Αστρολογία 10/04 Μια Σπάνια Ευκαιρία για την Αγάπη

erwtikes-provlepseis-paraskeyi-25-4n

Αστρολογία 10 Απριλίου – Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα (17:24 στους Ιχθύς)

Είναι μια περίοδος έρωτα και ονειρικής επιθυμίας απ’ τη μία ή χειρισμού και εγωκεντρισμού από την άλλη. Στην καλύτερη περίπτωση, αυτή η διέλευση μπορεί να εμπνεύσει μεγάλη δημιουργικότητα και θεραπευτική πίστη στην αγάπη και την αφθονία.

Μπορεί να είμαστε πολύ ανοιχτοί στις ανώτερες πιθανότητες των σχέσεων μας και στην ικανότητά μας να ελκύουμε αυτό που επιθυμούμε. Ωστόσο, μπορεί να μην εύκολη η πρόσβαση σε αυτές τις περιοχές μπροστά στις πραγματικότητας που πρέπει να αντιμετωπίσουμε για να ανοίξουμε αυτές τις δυνατότητες. Θα είναι πιο εύκολο να έχουμε πίστη στη δύναμη της διαπραγμάτευσης.

Αστρολογία 10 Απριλίου – Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα (17:24 στους Ιχθύς)

zodia-taro-45

Το σύμπαν θα εξασφαλίσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι όμως εύκολο και να έχουμε ευσεβείς πόθους που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα της κατάστασης. Αν σκέφτεστε να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή που σχετίζεται με το εισόδημά σας, με επενδύσεις, με έξοδα ή πόρους, ίσως είναι καλό να συμβουλευτείτε έναν έμπιστο φίλο ή σύμβουλο.

Αν ξεκινάτε μια νέα σχέση ή διαπραγματεύεστε αλλαγές σε μια υπάρχουσα, ίσως είναι καλό να κοιτάξετε στο μέλλον και να δείτε αν τα όνειρά σας γίνονται όντως πραγματικότητα ή αν οι ελπίδες σας χρωματίζουν τη σκέψη σας υπερβολικά.

Πάλι μπορείτε να συμβουλευτείτε έναν έμπιστο φίλο σας. Αυτή η διέλευση ξεκινά έναν νέο κύκλο που φέρνει αυτά τα θέματα στις ζωές μας και ξετυλίγεται σταδιακά τους επόμενους περίπου 12 μήνες.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Αστρολογία 10 Απριλίου – Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο (20:12 στους Κριό / Αιγόκερω)

Είναι απαραίτητο για σας να μάθετε να αντιμετωπίζετε τους περιορισμούς, τα όρια ή τις προσδοκίες. Εάν αποφεύγατε κάποια δουλειά ή κάποια υποχρέωση, αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει τις συνέπειες από αυτή την αποφυγή ή την προειδοποίηση των συνεπειών που θα έρθουν.

Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση που να απαιτεί από εσάς να δεχτείτε μια ανεπιθύμητη ευθύνη ή να περιορίζει την ελευθερία σας με κάποιο τρόπο. Ίσως να βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιο μέρος της ζωής σας που μένει πίσω, είτε για να χαλιναγωγηθεί κάτι που είναι εκτός ελέγχου είτε για να δημιουργηθεί χώρος για νέα ανάπτυξη.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αστρολογία 10 Απριλίου – Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο (20:12 στους Κριό / Αιγόκερω)

Αυτό είναι πιθανό να είναι περισσότερο ή λιγότερο αγχωτικό, ανάλογα με το πόσο άνετα χειρίζεστε την ευθύνη, την εξουσία, τα όρια και τη σκληρή δουλειά. Εάν δυσκολεύεστε με θέματα αρχής, μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας σε σύγκρουση με κάποιον στην εξουσία δυνάμει της παρούσας διέλευσης – ίσως εν μέρει επειδή πιέζονται τα κουμπιά σας.

Από την άλλη πλευρά, αυτή θα μπορούσε επίσης να είναι μια στιγμή που προκαλείστε να αναλάβετε δράση ή να πάρετε μια απόφαση η οποία περιλαμβάνει τη λήψη περισσότερης ευθύνης.

Είναι επίσης μια εποχή που μπορεί να χρειαστεί να βρείτε καλύτερους τρόπους για να αντιμετωπίσετε προσωπικά όρια – αποδεχόμενοι των άλλων ή να μάθετε να διεκδικείτε τα δικά σας. Προσκρούετε επάνω σε μια πραγματικότητα, γι’ αυτό προσπαθήστε να συνεργαστείτε εποικοδομητικά με αυτή. Μην ρίχνετε τον εαυτό σας εναντίον της.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9