Αστρολογία 10-16/02 Συναισθήματα που δεν ξέρατε καν ότι είχατε

erwtikes-provlepseis-savvato-10-5

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Αστρολογία  : Σύγκρουση ή υποχώρηση; Τι θα επιλέξετε τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου;

Το δίλλημα το θέτει μια συναισθηματικά φορτισμένη συνάντηση στον Κριό, τον ατρόμητο πολεμιστή του ζωδιακού κύκλου…

Πρόκειται για την ετήσια σύμπραξη της διπλωματικής Αφροδίτης με τον θεραπευτή Χείρωνα!

zodia-taro-45

Ενδέχεται να αναδυθούν αίφνης συναισθήματα που δεν ξέρατε καν ότι είχατε. Αυτό αφορά τόσο την προσωπική όσο και την κοινωνική σας ζωή. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι τρέφετε πικρίες για τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών θεμάτων, μέσα στη σχέση σας ή τον φιλικό κύκλο. Αλλά πρέπει να συγκρατήσετε τον εσώτερο κριτή σας: Είναι εύκολο υπό αυτή την ατμόσφαιρα να φορτιστούν όλοι και να εκτοξεύσουν άδικες κατηγορίες!

Αναλόγως «ηλεκτρισμένο» θα είναι το κλίμα και την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, τη Μέρα των Ερωτευμένων. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό, απ’ όπου θα σχηματίσει μια γωνία ροής με τον Ερμή από τους Ιχθύες. Θα είναι εύκολο να κεντριστούν αισθήματα την πιο άκαιρη στιγμή!

xartomanteia

Αστρολογία  : Δυστυχώς, τέτοιες επιπόλαιες αντιδράσεις δεν θα γίνουν αποδεκτές. Και μπορεί να πάρει καιρό να επανορθώσετε για την επίθεση σε ένα άτομο που αγαπάτε… Ίσως και να μην τα καταφέρετε ποτέ. Να ξέρετε ότι οι εκρήξεις θα είναι τόσο απρόβλεπτες, που θα είναι αδύνατον να τις ελέγξετε. Γι’ αυτό θα εξυπηρετούσε να στραφείτε «προαιρετικά» σε κάποιον που θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε, αντί να κάψετε άλλου είδους γέφυρες!

Μια άλλη εκδοχή αυτής της επιρροής, αφορά την έλξη προς ένα άτομο που θα αποτελέσει περισσότερο «μάθημα» παρά ερωτικό ταίριασμα. Άνθρωποι είστε και μπορεί το μυαλό σας να φορτιστεί ερωτικά για έναν νάρκισσο. Αλλά κάντε τον κόπο να βρείτε την ειδοποιό διαφορά ανάμεσα στη διέγερση και την ανταπόκριση, στο φλερτ και τη δράση… Και μείνετε σε αυτήν!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατινας Προβλέψεις για το 2ο 10ήμερο Φεβ 2020

zwdia-tarw-zodia-19

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Οι φιλοδοξίες ξεχειλίζουν! Τη νέα χρονιά πρωταγωνιστεί η πολυαστρία της επιτυχίας στον Αιγόκερω: Ο τολμηρός Δίας, ο Κρόνος των διδαγμάτων και ο Πλούτωνας της μεταμόρφωσης, μετέχουν σε μια συγκατοίκηση που έχει να συντελεστεί από το 1285!

Αν η πυξίδα σας δεν έχει δείξει ακόμη το δικό σας «Βορρά», περιμένετε μέχρι την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου. Για πρώτη φορά από τις αρχές του 2018, ο παρακινητής Άρης περνά στον Αιγόκερω. Μέχρι τις 30 Μαρτίου θα ενισχύσει με καύσιμα τις δεξαμενές της προαναφερθείσας τριάδας, θέτοντάς τη σε κίνηση!

Ο Άρης βρίσκεται σε ακμή σε αυτό το ζώδιο, που σημαίνει ότι μπορεί να εξωτερικεύσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του. Και σε αυτό το διάστημα θα λάβετε όλοι το πλεονέκτημα να κατακλυστείτε από την ατρόμητη και παραγωγική ενέργειά του!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Οι Κρόνος και Πλούτωνας είχαν μια μοιραία σύνοδο στις 12 Ιανουαρίου στον Αιγόκερω. Αυτή λειτούργησε ως παράδοση στον καθένα ατομικά, μιας αστρολογικής αποστολής να επιταχύνει την πρόοδο και τις δεξιοτεχνίες του. Και αυτή είναι μια εκφοβιστική πρόκληση, μιας και πρέπει να κατεδαφιστούν οι παλιές δομές για να οικοδομηθούν οι καινούργιες.

Ο Άρης εφοδιάζει τους πάντες με το θάρρος και την ετοιμότητα να προχωρήσουν την αποστολή τους. Μέχρι τις 30 Μαρτίου θα σας καταπλήξει το εύρος των επιτευγμάτων σας – αλλά και η ταχύτητα που θα τα υλοποιήσετε!

Αλλά εδώ υπάρχει και μια «παγίδα»… Ώρες μετά την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος μέσα στους Ιχθύες. Εκεί που ο πολεμιστής πατά το γκάζι, η αναστροφή του επικοινωνιακού πλανήτη σας συνιστά να πατήσετε το φρένο λόγω επικίνδυνων στροφών!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατινας Προβλέψεις για το 2ο 10ήμερο Φεβ 2020

μελλοντολόγος

Αστρολογια εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Μαρτίου. Ξεκινά από τους ονειροπόλους Ιχθύες αλλά τις τελευταίες πέντε ημέρες θα διασχίζει με την όπισθεν τον καινοτόμο Υδροχόο. Αν την αξιοποιήσετε κατάλληλα, έχετε τη δυναμική να αντισταθμίσετε τη φόρα του Άρη… Να διασφαλίσετε ότι θα ανορθώσετε τα θετικά της και θα εξαλείψετε τα αρνητικά της!

Οι ανάδρομοι κύκλοι ενδείκνυνται για κάθε είδους ανανέωση, αναθεώρηση, ανάπλαση. Μπορεί να σας ασκεί πίεση κάποιες στιγμές, ειδικά με τον ανυπόμονο Άρη στον Αιγόκερω που τα θέλει όλα έτοιμα… χθες. Αλλά πάρτε το χρόνο σας για να ερευνήσετε τα κόστη και τις πηγές σας, για να έρθετε (ξανά) σε επαφή με τους πιο άρτιους συνεργάτες!

tarw-taro-xartomanteia

Ο χρυσός κανόνες για τις επόμενες εβδομάδες, είναι να μην εμπιστεύεστε τίποτα από την εμφάνιση. Αν θέλετε να ξέρετε με ασφάλεια τι σκέφτεται κάποιος, πρέπει να ρωτήσετε ευθέως. Και ακόμα και τότε, μπορεί να μην πάρετε την πιο ειλικρινή απάντηση…

Ειδικά μέχρι τις 4 Μαρτίου, που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στα συναισθηματικά ύδατα των Ιχθύων. Ίσως σκεφτείτε ότι μπορείτε να ζητήσετε τα πάντα γραπτώς. Αλλά όλοι ξέρετε ότι είναι καλύτερα να μπαίνουν υπογραφές μετά τη λήξη μιας ανάδρομης φάσης!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia