Αστρολογία 09/06 Ασυνείδητες παρορμήσεις και επιθυμίες

genia-paidiwn-indigo

Αστρολογία 09 Ιουνίου – Η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους (έως τις 03 Ιουλίου)

Αστρολογία : Σχέσεις, οικονομικά, πόροι και αξίες αποκτούν έναν αέρα περιέργειας, επικοινωνίας και εξυπνάδας.

Είναι η ιδανική εποχή για να συζητήσετε, να σκεφτείτε και να δημιουργήσετε στρατηγικές για τη βελτίωση αυτών των τομέων ή για να τους κάνετε περισσότερο ευχάριστους.

Μπορεί να γίνετε ιδιαίτερα περίεργοι, ερωτύλοι ή χαλαροί τώρα –σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που μπορεί να παρασυρθείτε από επιφανειακά πράγματα.

zodia-taro-45

Αστρολογία 09 Ιουνίου – Η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους (έως τις 03 Ιουλίου)

Αυτό μπορεί να είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή από μια πιο έντονη ή δεσμευτική κοινωνική δραστηριότητα. Μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανταλλάξετε ιδέες και πληροφορίες με τους άλλους, ειδικά σε κοινωνικό πλαίσιο. Η κοινωνικοποίηση και η δικτύωση με τους άλλους είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτής της όψης.

Αυτή μπορεί επίσης να είναι ιδανική στιγμή για να διαπραγματευτείτε συμβόλαια και συμφωνίες σε αυτή την ατμόσφαιρα της ανταλλαγής πληροφοριών. Απλώς μη ξεχνάτε ότι άλλο είναι να χρησιμοποιείτε τη γοητεία και το χιούμορ σας για να επηρεάσετε την κατεύθυνση της συζήτησης και άλλο να προσπαθείτε να χειραγωγήσετε με αυτά τους άλλους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αστρολογία 09 Ιουνίου – Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (18:41 στους Διδύμους / Ιχθύς)

Τα ιδανικά σας, οι ελπίδες και οι ευσεβείς σας πόθοι μπορεί να φαντάζουν λίγο υπερβολικά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, κάνοντας σας επιρρεπείς στην απογοήτευση. Μπορεί να θέλετε μια φαντασίωση ή ένα όνειρο σας να γίνει πραγματικότητα τόσο πολύ, που να αποσυνδεθείτε από την πραγματικότητα.

Μόνο και μόνο για να διαπιστώσετε ότι το εμπόδιο υπηρετούσε ένα θετικό σκοπό τελικά. Η φαντασία σας μπορεί να είναι πολύ ενεργή τώρα, αλλά δεν θα είναι εύκολο να ελεγχθεί ή να εξισορροπηθεί με την πραγματικότητα.

Ωστόσο, μπορεί να είναι μια πολύ δημιουργική περίοδος, αν είστε σε θέση να αξιοποιήσετε αυτή τη φαντασία για παραγωγική χρήση. Ασυνείδητες παρορμήσεις και επιθυμίες μπορεί να αναδυθούν ιδιαίτερα κοντά στην επιφάνεια.

chartomantia-098

Αστρολογια 09 Ιουνίου – Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (18:41 στους Διδύμους / Ιχθύς)

Οπότε Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις κρυφές δυνάμεις που σας οδηγούν (και ίσως στρεβλώνουν την άποψή σας για τον κόσμο γύρω σας). Πνευματικά, μπορεί να ανακαλύψετε ότι η λαχτάρα σας για την φώτιση δεν είναι η απλή διαδρομή που ελπίζατε, αλλά μπορεί να είναι εξίσου πολύτιμο (αν και απογοητευτικό) να ανακαλύψετε ποια δεν είναι η καλύτερη διαδρομή για εσάς.

Συναισθηματικά μπορεί να αισθάνεστε λίγο καταβεβλημένοι, αποθαρρυμένοι ή σε σύγχυση. Στη θετική πλευρά, έχετε την ευκαιρία να παρατηρήσετε ένα βαθύτερο μέρος σας, το οποίο είναι συνήθως καμουφλαρισμένο πίσω από τις αποσπάσεις της καθημερινής ζωής. Υπάρχει τεράστια δημιουργική, πνευματική και θεραπευτική δυνατότητα για να βρεθεί από την ακρόαση και την εργασία με τις εσωτερικές φωνές από αυτά τα βάθη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot