Αστρολογία 10-12/09 Οι ευκαιρίες έρχονται στο δρόμο σας

erwtikes-provlepseis-savvato-10-5

Αστρολογία 10 Σεπτεμβρίου – Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα (17:18 στους Παρθένο / Ιχθύς)

Αστρολογία : Για λίγες ημέρες έρχεστε πρόσωπο με πρόσωπο με το απέραντο σύμπαν! Αυτό θα μπορούσε να εκδηλωθεί με διάφορους τρόπους.

Μπορεί μέσω δημιουργικής έμπνευσης, έντονων ονείρων και μαγικών συναντήσεων με μεγάλα μυστήρια. Υπάρχει μια ένταση τώρα μεταξύ της σαφήνειας των στόχων και του άπειρου οράματος.

Μεταξύ του να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας έναντι του να συνδεθείτε με το Άγνωστο και / ή μεταξύ της προσωπικής ανεξαρτησίας και της αυτονομίας σε σχέση με τα δυσδιάκριτα όρια με ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση.

zodia-taro-45

Αν χάσετε τον προσανατολισμό σας, μπορεί να αισθανθείτε κάποια κατάθλιψη, λήθαργο ή σύγχυση. Τα όνειρά σας, οι επιθυμίες και οι προσδοκίες σας μπορεί να οφείλονται περισσότερο στην επιθυμία απ’ ό,τι στην πραγματικότητα αυτή τη στιγμή.

Αυτό θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε απογοήτευση. Είναι καλή ιδέα να ζητήσετε τη βοήθεια ενός φίλου για να πάρετε οποιεσδήποτε σημαντικές αποφάσεις. Από την άλλη πλευρά, θα είστε επίσης σε θέση να δείτε τις ελπίδες, τα όνειρα και τις ψευδαισθήσεις σας πιο καθαρά από ότι συνήθως.

Θα αντανακλώνται στους άλλους ή στον έξω κόσμο. Μπορεί να μοιάζει σαν να κοιτάτε μέσα σε έναν κοσμικό καθρέφτη που σας δείχνει το τι συμβαίνει στο υποσυνείδητό σας. Απλά να θυμάστε ότι μπορεί να είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε τι είναι πραγματικό και τι είναι αντανάκλαση.

κρυσταλλομαντεία

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ακριβώς όπως στα όνειρα, μπορεί να έχετε καλύτερη εικόνα από την ερμηνεία τους διαισθητικά και όχι κυριολεκτικά. Δοκιμάστε να εκφράσετε τις εμπειρίες, τα συναισθήματα και τις αντιλήψεις σας με τρόπους που είναι ποιητικοί, καλλιτεχνικοί, δημιουργικοί και μη ορθολογικοί.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας – 2ο 10ήμερο Σεπτεμβρίου

Αστρολογια 12 Σεπτεμβρίου – Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (15:47 στους Παρθένο / Καρκίνο)

Αστρολογία :  Συμπεριλαμβανομένων μιας ημέρας ή δύο πριν και μετά από τη σημερινή, αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος που οι ευκαιρίες έρχονται στο δρόμο σας. Η ανάληψη δράσης μπορεί να έχει αποτελέσματα ή επιπτώσεις που φτάνουν μακρύτερα από ό,τι περιμένετε.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Μπορεί να νιώθετε πιο ενεργητικοί, παρακινημένοι ή παθιασμένοι απ’ ότι συνήθως και, ως εκ τούτου, να σας είναι πιο εύκολο να προχωρήσετε τα σχέδια σας. Με τον ίδιο τρόπο, αν μετακινήσετε το σώμα σας και κάνετε βήματα προς αυτά που θέλετε, τα κίνητρα και η ενέργεια μπορεί να έρθουν προς το μέρος σας για να σας βοηθήσουν να συνεχίσετε.

Με άλλα λόγια, η κίνηση της φυσικής σας ενέργειας μπορεί να προωθήσει την κίνηση, διανοητικά και συναισθηματικά. Να θυμάστε ότι αυτή θα μπορούσε να είναι κάθε είδους ενέργεια – όχι μόνο θετικά βήματα, αλλά και οργή, εχθρότητα, εκδικητικότητα και απόρριψη. Χρησιμοποιήστε αυτή την ευκαιρία με σύνεση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος