Αστρολογία 09-15/09 Μια επαναστατική εξέλιξη

mikri-epanastasi

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Αστρολογία : Αλήθεια, ξέρετε πόσο είναι το «υπερβολικό»;

Αυτή την εβδομάδα δεν θα αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο μέτρησης το ένστικτό σας, ούτε καν η επικρατούσα άποψη!

Γι’ αυτό ευθύνεται ο χορός των πλανητών, που θα σχηματίσουν μια σειρά περίπλοκων όψεων… Καλύτερα να παραμερίσετε κάθε μέσο στάθμισης και κάθε διαδικτυακή αναφορά!

zodia-taro-45

Την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας της συσκότισης σχηματίζουν την ετήσια αντίθεσή τους. Όπως όταν ανάβει ένα φως μέσα στην ομίχλη, θα είστε σε θέση να βλέπετε μόνο ό,τι βρίσκεται μπροστά στη μύτη σας!

Από την άλλη πλευρά, αυτή η όψη περιπλοκής έχει και ένα πλεονέκτημα: Θα σας αναγκάσει να συντονιστείτε ουσιαστικά με το παρόν, το τώρα. Κάντε ένα διάλειμμα από τον σχεδιασμό στρατηγικών και στραφείτε στη φροντίδα του εαυτού σας.

Ακόμα και σε δημιουργικό επίπεδο, η ενδοσκοπική ατμόσφαιρα θα σας ωθήσει να βουτήξετε στην πηγή της έμπνευσης: Τον βαθύ δικό σας ψυχισμό!

zwdia-fotia

Αστρολογία : Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, θα νιώσετε σαν να τρέχετε για να περάσετε ξανά στη δράση. Ο αποδοτικός Δίας θα έχει μια δυναμική σύγκρουση με τον υποκινητή Άρη. Οι δύο ορμητικοί πλανήτες σχηματίζουν ένα τετράγωνο 90 μοιρών, με τον αυθορμητισμό ικανό να δημιουργήσει χάος!

Μπορεί να μην υπάρχει τρόπος να εμποδίσετε τον εαυτό σας ή/και άλλους να κάνουν άλματα χωρίς να κοιτάξουν πρώτα… Αλλά με κάθε δοθείσα ευκαιρία, προσπαθήστε να στήσετε ένα δίκτυ ασφαλείας.

Διαφορετικά, ίσως να σπαταλήσετε τις επόμενες μέρες στην ανασκόπηση των βημάτων σας και στο καθάρισμα της ακαταστασίας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Με τον Άρη στην Παρθένο και τον Δία στον Τοξότη, η πλανητική ατμόσφαιρα υποστηρίζει κάθε λεπτομερειακό σχεδιασμό και την επεξεργασία μεγαλεπήβολων οραμάτων. Αν τα ισορροπήσετε, ίσως βρεθείτε μπροστά σε μια επαναστατική εξέλιξη!

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, έχετε την άδεια του σύμπαντος να παραδοθείτε στην εκφραστική και πνευματική διάθεση. Η Πανσέληνος κάνει την ετήσια ανάδυσή της στους Ιχθύες. Αυτό το γοητευτικό ολόγιομο φεγγάρι θα δώσει σχήμα στα όνειρα και τις επιθυμίες σας… Εκείνα που περιθάλπετε βαθιά μέσα σας, ίσως και χωρίς να συνειδητοποιείτε ότι σιγοβράζουν στο υποσυνείδητό σας.

Αφήστε να γκρεμιστεί κάθε τοίχος και κάθε όριό σας: Η μεγάλη σας προθυμία να ανοιχτείτε και να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες, μπορεί να σας οδηγήσει μέχρι και σε στροφές ζωής!

zwdia-tarw-zodia-19

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Ο ιπποτικός Ποσειδώνας που κυβερνά τους Ιχθύες, θα βρεθεί σε αντίθεση με τον δραστικό Άρη την ίδια μέρα. Η επήρεια και αυτής της όψης θα είναι σαν να καλπάζετε, κεντρισμένοι από τη διαίσθησή σας και μόνο. Αλλά επειδή θα ελλοχεύουν ρίσκα, φροντίστε να μην παραμερίσετε τελείως τη λογική ή να ονειροπολείτε σε σημείο αυταπάτης!

Δικαιούστε να φορέσετε τα ροζ γυαλιά της αισιοδοξίας, αρκεί να τα συνδυάσετε με ένα φίλτρο ρεαλισμού. Οι Ιχθύες είναι οι τελευταίοι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου. Γι’ αυτό η Πανσέληνος εδώ θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε απ’ όσα δεν σας εξυπηρετούν πλέον. Αποχαιρετίστε τοξικούς ανθρώπους από τη ζωή σας, αυτούς που απομυζούν την ενέργειά σας. Υποδεχθείτε με ανοικτές αγκάλες καθετί θετικό, γνήσιο και όμορφο – μέσα κι έξω!

Παράλληλα, την ίδια μέρα η Αφροδίτη κάνει την ετήσια είσοδό της στον Ζυγό. Είναι ένα από τα ζώδια που αποτελούν δικά της κάστρα! Τα βήματα της Αφροδίτης ακολουθεί ο Ερμής και σε αυτά τα εδάφη. Ειρήνη, αγάπη και αρμονία; Παίρνετε και τα τρία μεμιάς!

 

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις

Αστρολογια εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Μέχρι τις 8 Οκτωβρίου, η ζωή μπορεί να μοιάζει με έναν επιπλέον εορτασμό της Μέρας των Ερωτευμένων. Ο φτερωτός Έρωτας θα κάνει πολλές εμφανίσεις στη διάρκεια αυτής της χρυσής φάσης για το ρομάντζο… Και είναι βέβαιο ότι τα βέλη του θα βρουν τους στόχους!

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της συντροφικότητας. Για τη διασκέδαση ή/και τα επαγγελματικά σας, είναι η στιγμή να κάνετε συμπράξεις και συνεργασίες, να επικοινωνήσετε πρόσχαρα και πάλι. Και να ενδώσετε!

Όλοι έχουμε ένα αδύνατο σημείο για τα πιο εκλεπτυσμένα πράγματα της ζωής: Την καλή κουζίνα, τα πλουμιστά υφάσματα, τις τέχνες, τη μουσική, την κάθε είδους διασκέδαση. Φροντίστε μόνο να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας όταν αφήνεστε στις υλιστικές παρορμήσεις σας. Με την Αφροδίτη και τον Ερμή στον Ζυγό, τα χρήματα μπορεί να γλιστρούν ανεξέλεγκτα από τα χέρια σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA