Αστρολογία 10-11/11 Οι Θυελώδεις Επικοινωνίες Πνίγουν τα Συναισθήματα

gynaika-lewn-kalytera-xaraktiristika

Αστρολογία  10 Νοεμβρίου – Ο ανάδρομος Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα .

Αστρολογία  : Διεισδυτικές ιδέες και παθιασμένη επικοινωνία είναι δυνατά στο πλαίσιο της παρούσας διέλευσης.

Αν και είναι, επίσης, δυνατή η άσκοπη, απότομη επικοινωνία στα πράγματα που απαιτούν λίγη λεπτότητα ή διακριτική ευχέρεια.

Είναι, επίσης, μια εποχή που η συγκέντρωσή σας μπορεί να είναι τόσο εστιασμένη που εύκολα να μπορεί να γίνει έμμονη ιδέα.

zodia-taro-45

Μπορεί να προτιμάτε τις εις βάθος συζητήσεις από τις ψιλοκουβέντες, και μπορεί να αισθάνεστε άβολα αν δεν είστε σε θέση να διερευνήσετε τα βάθη της διασύνδεσης ή της επικοινωνίας σας με τους άλλους. Ωστόσο, είναι πιθανό να έχετε μια αυξημένη ικανότητα να πιάνετε τα υπόγεια ρεύματα του τι συμβαίνει γύρω σας. Αυτή είναι επίσης μια εποχή που μπορείτε να αρχίσετε να καταστρέφετε και να αφήνετε πίσω σας παλιές, φθαρμένες αντιλήψεις και τρόπους επικοινωνίας.

Έχετε, επίσης, αυξημένη την ικανότητα να πάρετε τις σκέψεις, τις ιδέες και τις πληροφορίες και να τις μετατρέψετε σε κάτι επουλωτικό… ή τραυματικό. Επιλέξτε τα λόγια σας προσεκτικά και με συμπόνια. Το να γράψετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας μπορεί να σας βοηθήσει να αιχμαλωτίσετε την ενέργεια αυτής της διέλευσης για να συγκεντρώσετε τις βαθύτερες ιδιότητες της. Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw

Αστρολογία 11 Νοεμβρίου – Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή (18:55 στον Σκορπιό)

Αστρολογία  : Όταν ο Ήλιος βρίσκεται σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, υπάρχουν νέα ξεκινήματα στους τομείς της ευαισθητοποίησης, της επικοινωνίας, της χρήσης των πληροφοριών και της ανταλλαγής ιδεών.

Αυτό μπορεί να προαναγγελθεί από ένα αναγνωρίσιμο γεγονός ή εμπειρία, αν και για μια, δυο μέρες το συνειδητό σας μπορεί να μετατοπιστεί.

Η κατανόηση σας και η πνευματική σας συγκέντρωση μπορεί να κάνουν μια βαθιά βουτιά μέσα στο ασυνείδητό σας, να γίνουν ασυνήθιστα σκοτεινές και θολές. Ακόμα μπορεί να ανυψωθούν στο υπερσυνείδητο και να γίνουν ξαφνικά ξεκάθαρες και διαυγείς (μετά επιστρέφουν στη συνήθη ομίχλη του ανάδρομου Ερμή). Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

μελλοντολόγος

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μια νέα συνειδητοποίηση ή οπτική για τα όσα έχουν εκτυλιχτεί κατά τη διάρκεια του ανάδρομου κύκλου μέχρι τώρα μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια τώρα. Ίσως μια ανεφάρμοστη στάση ή οπτική αυτών των γεγονότων μπορεί να υποκύψει υπό το βάρος νέων πληροφοριών.

Αυτή η αλλαγή στη συνειδητοποίηση μπορεί να είναι εμφανής ή διακριτική, ξαφνική ή σταδιακή. Αλλά αυτή η όψη σηματοδοτεί ένα σημείο καμπής στον ανάδρομο κύκλο του Ερμή.

Σηματοδοτεί επίσης μια εποχή που η πνευματική ευαισθητοποίηση διεισδύει βαθύτερα, για το υπόλοιπο της ανάδρομης πορείας, κάνοντας το ακόμα πιο δύσκολο να λειτουργήσουμε αντικειμενικά και λογικά στον εξωτερικό κόσμο.

Περάστε λίγο χρόνο με το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου σας, το διαισθητικό, μη ορθολογικό μυαλό που μπορεί να πείσει την δημιουργικότητα και την εφευρετικότητα σας να βγουν στην επιφάνεια. Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

dream

 

Αστρολογια 11 Νοεμβρίου – Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή (18:55 στον Σκορπιό)

Η κορύφωση της συνόδου είναι όταν ο Ερμής και ο Ήλιος βρίσκονται εντός 17 λεπτών του τόξου (ή ενός βαθμού). Αυτό διαρκεί για 14-20 ώρες περίπου όταν ο Ερμής είναι ορθόδρομος ή 5-8 ώρες όταν είναι ανάδρομος. Η περίοδος αυτή ονομάζεται Cazimi, που σημαίνει «στην καρδιά του Ήλιου».

Όταν οποιοσδήποτε πλανήτης είναι στο Cazimi, λέγεται ότι είναι ασυνήθιστα ισχυρός. Είναι στο μάτι της καταιγίδας και μπορείτε να τον εκμεταλλευτείτε για σημαντικότερα αποτελέσματα (καλύτερα ή χειρότερα).

Στην περίπτωση του Ερμή, οι αντιλήψεις, η επίγνωση, οι ιδέες και η ικανότητά σας να εκφράζετε με λόγια τις σκέψεις σας μπορεί να έχουν έντονη επιρροή. Ακόμα μπορεί να είναι ιδιαίτερα ξεκάθαρα ή ευθεία. Χρησιμοποιήστε σοφία και καλή κρίση, καθώς το πνεύμα σας τώρα μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις. Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

xartomanteia

Το συγκεκριμένο Cazimi Ήλιου – ανάδρομου Ερμή είναι πολύ ξεχωριστό! Όχι μόνο βρίσκονται σε σύνοδο, αλλά είναι και ακριβώς παράλληλοι.

Ως αποτέλεσμα, ο Ερμής θα περάσει από το πρόσωπο του Ήλιου κατά την περίοδο του Cazimi και θα φαίνεται σαν μια μικρή κουκκίδα. Η επόμενη φορά που θα συμβεί αυτό θα συμβεί το 2032!

Αστρολογικά, αυτό θα κάνει πιο έντονη τη σύνοδο Ερμή – Ήλιου. Γράφετε τις ιδέες σας, δίνετε προσοχή στα όνειρά σας και μην εκπλαγείτε αν κάνετε πιο βαθιές συζητήσεις με τους άλλους. Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot