Αστρολογία 08-10/01 Οι σκέψεις σε σύγκρουση με τα συναισθήματα

gynaika-lewn-kalytera-xaraktiristika

Αστρολογία 08 Ιανουαρίου – Ο Δίας σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης (08:26 στον Αιγόκερο) .

Αστρολογία : Θα νιώθετε αυτή την επιρροή για έναν μήνα πριν και μετά την ημερομηνία αυτή. Αλλά σήμερα φτάνει στο αποκορύφωμα της.

Είναι ώρα να κοιτάξετε τους στόχους, τις φιλοδοξίες, τις πεποιθήσεις, τις αρχές σας και τους τρόπους με τους οποίους επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, κυριολεκτικά ή μεταφορικά.

Είναι ώρα να απορροφήσετε και να ενσωματώσετε τη γνώση και τη φιλοσοφία που έχετε μαζέψει τα τελευταία τέσσερα χρόνια (από τότε που Δίας πέρασε τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης).

zodia-taro-45

Θα επωφεληθείτε επίσης από την απαλλαγή παλιών πεποιθήσεων και απόψεων που έχουν τελματώσει ή έχουν ξεπεράσει την χρησιμότητά τους. Αν ψάξετε προσεκτικά, θα δείτε ένα πνευματικό στοιχείο στις σχέσεις και τις αλληλεπιδράσεις σας.

Η πνευματικότητα σε αυτό το πλαίσιο μπορεί να σημαίνει θρησκευτικές πεποιθήσεις. Οι οποίες λειτουργούν ως εσωτερικό σύστημα υποστήριξης, ή την αίσθηση ανώτερων δυνατοτήτων ή μια γενικότερη οπτική που σας δείχνει ότι είστε μέρος κάποιου μεγαλύτερου πλαισίου από τον εαυτό σας.Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις

Αστρολογία 10 Ιανουαρίου – Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή (19:49 στον Αιγόκερω)

Αστρολογία : Κατά τη διάρκεια αυτής της όψης, η αίσθηση του εαυτού και του σκοπού σας, μπορεί να συγχωνευτεί με αυτά που πιστεύετε, αντιλαμβάνεστε και λέτε. Από τη μία πλευρά, αυτό μπορεί να κάνει για την εύκολη ροή των ιδεών και την επικοινωνία μέσα από το μυαλό σας στον εξωτερικό κόσμο.

Μπορεί επίσης να αυξηθεί η αντίληψη και η παρατήρηση του κόσμου γύρω σας, καθώς τα αρχειοθετείτε όλα μέσα στην εσωτερική βάση δεδομένων σας. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας λίγο σιωπηλό. Μπορεί να σας είναι πιο δύσκολο να διαχωρίσετε την αίσθηση του εαυτού από τις αντιλήψεις και τις ιδέες σας αρκετά, έτσι ώστε να βρει τις λέξεις για να τις εκφράσετε επαρκώς.Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G Οι Σύντροφοι θα πουν τις αλήθειες τους

μελλοντολόγος

Σε αυτή την περίπτωση, απλά παρατηρήστε και αφεθείτε στη ροή, οι λέξεις θα έρθουν αργότερα. Μπορεί επίσης να είναι μια εποχή που δεν είναι εύκολο να είστε αντικειμενικοί. Ειδικά για τον εαυτό σας και το πώς φέρετε τον εαυτό σας στον κόσμο γύρω σας. Μοιάζει σαν το Είναι σας να εκφράζει αυτόματα και να θέτει σε κίνηση τα πράγματα που σκέφτεστε, αντιλαμβάνεστε και θέλετε να πείτε.

Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε πως η αίσθηση του εαυτού σας λάμπει αβίαστα. Αλλά αν οι σκέψεις σας και οι αντιλήψεις σας είναι σε σύγκρουση με άλλα μέρη σας (π.χ., τα συναισθήματα, τις ανάγκες, την αντικειμενικότητα σας). Τότε μπορεί να είναι μια εποχή που ενεργείτε υπερβολικά γρήγορα με παρωπίδες. Προσπαθήστε για την ισορροπία και την ειλικρίνεια του εαυτού σας πριν ενεργήσετε.Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G Οι Σύντροφοι θα πουν τις αλήθειες τους

xartomanteia

Στην περίπτωση του Ερμή, οι αντιλήψεις, η επίγνωση, οι ιδέες και η ικανότητά σας να εκφράζετε με λόγια τις σκέψεις σας μπορεί να έχουν έντονη επιρροή, να είναι ιδιαίτερα ξεκάθαρα ή ευθεία. Προτείνεται να χρησιμοποιήσετε σοφία και κριτική ικανότητα, καθώς η υπερβολή στο πνεύμα μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες.

Η κορύφωση αυτής της περιόδου είναι όταν ο Ερμής θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Ήλιο εντός των 17 λεπτών του τόξου (ή ενός βαθμού). Αυτό θα διαρκέσει για 14-20 ώρες όσο ο Ερμής είναι ορθόδρομος ή 5-8 όταν είναι ανάδρομος.

Η περίοδος αυτή ονομάζεται Cazimi, που σημαίνει «στην καρδιά του Ήλιου». Όταν οποιοσδήποτε πλανήτης είναι στο Cazimi, λέγεται ότι είναι ασυνήθιστα ισχυρός. Είναι στο μάτι της καταιγίδας και μπορείτε να τον εκμεταλλευτείτε για σημαντικότερα αποτελέσματα (καλύτερα ή χειρότερα).Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra