Αστρολογία 11/01 Σύνοδος Ηλιου Πλουτωνα – Εμμονή, έλεγχος, μεταμόρφωση

zwdia-shmera

Αστρολογία Ήλιος – Πλούτωνας: Εμμονή, έλεγχος, μεταμόρφωση

Ο Ήλιος θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Πλούτωνα  την 11η Ιανουαρίου, έτσι αυτή η ενέργεια θα γίνει αισθητή την ίδια ημέρα και μία με δύο ημέρες πριν.

Μπορεί να υπάρξει η επιθυμία να βρείτε ή να ξεσκεπάσετε ότι είναι μυστικό και κρυμμένο, αλλά θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε αυτό που θα ανακαλύψετε. Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας μπορεί να φέρουν κάποια δυσάρεστα θέματα, καθώς δύσκολες πληροφορίες μπορεί να αποκαλυφθούν.

Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης που κυβερνά την απόλυτη αλλαγή και την μεταμόρφωση, τα θέματα ελέγχου, την εμμονή και τη δύναμη όπως και το σεξ.

zodia-taro-45

Οι εκδηλώσεις θα φανούν παγκοσμίως αλλά και στις προσωπικές μας ζωές, ειδικά αν έχετε πλανήτες σε πρωτεύοντα ζώδια, Κριό, Καρκίνο, Αιγόκερω ή Ζυγό, στις 19-21 μοίρες.

Θα δούμε αγώνες στον κόσμο, θέματα που αφορούν την εξουσία και τον έλεγχο, κατάχρηση της εξουσίας και πιθανώς βία. Μπορεί να υπάρξουν νέα για τα μέσα ενημέρωσης. Οι όψεις Ήλιου – Πλούτωνα φτάνουν κάτω από την επιφάνεια για να αποκαλύψουν τι κρύβεται πραγματικά εκεί.

Οι όψεις Ήλιου – Πλούτωνα μπορεί να φέρουν μεγάλη αλλαγή και έντονη μεταμόρφωση. Δεν είναι μια εύκολη διέλευση και η ενέργειά της μπορεί να μην προκαλεί άνεση.

zwdia-fotia

Αστρολογία 11/01 Σύνοδος Ηλιου Πλουτωνα

Τονίζει τα θέματα με τον έλεγχο και τις εμμονές, τις διαμάχες για την εξουσία και μερικές καταστάσεις μπορεί να τελειώσουν ή να καταστραφούν αυτή την περίοδο.

Η όψη Ήλιου – Πλούτωνα έχει επίσης να κάνει με την παρενόχληση και την κατάχρηση της εξουσίας. Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί μέσα στην προσωπική ζωή σας όπως και στον κόσμο.

Ποιον ή τι ελέγχετε ή προσπαθείτε να ελέγξετε; Ο υπερβάλλων ζήλος σας να ελέγξετε κάτι ή κάποιον μπορεί εύκολα να γυρίσει εναντίον σας τώρα. Στο τέλος, μπορούμε μόνο να ελέγξουμε τον εαυτό μας και αυτό είναι μια καλή συμβουλή για τώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Αστρολογία 11/01 Σύνοδος Ηλιου Πλουτωνα

Πιέστε κάποιον και περιμέντε να σας πιέσει κι αυτός. Μερικά πράγματα μπορεί να μοιάζουν σαν θέματα ζωής ή θανάτου, είναι δεν είναι. Είναι όντως τόσο σημαντικά ή μήπως είναι μια φάση που θα περάσει; Βέβαια, η κατάσταση μπορεί να ανατραπεί και κάποιος μπορεί να προσπαθήσει να ελέγξει ή να χειριστεί εσάς. Στην περίπτωση αυτή μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι πιέζεστε για να αλλάξετε.

Απ’ την άλλη πλευρά, αυτή η όψη μπορεί να φέρει μια μεγάλη αλλαγή, μια μεταμόρφωση ή μια νέα κατανόηση, το τελευταίο είναι το πιο πιθανό και η αλλαγή θα ενείχε σημαντική ωριμότητα και υπομονή. Μπορείτε να ανταποκριθείτε;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Αστρολογία 11/01 Σύνοδος Ηλιου Πλουτωνα

Αυτή η διέλευση μπορεί επίσης να προκαλέσει κάποιου είδους εσωτερική αλλαγή. Ανά καιρούς έχουμε την ανάγκη να εξαγνίσουμε τα πράγματα, τους ανθρώπους ή ακόμα και τις συμπεριφορές από τη ζωή μας για να προχωρήσουμε προς μια ανώτερη ύπαρξη.

Ο Ήλιος με τον Πλούτωνα σχετίζεται και με την κατάρρευση πραγμάτων, μηχανών ή ακόμα και καταστάσεων, τα οποία μπορεί να σταματήσουν να λειτουργούν καθώς συμβαίνει αυτή συνάντηση στον ουρανό. Αλλά ο Πλούτωνας έχει αναγεννητικές δυνάμεις και τα πράγματα μπορούν να χτιστούν ξανά για να γίνουν πιο δυνατά. Αν κάτι καταστραφεί αυτή τη στιγμή στη ζωή σας, θα πρέπει να αλλάξει προς το καλύτερο ή να τελειώσει.

zodia-zvdia-oroskopio-11