Αστρολογία 07-08/02 Τώρα είναι η ώρα να κάνετε κάτι που σχεδιάζατε από καιρό

erwtiko-savvatokyriako-zwdia-13-15-6

Αστρολογία 07 Φεβρουαρίου – Η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό (έως τις 04 Μαρτίου) .

Αστρολογία  : Το στυλ διαχείρισης των σχέσεων σας, των οικονομικών, των πόρων και των αξιών σας τώρα παίρνει μια στάση αυτοπεποίθησης, αμεσότητας και την επιδίωξη της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας.

Οι παρορμητικές αγορές μπορεί να είναι μεγαλύτερος πειρασμός από ότι συνήθως. Οπότε να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά ό,τι κι αν είναι αυτό που θέλετε!

Ο τρόπος αλληλεπίδρασής σας μπορεί να γίνει κάπως πιο άμεσος, ανοικτός ή ερωτικός κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης.

zodia-taro-45

Μπορεί να έχετε ευκαιρίες να αποκτήσετε περισσότερα χρήματα γρήγορα και άνετα… και να τα ξοδέψετε, επίσης! Μπορεί, επίσης, να είστε πιο ανοικτοί στο να δοκιμάσετε νέα πράγματα στους τομείς των οικονομικών, των σχέσεων, των αλληλεπιδράσεων και των αξιών σας. Οι νέες ιδέες μπορεί να σας μεταφέρουν σε ανεξερεύνητο έδαφος.

Αυτό το έδαφος μπορεί να είναι φιλόξενο ή όχι, ανάλογα με το πόσο άνετα νιώθετε με την αλλαγή. Αλλά αυτό μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να βγείτε από ένα τέλμα στις επηρεασμένες περιοχές. Αυτή μπορεί να είναι επίσης μια καλή περίοδος για να γιορτάσετε και να εκτιμήσετε τον εαυτό σας γι’ αυτό ακριβώς που είστε, ένα μοναδικό άτομο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Αστρολογία 08 Φεβρουαρίου – Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (07:46 στους Ιχθύς / Καρκίνο)

Αστρολογία  : Σήμερα και μέχρι και μερικές ημέρες πριν και μετά τη διέλευση αυτή τα πράγματα μπορεί να μοιάζουν σαν να αρχίζουν να βγάζουν νόημα. Αυτά που διαβάζετε, ακούτε και παρατηρείτε μπορεί να φαίνονται πιο ξεκάθαρα και η ικανότητά σας να τα εκφράσετε με λέξεις θα ρέει πιο εύκολα.

Μπορεί να εντοπίσετε και να καταλάβετε πώς να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία, τις δεξιότητες, τα ικανότητες και τις ιδέες. Αυτά μπορούν να σας προωθήσουν πιο κάτω στη διαδρομή σας, προς όποιον προορισμό κι αν έχετε επιλέξει να πάρετε. Ωστόσο, ένας έλεγχος της πραγματικότητας για το αν θα πρέπει να πραγματοποιήσετε αυτές τις ιδέες θα ήταν συνετός. Γράψτε τις καλύτερες ιδέες σας για να τις σκεφτείτε αργότερα.

Αυτή είναι η πρώτη από τις τρεις διελεύσεις αυτής της όψης: 08 Φεβρουαρίου, 26 Φεβρουαρίου, 21 Μαρτίου.

zwdia-tarw-zodia-19

Αστρολογια 08 Φεβρουαρίου – Ο Άρης βγαίνει εκτός ορίων (24:55 στον Τοξότη έως 10:53 στον Αιγόκερω, εκτός ορίων έως τις 03 Μαρτίου)

Αστρολογία  : Ο Άρης βγαίνει από τα όρια για περίπου 3,5 εβδομάδες. Κατά την περίοδο αυτή μπορεί να συναντήσετε νέες εμπειρίες που σχετίζονται με το θάρρος, την επιθετικότητα ή την ανάληψη δράσης. Μπορεί επίσης να σχετίζονται και με την έκφραση του πάθους, του θυμού και της αμεσότητάς σας. Για παράδειγμα, μπορεί να εμπνευστείτε να υπερασπιστείτε έναν σκοπό.

Μπορεί να αποφασίσετε ότι τώρα είναι η ώρα να κάνετε κάτι που σχεδιάζατε από καιρό και απλά περιμένατε την κατάλληλη στιγμή. Ή μπορεί να διαπιστώσετε ότι χάνετε πιο εύκολα την ψυχραιμία σας απ’ ότι συνήθως. Ή μπορεί να μην έχετε την υπομονή και να προσπαθήσετε να πιέσετε ένα θέμα, το οποίο δεν θα εξελιχθεί προς όφελός σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Αστρολογία 07-08/02 Τώρα είναι η ώρα να κάνετε κάτι που σχεδιάζατε από καιρό

Πρέπει να προσέξετε και τις λιγότερο εποικοδομητικές πλευρές του Άρη, επίσης. Για παράδειγμα, η τολμηρή δράση μπορεί να γίνει απερισκεψία αν δεν εξισορροπηθεί με σοφία, με ρεαλιστικές προσδοκίες και με συνειδητοποίηση των συνεπειών με τις οποίες θα χρειαστεί να ζήσετε έπειτα.

Ο θυμός και η απογοήτευση μπορεί να φουντώνουν πιο εύκολα ή πιο έντονα. Αυτά είναι ίσως καλύτερο να εκφράζονται με εποικοδομητικούς τρόπους που δεν αφήνουν στάχτες και ερείπια πίσω σας.

Το ένστικτό σας μπορεί να είναι καλά συντονισμένο αυτή την περίοδο. Μπορεί να πιάνει τα μακρινά ή διακριτικά σήματα και να τα μεταφέρει στις παρορμήσεις σας, γεγονός που μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να κάνετε πράγματα χωρίς πολλή συνειδητή προνοητικότητα.

chartomantia-098

Αστρολογια 07-08/02 Τώρα είναι η ώρα να κάνετε κάτι που σχεδιάζατε από καιρό

Αυτό μπορεί να μοιάζει συναρπαστικό ή ενεργητικό. Μην ξεχνάτε όμως ότι θα πρέπει να ζήσετε με τα αποτελέσματα των πράξεων σας. Αν δείτε, λοιπόν, ότι αυτό σας δημιουργεί προβλήματα, μπορεί να είναι καλύτερο να επιβραδύνετε τα πράγματα λίγο. Ωστε να σκεφτείτε ένα καλύτερο σχέδιο δράσης πριν κάνετε κάτι.

Είναι επίσης πιθανό να μην παρατηρήσετε πολλά πράγματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Δεν μπορούν όλοι να προσαρμοστούν στην ενέργεια του Άρη ενώ είναι εκτός ορίων, αν και μπορεί να την παρατηρήσετε στους άλλους γύρω σας. Ή, η εμπειρία σας από αυτή την ενέργεια του Άρη θα μπορούσε να είναι πιο διακριτική και θα πρέπει να επικεντρωθείτε για να την καταλάβετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης τροχιάς εκτός ορίων, ο Άρης βγαίνει μετά βίας, αποκλίνει μόνο κατά 23:40 μοίρες Νότια. Δηλαδή μόνο 16 λεπτά πάνω από το σημείο εκτός ορίων.

Είναι πιθανό, αντί να νιώσουμε την πλήρη επίδραση του κακού Άρη, να νιώσουμε πιο ενοχλημένοι, ταραγμένοι, ανυπόμονοι ή να λαχταράμε την ελευθερία μας.

Βρείτε εποικοδομητικούς τρόπους να διοχετεύσετε αυτή την ενέργεια, ώστε να αποφύγετε ή να μειώσετε τις υπερβολικές ή παρορμητικές αντιδράσεις.

Διαβαστε στο Ερωτικό Ωροσκοπιο Αφροδιτης τις προβλέψεις για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA