Αστρολογία 07-13/10 Μέχρι το κουτάκι με το δακτυλίδι…

alitheies-gamoy

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη.

Αστρολογία : Τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, ο ρωμαλέος Κρόνος από τον Αιγόκερω θα συγκρουστεί με τον ακριβοδίκαιο Ήλιο από τον Ζυγό!

Η ηλιακή ισχύ από τα εδάφη του Ζυγού, προάγει την αντικειμενικότητα. Σας βοηθά να βλέπετε όλες τις πλευρές σε κάθε δοθείσα διαφωνία. Αλλά όπως υποστηρίζει η γνωστή έκφραση: «Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος»!

Κάθε προσπάθεια να φανείτε ανώτεροι ή αμέτοχοι, μπορεί να εγείρει έριδες σε όλο το φάσμα των βαθμίδων. Όλοι θα απαιτούν ξεκάθαρη απάντηση: Είστε μαζί τους ή εναντίον τους;

zodia-taro-45

Αυτή η συγκυρία μπορεί να αναγκάσει κάποιους να κάνουν δύσκολες επιλογές. Από το να απέχουν του ομαδικού πνεύματος, μέχρι να συγκατανεύσουν για χάρη του συνόλου. Πραγματικά, εναπόκειται στον καθένα σας ατομικά να αποφασίσετε τι θεωρείτε πιο σημαντικό!

Ίσως να υπάρχει κάποιος τρόπος να επεξεργαστείτε τα ανάμικτα συναισθήματα. Μπορεί αυτός να είναι ο εκτενής διάλογος με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη… Και να συνεχίσετε να αναλύετε τις θέσεις σας η κάθε πλευρά!

Αυτή η «αλλοπρόσαλλη» εποχή, θα συνοδευτεί με μια πρόσθετη νότα σεξουαλικής έλξης από την Τρίτη 8 Οκτωβρίου. Η λάγνα Αφροδίτη ενδύεται τα πιο πικάντικα πλουμίδια της, για να περάσει στα εδάφη του Σκορπιού μέχρι την 1η Νοεμβρίου. Για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, φροντίστε να διατηρήσετε μια ακλόνητη πολιτική στα προσωπικά σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη.

Αυτή δεν είναι κατάλληλη περίοδος για να πυροδοτήσετε οχλαγωγίες – ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής σας. Αρκεί μια μυστηριώδης φωτογραφία με ένα μονόπετρο, είτε υπονοούμενα για μια πιθανή «φάση» που ίσως να μην υφίσταται καν… Ή μήπως υφίσταται;

Κρατήστε τα τεκταίνοντα στη ζωή σας για τον εαυτό σας. Ας είναι ένα γαργαλιστικό μυστικό, ανάμεσα σε εσάς και τον όποιο εμπλεκόμενο. Τούτου λεχθέντος, μην το φτάσετε στο άλλο άκρο: Η υπερβολική μυστικοπάθεια μπορεί να λειτουργήσει αντίθετα. Αν τρέφετε ένα ενδιαφέρον, αφήστε κάποιες νύξεις που θα αντιληφθεί το αντικείμενο του πόθου σας!

Τα ζευγάρια μπορούν να κάνουν ακόμη πιο στιβαρή τη σχέση τους, στη διάρκεια αυτού του κύκλου κατάκτησης. Αλλά να είστε προσεκτικοί, αν σκέφτεστε να το φτάσετε μέχρι το κουτάκι με το δακτυλίδι… Τα επίπεδα της εμπιστοσύνης, πρέπει να είναι εξίσου υψηλά με αυτά του πόθου σας!

tarw-taro-xartomanteia

Μια ακόμα προειδοποίηση έχουν για εσάς τα άστρα, με την παρουσία της Αφροδίτης στον Σκορπιό: Το πράσινο τέρας της ζήλιας μπορεί να κάνει επανειλημμένες εμφανίσεις. Φυσικά και μπορείτε να αφήσετε κάτι για τη φαντασία. Αλλά κινήσεις που θα κεντρίσουν τη ζήλια; Μην σκεφτείτε καν να εμπλακείτε σε κάτι τέτοιο!

Μια εξαίρεση έναντι όλων αυτών των προτροπών για χαμηλούς τόνους, θα αποτελέσει η Κυριακή 13 Οκτωβρίου. Η Πανσέληνος θα φωτίσει τον ουρανό, από τα εδάφη του φανταχτερού Κριού.

Κραυγάστε, στροβιλιστείτε, δώστε στον εαυτό σας το ελεύθερο να προβληθεί χωρίς ντροπές!

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη.

Τι επεξεργάζεστε από τις αρχές Απριλίου, που αναδύθηκε η αντίστοιχη Νέα Σελήνη στον Κριό;

Αν είναι έτοιμο για ευρύτερη γνωστοποίηση, οι μέρες γύρω από τον Κυριακή είναι ιδανικές για να το αποκαλύψετε. Ακόμα κι αν βρίσκεται στο στάδιο των δοκιμών με την ομάδα σας, θα σας βοηθήσει να λάβετε κάποιες επικυρώσεις!

Να έχετε υπόψιν σας ότι η δεκτικότητα του κοινού, δεν θα είναι το μόνο καίριο σημείο αυτής της Πανσελήνου. Η επιρροή της θα σας προκαλέσει να βγάλετε τον πλέον αυθεντικό και εκπληκτικό εαυτό σας στην επιφάνεια.

Θέλετε πραγματικά να κερδίσετε περισσότερη αγάπη; Αφήστε χώρο στη σκηνή, για να λάμψουν κι άλλοι επίδοξοι πρωταγωνιστές!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Παράλληλα, ο ορμητικός Κριός μπορεί να πυροδοτήσει το νευρικό σας σύστημα αυτό το σαββατοκύριακο. Νιώθετε να προκαλείται η υπομονή σας; Στραφείτε σε έναν σάκο του μποξ, μιλήστε με ένα έμπιστο και πιο συγκροτημένο άτομο, ουρλιάξτε με ένα μικρόφωνο καραόκε. Ό,τι κι αν κάνετε, σε καμία περίπτωση μην κλιμακώσετε εντάσεις ή χάσετε το μέτρημα στα ποτά που έχετε παραγγείλει!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia