Αστρολογία 07/01-03/02 Το Ταξίδι της Αγαπης

erwtikes-provlepseis-deytera-9-6-14-zwdia

Αστρολογία η Αφροδίτη στον Τοξότη

7 Ιανουαρίου – 3 Φεβρουαρίου, 2019

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη, η κοινωνική ζωή λάμπει σαν φωτιά στην παραλία. Είναι ένας κύκλος αφθονίας και γιορτής. Ο Τοξότης μας βγάζει από τις μικρές φούσκες μας. Ο Τοξότης είναι πνευματώδης, ζωηρός, αυθόρμητος, ανέμελος.

Η περιπέτεια είναι η θεραπεία για την ανησυχία του Τοξότη. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδος για τους Τοξότες, όπως και για τους Κριούς και τους Λέοντες. Οι υπόλοιποι απορροφούμε τη φωτεινότητά σας με ευχαρίστηση!

zodia-taro-45

Όταν οι πλανήτες διελαύνουν από τον Τοξότη, η παιδική αθωότητα φουσκώνει και χαζογελά. Αν η Αλήθεια βρίσκεται κάπου κρύα ή σκοτεινά ή απομονωμένα, ο Τοξότης καλπάζει στο κοντινότερο αστέρι. Αυτή την εποχή θα πρέπει να αντισταθούμε να τραπούμε σε φυγή όταν προκύπτουν κοινωνικά εμπόδια. Στον Τοξότη αρέσει να κόβει δρόμο, αλλά στο τέλος ποτέ αυτός δεν καταλήγει να είναι συντομότερος. 

Η Αφροδίτη στον Τοξότη εξετάζει τη θέλησή μας να μάθουμε από τα λάθη μας, όπως και τις δυνατότητες μας για πνευματική επέκταση. Μαζί μπορούμε να διαγράψουμε τα ψυχολογικά συμπλέγματα που μας αποτρέπουν να ζήσουμε αυθεντικά. Δώστε προσοχή στην συνεχή άφιξη δασκάλων.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αστρολογία η Αφροδίτη στον Τοξότη

Σκεφτείτε τον Τοξότη ως πρόδρομο του Αιγόκερω. Ο Τοξότης είναι αυτός που μας προετοιμάζει για την τέχνη και την αρχιτεκτονική του Αιγόκερω. Πριν περάσουμε στο βασίλειο της γης, πρέπει να γίνουμε η δική μας πηγή φωτός.

Είναι καιρός για μια έγχυση ευτυχίας. Σημαδέψτε ψηλότερα, μακρύτερα, τραβήξτε τη χορδή του τόξου σας και μετά βρείτε το άκρο, το όριο, το σύνορο. Εκεί είναι η πύλη για τα εδάφη του Αιγόκερω, τα σύνορα της κοινής λογικής, τους αυτοελέγχου, της πειθαρχίας. Βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και την περιπέτεια. 

chartomantia-098

Αστρολογία η Αφροδίτη στον Τοξότη

Το πρωί της 18ης Ιανουαρίου θα είναι όμορφο και λαμπερό –η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό και χαρίζει σωματική και σεξουαλική ενέργεια. Ωστόσο, αργότερα, το βράδυ, ο Ήλιος στον Αιγόκερω σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί τότε. Αυτό που θέλω πολύ να σας πω είναι για την 20η Ιανουαρίου –τι Μέρα!

Πρώτα, ο Ήλιος μπαίνει στον Υδροχόο, γεγονός αρκετά τρελό από μόνο του. Το βράδυ, η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Μια ώρα μετά, έχουμε μια έκλειψη της Σούπερ Σελήνης στον Λέοντα –θα δούμε πώς θα πάει!!

taro-6-9

Αστρολογία η Αφροδίτη στον Τοξότη

Στις 22 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη θα είναι σε σύνοδο με τον Δία στον Τοξότη –πιστεύω ότι αυτή θα είναι μία από τις καλύτερες μέρες του κύκλου. Η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω μια μέρα μετά τη Νέα Σελήνη / τη κινεζική Πρωτοχρονιά!

Αυτός ο κύκλος είναι η ιδανική εποχή για ταξίδια. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να φύγετε, επεκταθείτε μέσα σας μαθαίνοντας όμορφα, νέα πράγματα. Δεν χρειάζεται να βγείτε καν από το σπίτι. Πάρτε ένα νέο βιβλίο. Χορέψτε στο σαλόνι σας! Τραγουδήστε μέχρι να κλείσει η φωνή σας! Ενώ η Αφροδίτη είναι στον Τοξότη, είναι πρωινό αστέρι. Ψάξτε τη την αυγή στην ανατολή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988