορεία 06/09

Ο πατέρας των Ολύμπιων θεών θα διασχίζει αυτό το «χωρίς φιοριτούρες» ζώδιο, σχεδόν μέχρι τα τέλη του 2020. Όσοι έχετε Κύριους πλανήτες (Κριό, Καρκίνο, Ζυγό) μεταξύ 1-11 μοίρες, θα λάβετε μεγαλύτερη πίεση από τώρα και μέχρι τα τέλη του Δεκέμβρη που ο Κρόνος θα κινείται ορθόδρομος.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia