Αστρολογία 07-08/09 Οι στενές σχέσεις σε βαθύτερο επίπεδο

erwtikes-provlepseis-savvato-10-5

Αστρολογία  07 Σεπτεμβρίου – Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (20:47στους Παρθένο / Αιγόκερω) .

Αστρολογία   : Οι στενές τετ–α–τετ διασυνδέσεις με τους άλλους (στενούς φίλους, εραστές, συνεταίρους όλων των ειδών) θα έχουν την τάση να κλίνουν προς ένα βαθύτερο, πιο έντονο επίπεδο τώρα.

Αντί να κάνετε αυτόματα το διπλωματικό, «καλό» πράγμα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι είναι πιο ικανοποιητικό να εκφράζετε τα αυθεντικά συναισθήματά σας.

Μπορεί να είναι δυνατό τώρα να συνδεθείτε με τους άλλους σε βαθύτερο επίπεδο, ενώ εξακολουθείτε να διασφαλίζετε πως τα συμφέροντά σας είναι εξίσου ισορροπημένα με τα δικά τους.

zodia-taro-45

Αστρολογία  07 Σεπτεμβρίου – Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (20:47στους Παρθένο / Αιγόκερω) .

Το κόλπο είναι να το κάνετε αυτό χωρίς να προσπαθείτε να ελέγξετε ή να κυριαρχήσετε πάνω στον άλλο και μπορεί να είναι ευκολότερο να αποφύγετε αυτές τις παγίδες τώρα. Μπορεί να κάνετε μερικές βαθιά στενές συνδέσεις τώρα.

Οικονομικές συναλλαγές θα πάνε επίσης ομαλά, αν και είναι καλό να επιβεβαιώσετε ξεκάθαρα ότι και οι δύο θέλετε τα ίδια πράγματα. Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

 

Αστρολογία  07 Σεπτεμβρίου – Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα (17:23 στους Παρθένο / Ιχθύες)

Αστρολογία : Εμπνευσμένη σκέψη, φαντασία, ευφάνταστες ιδέες και ζωηρά όνειρα είναι πιθανά κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης.

Αυτό μπορεί να φέρει τεράστια δημιουργικότητα με έμπνευση και μαγικές ιδέες (φροντίστε να τις γράψετε για να τις αναπτύξετε αργότερα).

Ο τρόπος που επικοινωνείτε μπορεί να είναι ασυνήθιστα διαισθητικός και εμπνευσμένος τώρα. Ωστόσο, μπορεί επίσης οι αντιλήψεις σας για την πραγματικότητα είναι λίγο εκτός. Να χρωματίζονται από ευσεβείς πόθους και παράλογα συμπεράσματα.

Εμπιστευτείτε έναν φίλο ή σύμβουλο για να σας βοηθήσει να δείτε την πραγματικότητα, ειδικά εάν προσπαθείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτή τη στιγμή. Φροντίστε, όμως, να εξερευνήσετε τις μη ορθολογικές ή άλογες σκέψεις σας, καθώς το πέπλο ανάμεσα στο συνειδητό και το ασυνείδητο μυαλό λεπταίνει τώρα. Μπορείτε να μάθετε πολλά παρακολουθώντας τις σκέψεις και τις αντιλήψεις σας. Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

δωρεάν-προβλέψεις

Αστρολογια  08 Σεπτεμβρίου – Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία (15:41 στους Παρθένο / Τοξότη)

Αστρολογια  : Μπορεί να εμπνευστείτε να επεκταθείτε πολύ πέρα από τα συνηθισμένα όρια σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αυτό, βέβαια, δεν είναι σίγουρο ότι θα λειτουργήσει με τον τρόπο που ελπίζατε ότι θα συμβεί. Μπορεί να είναι μια στιγμή πρόκλησης.

Θα αποφασίσετε ότι τώρα ήρθε η ώρα να προχωρήσετε πέρα από τους σημερινούς σας ορίζοντες και να δώσετε την τελική ώθηση. Προς κάτι που πιστεύετε πως θα σας φέρει την ευτυχία, προς την εκπλήρωση και την ευημερία.

Το πόσο επιτυχείς θα είστε, μάλλον θα εξαρτηθεί από το πόσο έτοιμοι θα είστε γι’ αυτό που θα επακολουθήσει. Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Η κρίση σας και η ικανότητά σας να βλέπετε τα πράγματα αντικειμενικά και ρεαλιστικά μπορεί να είναι λίγο «εκτός» κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Δεδομένου ότι οι ελπίδες και τα ιδανικά σας μπορεί να στρεβλώνουν το τι είναι πραγματικά δυνατό.

Μπορεί να είναι εύκολο να υπερεκτιμήσετε τα αποτελέσματα που οραματίζεστε. Μπορεί εξίσου να υποτιμήσετε τον όγκο της εργασίας που απαιτείται για να διατηρήσετε το όνειρό σας και να το αποτρέψετε από το να είναι απλά ένα πυροτέχνημα. Προσπαθήστε να αποφύγετε την υπερβολική αυτοπεποίθηση και να δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε (συμπεριλαμβανομένων και αυτών στον εαυτό σας).

Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098